Kizlar gecen hafta TV de lahana corbasi ile 1haftada baya bi kilo verileceğini duymuştum,hazir yaz gelmişken bi kaç kilo veriym diye 3gundur onu iciyorum ama beni çok korkuttu. Afederdiniz idrarim simsiyah oldu,bulanik bi acayip. içimmi çürüdü ne oldum ben böyle?? Normalmi bu durum yapanlar varmi hic aranizda?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gecen hafta TV de lahana corbasi ile 1haftada baya bi kilo verileceğini duymuştum,hazir yaz gelmişken bi kaç kilo veriym diye 3gundur onu iciyorum ama beni çok korkuttu. Afederdiniz idrarim simsiyah oldu,bulanik bi acayip. içimmi çürüdü ne oldum ben böyle?? Normalmi bu durum yapanlar varmi hic aranizda?
Kizlar sabah gidip idrar tahlili yaptirdim,önemli birşey cikmadi. Lahana çok fazla yağ ve toksin soktururmus,doktor bol bol su icmemi önerdi. Bir kaç kişi daha ayni şeyi yazmis, gerçekten her yiğidin harci değilmiş , bidaha boyle pis şeyler yaparsam ne oliyim :))
ben Artvinliyim her daim yaptığımız bişey kara lahana, dolması olur çorbası olur hatta buzluğumu bile doldurdum şimdiden ilk kez duyuyorum böyle bişey :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?