Lakayt mı

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba pek dert değil ama sormak istedim.Bugun is değişikliği sebebiyle is arkadaşlarımla vedalaştım. Müdür bey yoktu akşam aradım . Beni çokça övdü iyi güzel şeyler söyledi.Daha evvel Talep ettiginiz değişikliği gerçekleştiremedim ama onu düşünmeyin falan gibi daha öznel yorumlar yaptı.Ben de gecen zaman dilimi için tesekkur ederim Tüm Güzellikler Sizinle Olsun Müdür bey dedim. Tüm güzellikler... sözüme afalladigini hissettim. Sizce amire Bu söz saçma mı? Bu arada yine aynı firmada olacağım birbirimizi görmeyecek olsakta malum hakkımda bilgiler gider.

O an onu gerektirmis,söylemişsin.
Hiç de lakayt değil. Kaldı ki lakayt bile olsa söz ağızdan çıkmış,üstüne neredeyse bir gün geçmiş. Yapacak bir şey yok ki
Boşuna kendini uzme

Merhaba pek dert değil ama sormak istedim.Bugun is değişikliği sebebiyle is arkadaşlarımla vedalaştım. Müdür bey yoktu akşam aradım . Beni çokça övdü iyi güzel şeyler söyledi.Daha evvel Talep ettiginiz değişikliği gerçekleştiremedim ama onu düşünmeyin falan gibi daha öznel yorumlar yaptı.Ben de gecen zaman dilimi için tesekkur ederim Tüm Güzellikler Sizinle Olsun Müdür bey dedim. Tüm güzellikler... sözüme afalladigini hissettim. Sizce amire Bu söz saçma mı? Bu arada yine aynı firmada olacağım birbirimizi görmeyecek olsakta malum hakkımda bilgiler gider.
Normal bi konuşma , merak etme , affallamasını gerektiricek hiç birşey yok 🥰

Hodukse bünyeye ağır gelmiştir. Halbuki nezaketen söylenmiş bir söz olduğunu anlamak zor değil, ilanı aşk etmediniz sonucta
Kendisi de kibar kibar konuştu ikimizde bekariz ama yaş farkımız var bir iki kez abicim de dedi. Görüşmeden ayrıldığımıza da üzüldü.

Bundan bir şey yok ki iyi dilekten kafaya takmayın

Yalniz okurken TRT spikerleri aklıma geldi tüm güzellikler sizinle oldun hoscakalin mutlu kalın gibi😆😆

Bence lakayt bir davranış değil. Belki müdürünüz bu tip güzel laflara alışkın değilse ondan şaşırmıştır.

Konu hakkında bir yorumum yok, lakayt değil lakayıt demeye geldim gidiyorum.

Kafaya takacak bir söz degil ki.
Adam unutmuş gitmistir.
Erkekler kelimelere takilmaz pek zaten.

Bana da fazla evhamlısınız gibi geldi, hiçbir şey yok mesajınızda. Canınızı sıkmayın ☺️

Back
X