- Konu Sahibi Deve tabani
Haklısınız , adam her an cıvıyacak gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aynen öyle engellemiştim hemen , ama şimdi o gelince tırsıyorum haliyleNe hadsiz insanlar var ya Facebook’tan ekleme cüretini nasıl bulmuş kendinde
Ya aynen öyle engellemiştim hemen , ama şimdi o gelince tırsıyorum haliyle
Konu benim değil zaten bacımFacebook’tan eklediği konunuzda yazmıyor neden sadece yorumlarda belli ettiniz ? Biraz önce dediklerimi geri alıyorum bu yüzden![]()
Yaaa hatlar karıştı kusura bakmayınKonu benim değil zaten bacım![]()
Bazı insanlar cok konuşkan oluyo .Bende inadına soguğum .Cok konuskan biri heralde .iş yerine gelen kargolar için değil ama evimize gelen kargolar için kargocu mutlaka arıyor, mesaj gelse dahi. ilk seferde açtığım için ikinci defa ararlar mıydı bilmiyorum.
siz bayi demişsiniz adam markete bırakayım demiş. yani size daha kolay bi çözüm bulmuş.
bana işine fazlaca bağlı bi kargocu gibi geldi.
alışverişlerinizde başka bi kargo firmasını tercih edin.
Ben yanlış anladığınızı düşünüyorum çünkü insanlarla birebir çalışan insanlar özellikle güler yüzlü iletişimi kuvvetli olması beklenir sık sık alışveriş yapınca adam size yardımcı olmaya çalışmış ben de çok sık alışveriş yapıyorum internetten sağ olsunlar kargocular da bana her türlü yardımcı olmaya çalışırdıGünaydın.
Cinim tepemde.
Adamin aleni soyledigi birsey yok ama kanım cekiliyo resmen.
Bu ara internetten sık alısveris yaptim ve hep ayni kargocuya denk geldim lanet olsun. Evde bulamazsa arıyo ama insan bir kere arar dimi iki kere ariyor.
mesaj geliyor zaten arama. Kargomu bayiden alirken hergun yuruyuse cıkiyosunuz heralde diyo cevap vermiyorum göz teması kurmuyorum ama of ya.
Evde degilim bayiden alırim dedim evimizin altı market , markete birakirim isterseniz dedi olur dedim isim verirssniz alırlar zaten tamam almazlarsa ben arkadasim derim zaten dedi.
Dün tekrar cocuklarima aljsveris yaptim onun paketi icin aradi. Acmadim artik. 2 defa aradi. Sonra mesaj geldi kargonuzu bayiden alin diye.
Biraz once aradi begonfil hanim dün geldim yoktunuz kargonuz bayide bugun alabilir misiniz dedi alamam gun icerisinde dedim kapattim.
Ya kizlar anlattiklarimda birsey yok belkide ama o elektrigi aldim cok gerildim. Yüz göz olmak istemiyorum. Numarayi engelledim smdi. Bayiyi arayıp sikayet etmekte istemiyorum kücük yer olay tatsizlasir gibi. Ya buluttan nem kapmıyorum inanın ters biseyler var sanki.
İyi yapmışsınız, o da yanlış yaptığını anlamıştır korkmayınYa aynen öyle engellemiştim hemen , ama şimdi o gelince tırsıyorum haliyle
Ya ben havadan nem kapan bi insan degilim inanin. Diger kargoculardan onu gormedim kapiniza asalim mi yada komsuma biraksaniz size zahmet dedigim cok oldu. Hatta baska bi firma calisani siz hamileydiniz tekrar getrelim falan dedi cok memnun kaldim. Ama bu adam fırildak gibi gülümsesem civiyacak o derece rahatsiz oldum.Siz negatif elektrik almissaniz dogrudur ama benimde oyle bir kargocum vardi , surekli arardi , hatta nerdeysem oraya getirirdi ama ben hic kotu birsey hissetmedim hatta bi kac kere kapida esime denk gelmis esimin de kim oldugunu biliyordu yolda gorunce selam veriyordu , hatta bi kere yilbasi gunu mesai bitiminde bana babama aldigim hediyeyi yolda bulup getirdi adama sarilip opecektim nerdeyse :) bazilari gercekten isine onem veriyor belki sizinki de boyle biridir
İnsan hissediyor ya karşısındakinin niyeti kötüyse çık belli oluyor ben yanıldığınızı sanmıyorumYa ben havadan nem kapan bi insan degilim inanin. Diger kargoculardan onu gormedim kapiniza asalim mi yada komsuma biraksaniz size zahmet dedigim cok oldu. Hatta baska bi firma calisani siz hamileydiniz tekrar getrelim falan dedi cok memnun kaldim. Ama bu adam fırildak gibi gülümsesem civiyacak o derece rahatsiz oldum.
Yani o elektrigi aldiysaniz haklisinizdir , bir daha muhatap olmayin hicYa ben havadan nem kapan bi insan degilim inanin. Diger kargoculardan onu gormedim kapiniza asalim mi yada komsuma biraksaniz size zahmet dedigim cok oldu. Hatta baska bi firma calisani siz hamileydiniz tekrar getrelim falan dedi cok memnun kaldim. Ama bu adam fırildak gibi gülümsesem civiyacak o derece rahatsiz oldum.
Aynen biran kendimden suphelrndimİnsan hissediyor ya karşısındakinin niyeti kötüyse çık belli oluyor ben yanıldığınızı sanmıyorum