Bebek Beslenmesi LAKTAZM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Herkese merhaba.. bebeğim 1 aylık oldu. Dün doktora gittik. Çok gazı var ve çok sesli kaka yapıyor. Zinco kullandık ama çok faydasını görmedik. Doktor LAKTAZM damla verdi. Her emzirmeden önce 2 damla ver dedi. Buzdolabında sağladığımız için her emzirmede değil 3 saate bir veriyorum. Aranızda kullanan var mı? Memnun kaldınız mı?

Merhaba zinco yu ben kullandım bebegim de. Faydasını gördüm. Gaz sıkıntısını ben masajla astım daha çok. Ayaklarına karnına yaptığım masalara rahat uykular uyudu. Damlalar düzenli kullanımda sonuç veriyor. Ancak yine de tamamen gaz sorununu cozmuyor. 3. Ay gelene kadar sabır diliyorum size. Ama ayşe öner in youtube kanalında gaz masajın anlattığı bir Video var ben ondan çok faydalandim dilerim size de yardımcı olur.

Merhaba zinco yu ben kullandım bebegim de. Faydasını gördüm. Gaz sıkıntısını ben masajla astım daha çok. Ayaklarına karnına yaptığım masalara rahat uykular uyudu. Damlalar düzenli kullanımda sonuç veriyor. Ancak yine de tamamen gaz sorununu cozmuyor. 3. Ay gelene kadar sabır diliyorum size. Ama ayşe öner in youtube kanalında gaz masajın anlattığı bir Video var ben ondan çok faydalandim dilerim size de yardımcı olur.
Zinco yu bende kullandım. Saat kurarak kullanıyordum. Ama pek fayda görmedim. Bende sürekli masaj yapıyorum karnına.. bacaklarını hareket ettiriyorum. Internetten izledim bende videoları.. şimdi nurse harwey mi ne varmış onu kullanmak istiyorum bakalım..

Keşke size verebileceğim sihirli bir tarif olsaydı ama hiç bir şey kesin olarak çözüm olmuyor. 3.ay geldiğinde kendiliğinden geçip gidiyor gaz sancıları. O zaman yavrunuz daha mutlu daha huzurlu daha keyifli oluyor. Elbette siz de öyle... dilerim bir an once geçsin yavrunuzun gaz sancıları. .

merhaba
Benim bebeğimde çok gazlı bir bebek ve kolik sorunumuz var hiç durmadan 4 5 saat ağlıyordu. doktorumuz BioGaia gaz damlası önerdi ilk 1 ay günde 5 damla her gün saat 7 de veriyordum önce iyi geldi daha sonra tekrar başladı gaz problemi ve ağlamalar tekrar doktora gittik doktor bu sefer günde 10 damlaya çıkar dedi. Şimdi gerçekten rahatladık bir anda çok değişti uysallaştı ve sakinleşti herkese öneriyorum.
Her gün aynı saatte vermelisiniz.
şu an fiyatı 40 tl

merhaba
Benim bebeğimde çok gazlı bir bebek ve kolik sorunumuz var hiç durmadan 4 5 saat ağlıyordu. doktorumuz BioGaia gaz damlası önerdi ilk 1 ay günde 5 damla her gün saat 7 de veriyordum önce iyi geldi daha sonra tekrar başladı gaz problemi ve ağlamalar tekrar doktora gittik doktor bu sefer günde 10 damlaya çıkar dedi. Şimdi gerçekten rahatladık bir anda çok değişti uysallaştı ve sakinleşti herkese öneriyorum.
Her gün aynı saatte vermelisiniz.
şu an fiyatı 40 tl
İnanın işe yarayacağını bilsem 40tl bişi değil. Bizim doktor zinco verdi işe yaramadı dedim başka bişi önerseniz o da dedi ki ne verirsek verelim geçmez bikaç ay çekeceksiniz. . Her duyduğum damlayı da kullanmak istemiyorum açıkcası. . Şu an bişi kullanmıyorum sürekli karnına masaj yapıyorum. Internetten gaz çıkarma ile ilgili videolar izledim onları uyguluyorum bebeğime.. anca bu şekilde uğraşıp bütün gazını çıkarıyorum öyle rahatlayıp uyuyor.

Canım eşimde bende öğrenciyiz eşim tıp fakültesi 4.sınıf bize direk pediatri hocası odasında saatlerce ilgilendi eşimle birlikte örtünün arasında bebeğimizi bile salladılar. Benim dediğim damla inanki zincodan falan daha etkili. NURSE HARVEYS kullandık mesela hiç fayda etmedi. birazdan bir link atıcam o videoyu dene bizde çok işe yaradı umarım seninde işine yarar.

Back
X