Lahusalık depresyonu ne olur acil yarrdım

Macar019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
7
2
1
42
Bir aylık bir kızım var ve çok kötüyüm dostlar nolur yardım edin kontrolü kaybetmek üzereyim icimde yaşama heyecanı kalmadı yüreğimi sıkıyorda sıkıyor ataklar şeklinde geliyor ve umudumu kurutuyor sanki yalnız kalamıyorum içimde bir korku ne yapacağımı bilmiyorum.bu illeti yaşayan ve atlatan dostlarım acil destek ve moral nolur çok dua ederim hepinize gücüm kalmadı Allah rızası için cevaplarınızı bekliyorum.buarada dün psikoloğa gittim aglaya aglaya anlattım yaşadıklarımı seninki hormonal dedi mutsuzluk hormonu daha aktif mutluluk hormonların daha az salgılanıyor dedi ve psikiyatriye yönlendirdi.hertürlü yardıma açığım psikiyatriden yardımla düzelebilen oldumu aranızda nasıl bi tedavi önerdi bekliyorum cevaplarınızı

Canım benim yaa inanki benim bir yıl önce yaşadıklarını yaşıyorsun su anda.Psikolojik destek almani öneririm.psikiyatrist e gitme hemen ilaç verecektir emin ol.ilacı kullanman mümkün değil zaten.Ayrıca bol bol ya şafi, ya Fettah çek.İnşirah suresi çok iyi felak nas oku bol bol.Bir de hergun iki bardak kış ıhlamur u iç çok iyi geliyor.Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah canım seni çok iyi anlıyorum.Bu bir süreç inşallah kolaylık la atlatirsin.Sana dua edeceğim..

Allah senden razı olsun inan öyle iyi geldi ki bana yapayalnızım da çıkamıyorum içinden sanki moral verdin canım benim.senin ki nekadar zamanda geçmişti

Back
X