Salata Tarifi Lahana salatası ve Havuç görünümlü patatesler

Selamlar!
Libyana hn. Bende yaklasik 1 yildir Libyada yasiyorum. Bu sitenin varligindan komsularim araciligi ile dun haberim oldu ve hemen uye oldum. havuc gorunumlu patateslere bayildim aksam yemegine yapacagim. Ellerinize saglik...(Gorusmek , Tanismak Dileklerimle...)

görsel olarak 10 numara tadına da bakmam lazm.. kaydirigubbakcemile3

Merhaba gülüm.
Gecikme için üzgünüm , yaptın mı salatalayı nasıl oldu : )

Merhabalar ..Bu ne güzel tevafuk.. : ))
Çok mutlu oldum..Hoşgeldiniz..

Tabi ki tanışmak isterim , buyrun gelin misafirimiz olun ..Libya'nın hangi şehrindesiniz?

Sevgilerimle .. : )

görsel olarak 10 numara tadına da bakmam lazm.. kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

Libiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen blog açmışsın ve hiç haber vermedin klava:

Hayırlı olsun

Libiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen blog açmışsın ve hiç haber vermedin klava:

Hayırlı olsun

:çok üzgünüm:

Oyy yavrum daha çok yeni ,3-4 gün önce açtım,bebek blog yaani..
Burada Faydalı linklerde bildirdim ,o sadece ,kusura bakma gülüm yaeyvahedigeldismile
Daha kimse bilmiyor,sürpriz oldu..

Mesajlaştığımız çok arkadaşımız vardı öyle,soran mutlaka haber ver diyen lakin kafam çok dağınık,çok yoğun şu son haftada..Affola..

Öperim yüreğinden Mısram,her zaman buyrun gelin,başım üstünde yeriniz var..olumunekankayizsmile

barıştık mı:kedi:

Temem barıştık.
Ben de Cafe Pepela resimden şüphelenip meraktan bakmıştım :))))
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Neyse barıştık o zaman kuzu.
Benim de blog kurma planım var ama bilgisayarım çöktüğü için tüm resim ve tariflerimi kaybettim.
Umarım o aşamaya geldiğimde yardımlarını esirgemezsin.:)))))

ayy bayıldım görüntülere , kfc de yiyip yiyip acaba yapabilirmiyim derken tarife rastladım
kesin yapıcam :))

Mısra'm!
Sen başla,her zaman yanındayım,sucuklu pizzam

Bunu mutlaka denemem lazım bayılıyorum Coleslaw çünkü.
a.s.
Coles Law , çok hoş bir salata,farklı ve lezzetli.
umarım dener ve beğenirsin gülüm.

ayy bayıldım görüntülere , kfc de yiyip yiyip acaba yapabilirmiyim derken tarife rastladım
kesin yapıcam :))
Kolay gelsin arkadaşım:1hug:

tarif bölük olmus anlayamadım şu havuc gorunumlu seyin icine ne var ki tam olarak.. o lahanalar giriyor mu icine

Sevgili Sinoplu,lahana ColesLaw salatası için,havuçlar içinde haşlanmış patates ve salça var.
Sevgi ve selamlarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…