- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
Adam kan kusacagini bile bile yine seninle olmak istiyor.Bin pişman...Ağliyor ve kendine zarar veriyor.Ne adamlar var baskasina asik olup, colugunu cocugunu terk ediyor.Yuvasini yikiyor.Belli ki böyle bir durum degil.Tabi ki senin icin agir bir travma ama nerden bilsin duyulacagini.Senin duyup yikilacagini hesap edememis.Nefsine yenik duşmüş.Bunu bir erkek maalesef yapabiliyor.Belki birdaha ömur boyu böyle bir hataya duşmeyecek.Şans vermeden bunun cevabini ogrenemezsin.Tabi karar senin.Umarim en hayirlisi olur.
Hanımefendiciğim siz troll müsünüz?
Kimse zaten boşanmak kolay demiyor ki...
Şu boşandıktan sonra şampanya patlatan ünlüleri tenzih ederim. (insanın canına tak ettiyse bunu bile yapıyorlar.)
Boşanmak zor evet, aldatılmak zaten başlı başlına bir travma sebebi.
İnsan böyle bir durumda hatayı da en çok kendinde arar, kendini eleştirir, her şeyi sorgular hale gelir, psikolojisi bozulur.
Eğer istediğiniz zamansa burada kimse size bir şey demez. Ama insan her gün öleceğine bir gün ölmeyi seçmeli.
Sonra zamanla toparlanırsınız, hiç geçmez dedikleriniz geçer, unutulmaz dedikleriniz unutulur.
İnsanlar burada boşan derken, size bu kadar kötü hissettiren, duygularınıza ihanet eden, sizi bu kadar yaralayan bir insanla bir ömür sürmemeniz için bunu söylüyor.
Sadece cinsel anlamda düşünmemek lazım. Adam sizin duygularınıza, emeklerinize, güveninize, yuvanıza, yavrunuza ihanet etmiş. Kendinize olan saygınızı kaybetmemeniz için, sağlıklı bir psikoloji ve sağlıklı bir ortamda çocuğunuzu yetiştirmeniz için boşanmanız en doğru yol.
Sizde şurada yazılan her şeyin farkındasınız elbette, ama buraya konu açıp yorum istediğiniz için hatırlatma gereği duyuyoruz.
Yorumunuza bayıldım. Çok güzel yazmışsınız gerçekten insan her gün öleceğine bir gün ölmeyi seçmeli.
Konu sahibi yaşadıklarınız gerçekten kolay değil. Bundan sonraki süreç de kolay olmayacak eminim. Önceki konunuzu okumuştum bence siz güçlü bir kadınsınız. Evet, şimdi belki gözünüz korkuyor yapabilir miyim diye tereddüt içindesiniz ama yapacaksınız. Bir gün buradaki profil fotoğrafı da değişecek boşanma dilekçesi de verilecek ben buna inanıyorum. Siz de kendinize inanın. Bu süreci atlatabilecek güce sahipsiniz.