vallahş ben de yenç yaptırdım benim sorunum suydu dislerim cok düzgün olmasına ragmen senelerce antibiyotik kullandığım icin ön dislerimde cıkmayan lekelenmeler vardı,kompozit kaplama yaptırdım zaman icinde kola kahve vs tüketimi yüzünden sarardı hatta o sarılıklar fırcalasam bile o kadar kötü gözüküyordu ki güldüğümde insanlar dislerini fırcalamıyormusun diye soruyordu hep gülerken elimle ağzımı kapatırdım,
discimle konusup lamine tedavisine basladık, hiç ağrılı bir sürec değil orada burada disim böyle oldu şöyle ağrıdı diyenlerin yasadığı olayların aynısı sizinde basınıza gelecek diye bir şey yok,benim hic ağrım ve kanamam olmadı mesela ama süreç oldukca uzun ve meşakatli 3 hafta haftada 2 gün disciye gidip geldim, bunun dısında dez avantajı ne derseniz dişinizin traşlanması her şey iyi güzel ancak gercek disinizin kesildiğini işler bittikten sonra anlıyorsunuz,sırf bu konu yuzunden bazen düsünüyorum,bunların dısında görünüş ve kullanım ısırma bakımından hiç bir sorun yaşamadım. görsellere önceki ve sonraki halini ekliyorum.ilk yüklediğim fotoğrafta gülüsümdeki hat cizgisinin yamukluğunu ve dislerimin sıkısık durmasını görebilirsiniz