Lâftan anlamıyor...

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,
ya cok irenc bi olay oldu bi kac ay önce is yerine bi adam geldi surekli gelip giden isden cikarken adam kapidaydi benden hosladigini söyledi. adam yasin 45 babamla nerdeyse yasid bense daha 20 yasindayim
ne diyorsun dedim salakmisin dedim rahat birak beni cok irenc bir durum anlatamam arkadaslar adam yavas yavas ustume yurdu ben kacdim tabiki. Rahat birak beni herseyi söyledim adama. bende uzak dur erkek arkadasim var birak benim seninle isim olmaz dedim. bana diyorki senin basina bisey gelmesine dayanamam senin mutlu olmani istiyorum benden sana zarar gelmes rahat ol bisey yapmam sana bir kac kere geldi tabi bana hediyeler almalar neler neler tabi geri verdim hepsini. bi kac ay gecdi aradan adam benim oturdugum yere yakin tasinmis beni takip etmeye basladi sanki cok rahatsizim aileme söylemek istemiyorum olayin bugumemesini istiyorum. adami bagdan görmuyorum allah sukur.sizinile paylasmak istedim irenc bi durum arkadaslar gercekden allah kimsenin basina vermesin arkadaslar.

canim almanyadaymissin bir sikayetine bakar bu is haberin olsun.
bu adamin tavrini cekmek zorunda dgilsin en onemlisi is buyumesin derken sustugun sakladigin icin zaman icersinde icinden cikamadigin anlattiginda suclu gorulebilcegin olaylar icersine girersin. o yuzden akilli davran ailenle konus onlardan yardim iste.
belliki adam normal birisi degil zaten olayin buyumemesini istiyorum derken daha kotu seyler olmasin allah korusun

canım kesinlikle ailene söylemelisin
böylelerinden herşey beklenir Allah korusun....
ailenle birlikte polise şikayet edersiniz.

ailene söyle hemen
bir dakka bile durma
elin kazık gibi herifiyle tek başına uğraşamazsın
aman dikkat..

canım bence de mutlaka ailene söylemelisin.bak neler oluyor artık ortam çok kötü.yurt dışındada olsan farketmez,olayın büyümesinden korkma. senin suçun yok sonuçta.ailene anlat.şikayette bulunun.bu tip insanların zararı olabilir.canım çok dikkat et.

aslinda haklisiniz en dogrusu söylemek. bi kac kere babamla disardeyken adam gördu bakislari cok irencdi babam anlicak diye korkmustum en iyisi hersey anlatmak. adamdan öyle kurtulurum anca. tsk ederim arkadaslar yorumlariniz icin gercekden yardimci oluyorsunuz.a.s.

benzer bir durumda aynı yorumu yaptım
şikayet edin uğraşmaya değmez laftan anlayaman insanlara bir şey yapamazsınız
şikayet edin bırakın uğraşması gerekenler uğraşsın

hemen ailenle paylaş !! yaşadığın şey ciddi anlamda taciz bilmem farkında mısın !!!?

senin basina bisey gelmesine dayanamam bu cumlede ben bi tehdit gördümÇok üzgünüm çoook

annene söyleseydin en azından. dikkatli ola.s.

en kisa zamanda söylicem arkadaslar herseyi anltamam en dogrusu haklisiniz ama kolay degil bunlar gercekden, cok yardimci oldunuz cok tsk ederim hepinize a.s.

bencede ailenle paylaş çünkü saklarsan ilerde ortaya çıktığında sen suçlı konumunda olursun..söylersen ne kadar kararlı olduğunu anlar o sapık...sahipsiz olmadığını da görür hem..

babanıza söyleyin... . rahatsız ettiğini belirtin... adamın yakına taşınması da iyi değil. takmış aklına sizi. her türlü şey beklenir.
tekrar yanaşırsa babanıza söylediğinizi ve bir daha rahatsız ederse polise gideceğinizi söyleyin...vede gidin hatta...

hemen bu azgın adamı ailenize söyleyin
............. daha çok yazacaklarım var ama neyse
kaç yaşında utanmaz adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…