' Laiklere de bir şey söyleyeyim...'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
-laiklere-de-bir-sey-soyleyeyim...--2601151200_m.jpg

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Bakanlar Kurulu sonrasında basın toplantısı düzenledi.

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Bakanlar Kurulu sonrasında basın toplantısı düzenledi.

Yunanistan'daki seçimin sorulması üzerine Arınç, "Yunanistan’da tahmin edilen sonuç çıktı. Ve seçimi kazanan partinin lideri dini olmayan bir merasimle görevi devraldı.Bu vesileyle laiklere de bir şey söyleyeyim ben de yeni öğrendim Yunanistan laik olmayan bir ülkeymiş. Komşumuz Yunanistan’ın laik olmadığını biliyorlar mıydı. Ateist bir başbakan ben böyle bir şey istemiyorum dediği için başpiskopos olmadan yemin etti dünya yıkılmadı. Görüyorsunuz demokrasi böyle şeyleri sorun yapmadan yoluna devam ediyor. Yeni, hükümetle işbirliğini gayret ettirmeye devam edelim" dedi.

Arınç, IŞİD'in Kobani'den çekildiği yönündeki gelişmelere ilişkin ise "Evet haberler geliyor ancak tam noktasıyla teyit edilmiş değil. Son haberler IŞİD’in direncinin kırıldığı ve terk ettiği bilgileri geliyor. Türkiye’nin o insanlara nasıl yardımcı olduğunu umarım hatırlarlar. Biz terör örgütlerinin masum halk üzerinde etkisinin azalmasını her zaman isteriz" diye konuştu.

http://odatv.com/n.php?n=-laiklere-de-bir-sey-soyleyeyim...--2601151200

Laik düzende bir yönetici konumunda olup da laikliği desteklememek ve hatta laiklik karşıtı olmak.
Seçim korkusu, oy telaşı sarmış bir taraflarını ..
Şahsiyet yine kendi gibi düşünenlere, göz dağ verircesine sesleniyor .

iyide bunu sen diyorsan laik değilsin ve bunuda resmen ağzınla söylüyorsun. ee o zaman arınç senin laik devlette bu görevde işin ne

Kişiler laik olamaz, devlet yönetimi laik olur. Kişiler de laik yönetimle yönetilir. Kişi cumhuriyet olamaz, cumhuriyetle yönetilen fert olabilir. Kavram kargaşası içinde bizi boğuyorlar.
Milletimizin fertlerini laikliği savunanlar ve laiklik düşmanı diye bölmeye çalışıyorlar.

Son düzenleme:
Kişiler laik olamaz, devlet yönetimi laik olur. Kişiler de laik yönetimle yönetilir. Kavram kargaşası içinde bizi boğuyorlar.
Milletimizin fertlerini laikliği savunanlar ve laiklik düşmanı diye bölmeye çalışıyorlar. Peki o kişilerin İmralı daki yaratıktan ne farkı kaldı?

İmralıdaki yaratığa ve o yaratığın destekçilerine, hükümet yeterince yalakalık yapıyor ama bir yandan da her konuda
olduğu gibi bizi ayrıştırmaya da devam ediyorlar ..
Laiklik karşıtı ve Laikliği destekleyenlere karşı yeterince ayrıştırıcı ifade de yine hükümete aittir.
Bu konuda tüm açıklamalar yapıcı olmak yerine yıkıcıdır .

Kişiler laik olamaz, devlet yönetimi laik olur. Kişiler de laik yönetimle yönetilir. Kişi cumhuriyet olamaz, cumhuriyetle yönetilen fert olabilir. Kavram kargaşası içinde bizi boğuyorlar.
Milletimizin fertlerini laikliği savunanlar ve laiklik düşmanı diye bölmeye çalışıyorlar.
eğer laikliğe karşı ise o kişi laik devleti yönetemez bence. çünkü taraflı olur. buradaki konuşmasından da belli zaten

Orada keyfi hukuk yok , savcılarda paralel yapı yok altyapılarında platon ,Aristoteles,sokrates var
senin zaten laiklere karşı olduğunu biliyoruz
-laiklere-de-bir-sey-soyleyeyim...--2601151200_m.jpg

Yunanistan'daki seçimin sorulması üzerine Arınç, "Yunanistan’da tahmin edilen sonuç çıktı. Ve seçimi kazanan partinin lideri dini olmayan bir merasimle görevi devraldı.Bu vesileyle laiklere de bir şey söyleyeyim ben de yeni öğrendim Yunanistan laik olmayan bir ülkeymiş. Komşumuz Yunanistan’ın laik olmadığını biliyorlar mıydı. Ateist bir başbakan ben böyle bir şey istemiyorum dediği için başpiskopos olmadan yemin etti dünya yıkılmadı. Görüyorsunuz demokrasi böyle şeyleri sorun yapmadan yoluna devam ediyor. Yeni, hükümetle işbirliğini gayret ettirmeye devam edelim" dedi.

Arınç, IŞİD'in Kobani'den çekildiği yönündeki gelişmelere ilişkin ise "Evet haberler geliyor ancak tam noktasıyla teyit edilmiş değil. Son haberler IŞİD’in direncinin kırıldığı ve terk ettiği bilgileri geliyor. Türkiye’nin o insanlara nasıl yardımcı olduğunu umarım hatırlarlar. Biz terör örgütlerinin masum halk üzerinde etkisinin azalmasını her zaman isteriz" diye konuştu.

http://odatv.com/n.php?n=-laiklere-de-bir-sey-soyleyeyim...--2601151200

Bülent Arınç laik değilmiş çok şaşırdım :P Efendisi diyordu zaten "hem laik hem müslüman olunmaaz. Ya laik olursunn ya müslüman" diye. Onun izinden gidenler de çok farklı düşünecek değil.

Ateist bir başbakan ya da cumhurbaşkanı Türkiye'de mümkün değil. Dünyanın en güzel adamı da olsa, dünyanın en güzel vaatlerini de verse dinsizmiş diye bir taşlamadığı kalır bizim halkın.

Bir haber vardı arınç'ın hanımıda paralelci diye ve paralellere yapılan baskınlardan dolayı evde başkaldırmış ve arınçla küsmüş diye laiklik olmayan evde huzur olmazmış
Ayyy laik bir ulkede laik olmayan basbakan yarsımcısı hadı gelin burdn yakalım.
Zaten 5 ay sonra işinden ayrılıyormussun ohhh ..

Görüyorsunuz demokrasi böyle şeyleri sorun yapmadan yoluna devam ediyor. Yeni, hükümetle işbirliğini gayret ettirmeye devam edelim" dedi.

demokrasi böyle birşey biz görüyoruzda siz görüyormusunuz ?
osmanlıda demokrasi yok biliyormusunuz sn arınç.

hamile olsaydım canım kesin yunanistan da yaşamak çekerdi,yunanistan aşerirdim :KK45:

e adam ateist dini yemin etmemiş nasıl laik olmuyor bu adam

Bülent Arınç laik değilmiş çok şaşırdım :p Efendisi diyordu zaten "hem laik hem müslüman olunmaaz. Ya laik olursunn ya müslüman" diye. Onun izinden gidenler de çok farklı düşünecek değil.

Ateist bir başbakan ya da cumhurbaşkanı Türkiye'de mümkün değil. Dünyanın en güzel adamı da olsa, dünyanın en güzel vaatlerini de verse dinsizmiş diye bir taşlamadığı kalır bizim halkın.
Bu Ülke'de farklı mezheplere bile hoşgörü yok ki ateistlik filan şurada dursun.

Ayyy laik bir ulkede laik olmayan basbakan yarsımcısı hadı gelin burdn yakalım.
Zaten 5 ay sonra işinden ayrılıyormussun ohhh ..
Merak etme cnm onlar ne yapar ne eder yine o makamda ya da ona eşdeğer bir makamda kalırlar. Gelen zamk gibi yapışıyor makama. Ne makam aşkıysa artık!

zaten
ee yanii. arıncın kafası basmamış işte şuna:)
zaten ülke laik olmasa ateist başbakan olmaz:)

Bülent Arınç demek istemiş ki "Bakın Yunanistan'da başbakanlık seviyesinde dini yemin töreni varmış demek ki laik bir ülke değilmiş. Ama görüyorsunuz laik olmayan bir ülkede ateist başkan seçilebiliyor, dini yemin töreni yapılmayabiliyor, demokrasi budur, bizdeki antilaik duruştan bu kadar çekinmeyin"

Hani tanımasak gerçekten laiklere ya da sünni müslüman olmayan herhangi bir kimseye demokrasi çerçevesinde, eşit mesafede ve saygıyla yaklaştığına inanacağız da, bir gülme geliyor :)

Bu Ülke'de farklı mezheplere bile hoşgörü yok ki ateistlik filan şurada dursun.

Tabii canım ne hoşgörüsü. Bizim ülkemizin en değerlileri sünni-müslüman müteahhit erkeklerdir. Kadın-erkek ayrı, lavaboları altın işlemeli ultra lüks oteller yaparak dinimizi korurlar çok şükür.

valla ne dedi ben anlamadım, galiba kötü bişey söyledi:KK53::KK53:
adam laikmiş işte devlet işine geldim diye dini yemin etmemiş yüzde yüz laik:KK53:

Back
X