Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaşlar benim açtığım topik ban yemiş bulunmakta kaldırıldı zühtü demire ameliyat olanlar ve olacaklar artık bizi admin kazen beyin açtığı topiğe bekliyoruz.uzmanlar ve fanatikler topiğinde olacağızz ameliyat olanlar ve olacakları ve yorumları orda devam ediyor görüşürmek üzere kızlar bybye

kizlar doktorlar, öneriler sorular bölümünde uzmanlar ve fanatikler
ank32cim uzmanlar ve fanatikler bölümün nerde oldugunu yazmamis ben yazim dedim

kesınlıkle çok guzel eskı halınde daha yaslı gıbısın kemrlı burun yaslı gosterıyo ya sımdı çok tatlı olmussun bırde keemrlı burun sogukta gosterıyo harıka harıka bende olamyı dusunuyorum ne kadara yaptırdın canım

kesınlıkle çok guzel eskı halınde daha yaslı gıbısın kemrlı burun yaslı gosterıyo ya sımdı çok tatlı olmussun bırde keemrlı burun sogukta gosterıyo harıka harıka bende olamyı dusunuyorum ne kadara yaptırdın canım

cnm tşkler ama fiyat konusunda ne desem boş olur burna göre fiyat veriyor zühtü bey onun için fiyat vermek cok doğru olmaz seni görüp fiyat vermesi en doğrusu

hımmm anladım bende saglık problemıde var fıyat ucmasa barı tşk:)

ucuk bir fiyatı yok canım emrak etmee..
esteteik ve sağlık problemleri birlikte ise farklı fiat verebilir estetik yaptıranlara nazarann..
3500 dan başlıyorr ortalama..

istanbulda fiatlar dediğin gibi uçmuşş..
10000 tl isteyende varr..
en düşük 4000 tek okuduğum kadarıylaa.

cnm önceki sayfalardada yaziyo lakito 3500tle olmus ama tabi herkese farkli oluyo fiyat
evet yakup avsar mesela 11500 olmus fiyati duydunuzmu akannehir

cnm önceki sayfalardada yaziyo lakito 3500tle olmus ama tabi herkese farkli oluyo fiyat
evet yakup avsar mesela 11500 olmus fiyati duydunuzmu akannehir

3.5 kişi gitsekk hepimiz oluruzz zühtü beyee...

11500 ne yapıyorki acabaa...değişik olarakk..
çok uçuk bence..:1shok:

3.5 kişi gitsekk hepimiz oluruzz zühtü beyee...

11500 ne yapıyorki acabaa...değişik olarakk..
çok uçuk bence..:1shok:

söyle izah edeyim cnm sana
cok tvye cikmak, ünlenmek, mikro cihaz denen zimbirtiyi kullanmak, iki üc ünlünün burnunu yapmak...
sacmalik bence yakinda 20000e cikar bi sene sonra
arabami aliyoruz burunmu yaptiriyoruz anlayamadim :roflol:

zuhtu beyin burun ameliyat fiyatlari nekadar kizlar soylerseniz sevinirim ozeldende olabilir farketmez
bana yardimci olurmusunuz

reha bey bir yıl yokmuş bana da zühtü beyi tavsiye ettiler.46 sayfa yorumu okudum olumsuz bir şeye rastlamadım.ama fiyatı düşündürüyor beni.ben maximum 3500 verebilirim.öğrenciyim tamamını kendim biriktirdim 4000lere çıkarsa yaptıramam ne yazık ki bir de muayene ücretli mi:utangac:

Arkadaslar cok uzun bi düsünme sürecinden sonra burun ameliyatı olmaya karar verdim. Ben k.marasta oturuyorum ameliyat için ankaraya gidicem zühtü demir e olmaya karar verdim. Zühtü beyi tavsiye ediyo musunuz yardımınıza ihtiyacım var. Yorumlarınzı bekliyorum cok kararsızım

Lakito merhaba
Sana bir özel mesaj yazdım gönder butonuna bastım fakat toplam mesaj sayım 100 olmadığı için sana özel mesaj gönderemiyeceğime dair bir uyarı çıktı.Halbuki benim mesaj sayım yüzün üstünde...neyse...Zühtü demire yaptırdığın ameliyattan memnun kaldınmı tavsiye edermisin?
Sevgiler
Ege

kızlar kendi doktorumun adını görünce yazmak istedim şahsen ankda zühtü demir beye oldum 3 sene bitti benim ben cok memnunum burnumdan resimlerim var bakabilirsiniz tabiyki kendi doktorumu tavsiye ederim sizede ben cok memnunum cünki sorunlarınız olursa yardımcıda olurum

cok saol ank32 resimlerini görmeyi cok isterdm fakat henüz yeni kayıtlı oldugum için göremiyorum. peki sence giittigimde nelere dikkat edeyim yani tasarım olusturururken falan. bi de yapmacık bi burun olmasın istiyorm dogal görünümlü mü yapıyo zühtü bey...

kızlar kendi doktorumun adını görünce yazmak istedim şahsen ankda zühtü demir beye oldum 3 sene bitti benim ben cok memnunum burnumdan resimlerim var bakabilirsiniz tabiyki kendi doktorumu tavsiye ederim sizede ben cok memnunum cünki sorunlarınız olursa yardımcıda olurum
cok saol ank32 resimlerini görmeyi cok isterdm fakat henüz yeni kayıtlı oldugum için göremiyorum. peki sence giittigimde nelere dikkat edeyim yani tasarım olusturururken falan. bi de yapmacık bi burun olmasın istiyorm dogal görünümlü mü yapıyo zühtü bey...

canım msjların dolduğunda beni görebilirsin ben doğal olmasını istedim belli olmasın demiştim burun için zühtü beyle tasarımı beraber yaptık ben burnumdan rahatsız olduğum şeyleri söyledim o düzelti ve kendide doğalıktan yana olan bir doktor abartı burun yapmıyor kkdan cok kişinin burnunu yaptı coğuda doğal gördüklerim bildiklerim sen tasarım yaptırırken önce ne istediğini cok iyi anlat ve ona göre tasarımı yapın yüzünün şekline nasıl uyuyorsa nasıl yakışıyorsa ona uygun dikkat edeceğin bişey yok sadece senin istediklerin ve uygulamısına dikkat et ne istiyorsan onu yapıyor zaten yakışanı abartısız.

canım msjların dolduğunda beni görebilirsin ben doğal olmasını istedim belli olmasın demiştim burun için zühtü beyle tasarımı beraber yaptık ben burnumdan rahatsız olduğum şeyleri söyledim o düzelti ve kendide doğalıktan yana olan bir doktor abartı burun yapmıyor kkdan cok kişinin burnunu yaptı coğuda doğal gördüklerim bildiklerim sen tasarım yaptırırken önce ne istediğini cok iyi anlat ve ona göre tasarımı yapın yüzünün şekline nasıl uyuyorsa nasıl yakışıyorsa ona uygun dikkat edeceğin bişey yok sadece senin istediklerin ve uygulamısına dikkat et ne istiyorsan onu yapıyor zaten yakışanı abartısız.

cok tskkr ederim ank 32. resimlerini gördüm ve cok begendim zaten ben de asagı yukarı seninki gibi bi burun istiyodum. yardımlarn için cok cok saol. pazartesi zühtü beyle görüsmeye gidicem. salı da ameliyat günü aldım. insallah hersey cok güzel gider de ben de size fotolarımı seve seve gösterebilirim ...

Back
X