Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

cok tskkr ederim ank 32. resimlerini gördüm ve cok begendim zaten ben de asagı yukarı seninki gibi bi burun istiyodum. yardımlarn için cok cok saol. pazartesi zühtü beyle görüsmeye gidicem. salı da ameliyat günü aldım. insallah hersey cok güzel gider de ben de size fotolarımı seve seve gösterebilirim ...

canım inş istediğin gibi bir burnuşun olsun allah yardımcın olsun senide en kısa zamanda yorumlarımızı yaparız..herşeyin hayırlısı olsun tatlım merakla senide bekliyecez fıstık

lakıto kaldırmış fotosunu profılınden:( ben de gormek ıstıyordum cok merak edıyorum...

ben onep te hıvsi velidedeoğlu na oldum ameliyatı ama açıkçası hiç memnun değilim... ilk zamanlar hoştu ama şiş indikçe burun ucumda aşağı inmeye başladı :(

Merhaba arkadaslar...

Ben isviçreden yaziyorum.. nisan ayinda ben ve arkadasim Türkiyede burun ameliyatini gerçeklestirmek istiyoruz.. Arastirdik ve zühtü bey'e rastladik.. Ablamda burun ameliyati geçirdi.. fakat o Yakup avsar beyde geçirdi...

Zühtü bey ile ilgili neler söyleyebilirsiniz? Istediginiz gibi burun yapabildimi? Eger resimleriniz varsa, gösterirseniz coooooook sevinirim !!!

Kübra

canım geçmiş olsun.Bende 26 sında ameliyat oluyorum Dr. Hakan Akçin yapıcak ameliyatımı bende çok heyecanlıyım günler yaklaştıkça heyecanım da artıyor.İnşallah bende gelişmelerimi paylaşırım sizlerle görüşmek üzere.

arkadaşlar ameliyetlara yılda iki iki buçuk bin zam geliyor.2011 de revizyon için görüştüğüm doktor fiyatı 14 binden 17 bine çıkarmış iyimi

arkadaşlar ameliyetlara yılda iki iki buçuk bin zam geliyor.2011 de revizyon için görüştüğüm doktor fiyatı 14 binden 17 bine çıkarmış iyimi

yuhh daha neler canm boşver gt araba al daha ıyı yada başka dr bul yanı ıstanbulda bı yıgın ınsan revızyon oluyo sanmıyorumkı okadar para versınler hatta çok kışi gordum maksımum 1 bn tele verıp harıka burna kavuşan yanı ölçüt para degıl ama dr adı duyuldukça nıe uçuyo anlamıyorum Allah yardımcımız olsun

Bende zühtü beye yaptırmayı düşünüyorum arkadaşım yaptırdı onun sonucuna göre karar verecem

emre ilhan randevu bile 5 ay onrasına verio

Back
X