• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lakap takilmasindan bunaldim alinganlikmi yaptigim ?

1- Erkeklere herşey denir, ne demek herşey söylenmez.

2- Can ciğer kuzu sarması yakınlar dışında kimseyle kilo ile ilgili takınılmaz ayıptır. Erkek arkadaşının ailesi patavatsız.

3- Şimdiden bu kadar yakınlık doğru değil. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Haklisiniz sevgilim annemi yalniz birakma git yanina bazen felan diyo gozu arkada kalmasin diyorum gidiyorum anneside durmadan nereye giderse cagriyo kirmim diyorum bende

Bence bir daha derlerse ağızlarının payını ver ve gerekirse rest çek nekadar tuhaf ilişkiler var ya dombil ne demek? Birdahada çok sık gitmeyin bence suyunu çıkarmışlar.
Bende azaltmak istiyorum gercekten teyzesinden asla beklemezdim şok oldum sogudum

Bende azaltmak istiyorum gercekten teyzesinden asla beklemezdim şok oldum sogudum
Tamam işte canım birden keski ilişkiyi anlasınlar. Sevgilin sorar zaten niye gitmiyorsun diye o zamanda yok herşey erkeğe anlatılmaz diyor annen söyleyemem de. O zaman laf yerine ulaşır.

Ayol soz yok nısan yok senın adamın evınde ne ısın var ya ustelık adam bıle yok... cok laubalı olnussun ılerıde pısman olursun hatta arkandan zırt pırt burada dıye knusuyrlardır bak bunlar pek saglıklı dıyalglar degıl snra sen sıkıntı cekersın gıtme evlerıne
Canim oyle diyosun haklisinda evlerin arasinda 2 dk lik yol var yakin benimki askerde annemin yanina git ugra diyo durmadan anneside durmadan cagriyo eve oturmaya disari ciktiginda bile bende kimseyi kirmim dedim hep bu durumlara geldim ne yapayim sastim artik..

Ne kadar uzak durarsan o kadar iyi.yaşamıi biri olarak kesinlikle araya kocaman mesafe bırak.

Canim oyle diyosun haklisinda evlerin arasinda 2 dk lik yol var yakin benimki askerde annemin yanina git ugra diyo durmadan anneside durmadan cagriyo eve oturmaya disari ciktiginda bile bende kimseyi kirmim dedim hep bu durumlara geldim ne yapayim sastim artik..

Iste kımse kırılmasın dersen en cok sen kırılırsın snra kımseye yaranamazsın onlar senın onları dusundugunu anlamazlar arkandan laf ederler ınsanlar kotu ve bencıl ve fesat kınsenın guker yuzune kanmaabla tavsıyesı

Merhaba sevgilimin ailesiyle sık sık gorusurum giderim evlerine sevgilimde askerde.
Ben pek zayif sayilmasamda balik etliyim kilolu durmuyorum ama tam balik etli kivamindayim sevgiliminde kiz kuzeni bana durmadan tombulum diye sesleniyo ve oyle seviyo beni tombul tarzinda durmadan espriler yapiyo ilk baslarda rahatsiz olmuyodum ama nerden bileyim herkesin yaninda kalabalik aile ortaminda durmadan tombul tombul sıktı artik.
Sevgilim telefonda bugun teyzesiyle konusuyodu yanimda teyzesi demesinmi gulerek "senin dombil de yanimda " diye cildirdim ters bisey dememek icin kendimi zor tuttum aglicak gibi oldum aradim sevgilimi cidden yeter sen konus uyar ailendekileri yoksa ben agir konusucam dedim.Sevgilimde seni sevdikleri icin takiliyolar ben gelim uyaririm daha kimse diyemez kimsenin dedigini takma ben seni bu haline bayiliyorum dedi annesini aramis daha sonra,kadini uyarmis daha kimse tombul vs bu tarz konusmasin diye anneside bana erkek adama hersey denilmez anlatilmaz seni sevdikleri icin diyolar dedi bende iyi herkese bende lakap takiyim o zaman dedim kestirip attim konuyu
Benmi abartiyorum arkadaslar alinganlikmi yapiyorum haksizmiyim ?
Kayinvalide adayi hakli. Erkek adama hersey soylenmez. Henuz esi degilsiniz nisanlisi degilsiniz. Ilerde siz kotu olursunuz. Unutmayin et tirnaktan ayrilmaz..

Lisedeydim balık etliydim hafiften o Zamanlar. Bizim Bi tanıdık vardı. Bi gun nişanlısıyla bize geldi ve kapıyı ben açar açmaz dalga geçer Bi üslupla "naber kız şişkooooo???" Dedi. O kadar sinirim bozuldu ki o an. Ben de dönüp ay valla kara kuru küçücük Bi şey olacağıma boylu poslu Bi şişko olurum daha iyi demiştim. Annemler şok tabi. ( kişinin kendisi kara kuru ve kısa Bi bayan)Bi daha hiç şişko falan demedi arada had bildirmek lazım

daha sevgiliyken bu kadar samimi olursanız size saygı duymazlar.

yaşınız küçük sevgiliniz askerden gelene kadar bir daha gitmeyin evlerine.

Hiç de abartmamissiniz çok saçma buldum.siz de gidin ama baya azaltsin gelip gitmeyi ne gerek var bu kadar samimiyete

Dombili tombulum falan ay fena ama..
Samimi görüp demiş olabilirler ama işte fazla samimiyet bu..
Kızına dersin ama geline olmaz.. Bu ayrım kaçtı mi gerisi kötü geliyor..
Keşke onlara deseydiniz sevgilinizden duyunca hemen niye anlattın oluyor..

Back
X