Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba;
lahusa geceliği pijaması ve sabahlığı alıcam. ama ne karar verebildim nede uygun fiyatlı bulabildim. bana önerebileceğiniz marka varmı.
kızlar merhaba;
lahusa geceliği pijaması ve sabahlığı alıcam. ama ne karar verebildim nede uygun fiyatlı bulabildim. bana önerebileceğiniz marka varmı.
Canım istanbulda olsan miss claire in fabrikası var ..satış mağazasında çok güzel modeller oluyor..ama izmirde boyner mağazalarında bulabilirsin..ben bu markadan pijama takımı..gecelik..sabahlık almıştım ..herkes çok beğenmişti..bakmanı tavsiye ederim..
canm marka değil ama ufak bi önerim olacak. doğumdan sonra serum falan takılması, tansiyon ölçülmesi gerekebilir. hastanede giymek için uzun kollu bişey alacaksan kolu bol olsun. sıyırmak zor olur.
Canım istanbulda olsan miss claire in fabrikası var ..satış mağazasında çok güzel modeller oluyor..ama izmirde boyner mağazalarında bulabilirsin..ben bu markadan pijama takımı..gecelik..sabahlık almıştım ..herkes çok beğenmişti..bakmanı tavsiye ederim..
merhaba cnm ben de henuz almadım ama almaı dusunuyorum.Dun nette bakarken gordu pijamadunyasi diye bir site var orda ındırımlı urunlerden bırkacını begendım.