Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

Var canım laptopum. Yanıma aldım. An ve an yazarım artık :)Ben Duygu Yetiş'in burnu gibi çok istiyorum ama bana ykaışır mı ve olur mu bilmem.Ama doktora göstereceğim ki nasıl bi burun istediğimi anlasın.Sonra ona göre tasarım yapalım ve yakışıp yakışmadığını görelim.Emre Beye sormuştum, farzedin ki burnuma istediğim her şekli verebilir miyiz demiştim. O da evet demişti ama doğru mu bilmiyorum.

evet güzel burnu var ama o şekilde yapabilirmi yada senin yüzz simetrine uyar mı bilemem..ama güzell...

ee hadi bakalım laptopunda yanındaa tkaydirigubbakcemile3ık tık her dakikanı yaz bakalımmkaydirigubbakcemile3:icecream::1rolleyes:

hele bide yazmasin her dakkasini :mymeka: :kızgın: o zaman gösteririm ben ona :oklava:
sırnaşık şey ayyyyy büyük bi sabirsizlikla bekliyorum valla senii
delikafadulden yeni yilada yeni burnunla girceksin ne sanslisin darisi basimiza sositososito

Kızlar selam. Yarın saat 13:00'te Zühtü Beyle randevum var :) Tasarım yapacağız kızlar.Ve tuhaftır bende halen heyecan yok :) Arkadaşlarım, ailem benden heyecanlı.Yalnız işi kötü tarafı biraz hasta gibiyim. Yani üstümde bi kırgınlık var. Başımda ağrıyor biraz. Belki hava değişimindendir bilemiyorum.

Kızlar selam. Yarın saat 13:00'te Zühtü Beyle randevum var :) Tasarım yapacağız kızlar.Ve tuhaftır bende halen heyecan yok :) Arkadaşlarım, ailem benden heyecanlı.Yalnız işi kötü tarafı biraz hasta gibiyim. Yani üstümde bi kırgınlık var. Başımda ağrıyor biraz. Belki hava değişimindendir bilemiyorum.

geçmiş olsun canımm.bakalım tasarım nasıl olcak bende heycanla bekliyorumm..
yolculukta olabilir biraz dinlenn..geçecektirr...pazarlık yap bol bol..
zühtü beye bizdende selam sölee hali ahzırdaa tane daha arkadaşızz hepimiz sizde karar kıldıkk sırayla hepimizz geleceğiz size diye sölersin..

çilek35
ank 32 de sölersin..
çilek zaten selam sölüyordu.))
haycanla haberlerini bekliyorum canımm..
hadi hayırlısı..

Sağol Teknologcum.Söylerim arkamdan çok kişi gelecek diye :) Öyle deyim mi indirim yapsın demi :P Doktora çileğin size selamı var desem güzel galiba, çilek ne diye :)))

evet çileği bılup isim almamız lazım..ama topiktee bolbol söz ettiğimizi yaptığı burunların çok güzel olduğunu felan sölee..çileğin taa izmirden geldiğini ve anne kız birliktee kendisine ameliyat olduğunu söleyebilirsin..

ismini bilmiyorum çileğin ama okka gibi bir burunda ısrarcı olduğunu amelityata girene akdar başının etini eydiini biliyorum:))))

tasarimini cok merak ediyorum artik koyarsin tasarim fotolarini cnm zemuszemus

oo büyük güne 1 kala zemuszemus ben bile heyecanlanıyorum burda =)

Lakitocum sen gitmişken hepimiz adına bi pazarlık yapıversen bakın hocam benden sonra 3-4 kişi daha gelcek siz bize bi güzellik yapın :)

Kızlar merhaba. Ben geldim şimdi. Zühtü Bey ile görüştüm. Zühtü Bey ilgili ve bu işinin ehli biri. Çokta pratik. Bi tane burun tasarımı yaptık sadece. Annemle babamda yanımdaydı. Hepimiz beğendik. Daha da fazla ıncık cıncık etmek istemedim. Zühtü Beyede bıraktım biraz. Düşündüğümden daha minik bi burun tasarladı bana.Burnumun resmen yarısı gitti :) Tasarımımı sizlerede göstereceğim.Henüz mail gelmedi Zühtü Beyden.Sizlerinde bi fikrini alayım demi :)

ayy lakito bende seni bekliyodum görüşmeden gelsede anlatsa diye. Nasıl biri ben görüşemedim henüz güvenebildinmi , muayene ücreti ne kadar , birde senin isteklerini gözönüne alarak mı tasarım yaptı?

Nasıl biri? ıyi biri :) Dediğim gibi çok hızlı yani şipşak tasarım bitti :) En başta güveniyordum zaten Zühtü Beye. Tasarımı ilk başta kendisine bıraktım. Sonra ben biraz müdahale ettim. Annem tasarladı daha çok :) Ortaya şirin bi burun çıktı. Ve çok ciddiyim burnumun yarısı gitti :) Zühtü Bey, bu gördüğünüz sadece şipşak bi foto, gerçeği tasarımdan güzel olacak ve asla farklı olmayacak dedi. Yani tasarımla aynısı olmaz demiyor, kendine çok güveniyor söyleyim.

:lepi: duygu yetisin burnunu götürcem diyodun götürdünmü
sadece yandanmi tasarim yapti yoksa öndende yaptimi :uhm:

Nasıl biri? İyi biri :) Dediğim gibi çok hızlı yani şipşak tasarım bitti :) En başta güveniyordum zaten Zühtü Beye. Tasarımı ilk başta kendisine bıraktım. Sonra ben biraz müdahale ettim. Annem tasarladı daha çok :) Ortaya şirin bi burun çıktı. Ve çok ciddiyim burnumun yarısı gitti :) Zühtü Bey, bu gördüğünüz sadece şipşak bi foto, gerçeği tasarımdan güzel olacak ve asla farklı olmayacak dedi. Yani tasarımla aynısı olmaz demiyor, kendine çok güveniyor söyleyim.

yarın kaçta ameliyatın canım

hoşgeldiinnnn Okula gittim ama aklım hep sendeydi cnm ya iyi bak içine sinmiş. Şimdilik en önemlisi de bu zaten Tasarımı bekliyorum çok merak ediyoruuuuummm :D

yarın kaçta ameliyatın canım
Yarın saat 16:30'da canım. Senin kaçta?

hoşgeldiinnnn Okula gittim ama aklım hep sendeydi cnm ya iyi bak içine sinmiş. Şimdilik en önemlisi de bu zaten Tasarımı bekliyorum çok merak ediyoruuuuummm :D
Merhaba canım. Ya sorma Zühtü Bey tasarımı mail ile gönderecekti. yok.unutmuş sanırım :( Ama yinede ameliyat sonrası bile olsa gösteririm canım.Zühtü Bey belli ki çok pratik ve bu işi iyi bilen biri.Tasarımı 5 dk.da yaptık elbirliğiyle.Beğendik. Dahada şöyle böyle olsun demedim.

Back
X