Cilt Bakımı Ürünleri Lancome ürünleri?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

prenses4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
87
2
86
43
İstanbul
kızlar lancome ürünlerinden kullanan varmı? daha yeni Nutrigena ürünlerinden aldım fena deil ama gidip lancome la değiştirmeyi düşünüyorum. bi yerde lancome temizleyici gördüm süper temizliyo! ben eyeliner temizleyene kadar gözüm kör oluyo! siz ne dersiniz? sonuçta süper bi marka yılların markası..

canım lancome tabiki daha iyi bir marka ama daha pahalı.temizleyiciyi nutrigena da kullansan olur.temizleyici ürünlerde çok çok fark etmiyor.daha çok bakım ürünlerinde lancome fark atar:)

Canım ben Lancome'un göz temizleyicisi ve peelingi dışında kremlerinden pek memnun kalmadım. Ama göz makyaj temizleyicisi süper hem çabuk çıkarıyor hem de nemlendiriyor. ısmi BıFacıl gibi birşey.

sen bilirsin yine de, ama temizleyici, nemlendirici vs. bakım ürünlerini eczaneden alma taraftarıyımdır herzaman. a.s.

kızlar lancome ürünlerinden kullanan varmı? daha yeni Nutrigena ürünlerinden aldım fena deil ama gidip lancome la değiştirmeyi düşünüyorum. bi yerde lancome temizleyici gördüm süper temizliyo! ben eyeliner temizleyene kadar gözüm kör oluyo! siz ne dersiniz? sonuçta süper bi marka yılların markası..

Canım Lancome un bütün ürünlerine güvenebilirsin bence.Benim bundan 3 sene önce mezuniyetiem 2 gün kala sir ağdadan dudak üstüm yandı, kabarıp kabuk bağladı çok kötü durumdaydı sonra döküldü iz kalmadan geçti ama lancom un fondotenini,farını ve rujunu almıştı annem bana moral olsun diye gerçekten harika kapattı hiç belli değildi yaram. Lancomun her ürününden çok memnunum.

lancomun tonıgını kullanıyorum cok guzel daha oncede goz kremını kullandım.uzun suredır sıvılcelerımden dolayı nemlendırıcı kullanamadım yuzum ancak duzeldı bende nemledırıcı ve gece kremını lancom almayı dusunuyorum.

Ben goz kremini kullandım,günes korumasını kullanıyorum ve de gece kremini,cok memnunum,alabilecek durumun varsa Nutrigena falan kullanma bence direkt degistir,hele gece kremi var ya o benim mucizem gibi cok memnunum.Tabi yasın gece kremi kullanmaya musaıtse oneririm.

Sunu da yazyım denemek ısteyen olursa Lancome-hydra zen nerocalm---hassas ciltlerde de cok etkili,yatıstırıcı etkisi de var,25 ve sonrası cekinmeden kullanabilir dediler bana ,yani size de uygunsa bi tester alıp deneyin kaydirigubbakcemile4

kızlar öncelikle yaşım 28.. gittiğim kozmetikçi baya kapsamlı ve bu işi bilen kişiler çalışıyo.. onlar bana fiyat olarak ve ürün olarak en uygun nutrigina önerdiler. beni yüzüm gözüm her yerim maşallah o kadar hassas ki hafif dokunsam kıpkırmızı oluyo... alerjik bi tipim yani.. bunun içinde hassas nemlendiricisini, alkolsüz toniğini, birde krem temizleyicisini verdiler.

fakat geçen gün bu sitedeki ''eyeliner nasıl çekilir'' videosunu izledim. ordaki kız lancome ürünüyle sildi ve hemencecik temizledi. çok hoşuma gitti. fiyat açısından çok pahalıya kaçamam çok pahalı bi ürün kullanamam ama yaşım 30lara geldiği için artık cildime daha iyi bakmaya karar verdim. bu yüzden de biraz pişman oldum lancome falan daha düzgün bi ürün mü almalıydım diye kafam çok karıştı..

bu arada bana gece gündüz kremi falanda vermediler. ordaki kız yüzünde bi elastikiyet kaybı yok.. şuan da sana böyle bişey versem hata olur dedi. sadece nemlendirici yeterli olur dedi. o gündüz, gece, yaşlanma engelleyici kremlerini yüzünde yıpranma olduktan sonra kullanmak gerekiyomuş. sana gerekmez dedi ne kadar doru bilemiyorum.. bende yıpranma olmadan başlamak gerek diye biliyodum..

birde bana göz çevresi bakım kremi verdi. c şeklinde göz etrafına sürüyorum. aydınlatıyomuş bide morlukları falan engelliyomuş. bu kremle ilgili bilgisi olan varmı???

off kızlar hakkaten baya pahalı bi ürünmüş.. 70 tl civarı fiyatı.. arkadaşın yazdığı kremde 150 civarı! ben en iyisi bunları kullanmaya devam edim :))

ön celikle merhaba arkadaşlar. ben eski bir lancome güzellik uzmanı olarak( 3 yıl çalıştım) ambalaj haricinde lorealden bir farkı yok. lancome zaten loreal firmasının bir ürünüdür. sadece lancome lüx ürünlere girer loreal mas . iananın pahalı diye çok ekstra bişeyler yaptıgını zannetmeyin. ben bir kozmetikçi olarak içeriklerini bile biliyorum. kanmayın bunlara ne olurrr. bu cilt kremleri bakım ürünlerinin çinde kolajen var. kullandıgınız süre içinde cildiniz çok güzel gözükür kolejen dan dolayı. ama bıraktıgınız zaman cildiniz eskisinden daha kötü görünür arkadaşlar. ömür boyu kullanacaksanız eger yaş ilerledikçe ürün d eğişir . ürün değiştikçe fiyat 2 misli artar. mesela lancome un absolut diye 40 yaş ve üstü ürünlerinin krem fiyatları yaklaşık 400 ytl dir. sadece kremle de bitmiyor. en ucuz genç ciltidr. orta ve yaşlı grubu daha pahalıdır. ben bir kozmetikçi olarak senelerce kullandım bu kremleri ve cildim mahfoldu inanın bırakınca. 2 yıldır sadece bitkisel ürünler kullanıyorum ve bebek gibi oldu cildim. hee evet makjay ürünleri kullanıyorum. mesela dior ,lancome makyajda 1 numara ama cilt bakım ürünleri istediğinizi sadece kullandıgınız ömür boyu kullandıgınız sürece verir. elind ekremi olanlar 1 ay kullanın 1 ay bırakın bakalım sizde dediklerimi göreceksiniz. sorunuz olursa cvplarım

ayrıca etkileri geçici oldugu için tedavi edici değildirler. ya bitkisel şeyler yada dermokozmetik kullanın bence. mesela neden dr. murad ürünlerri kozmetikte yok. çünkü hem tedavi edici hemde gerçek ürünlerdir. sevgiler

ayrıca prenses arkadaşım cildinde yıpranma olduktan sonra değil önce bu tarz ürünlere başlaman gerekir nasıl bir uzman böle bişey demişşş anlamış değilim. cildinizi korumaya ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi sonuç alırsınız ilerisi için. hee tabii yaş ve cildinize uygun şeyler kullanmalısınız.

merhaba banu.. evet bana öyle dedi ordaki kız.. yüüznde herhangibi sarkma bişi yok versem yazık olur cildine dedi.. bende şaşırdım neye kime inanacığımı..?

peki bu nutrigina nasıl? doktorlar reçeteyle falan öneriyolarmış hastalarına.. öyle dediler..

yaşın kaç arkadaşım öncelikle onu merak ettim . nutrigina adlı rezil ürünü bende kullandım o kadar çok alkıl varki içinde cildimde gözenekler oluştu. hatta aldıgım ve bana tavsiye eden uzmanı şikayet etmiştim. sonra ürünü tanıdıgım bir laboratuar cıya götürdüm. içindek alkol oranı o kadar yüksekmişki al dedi bana etil alkol ve limonu aynı etkiyi yapar dedi. 30 yaşından önce krem olarak nemlendiriciden başka bişey kullanma derim ben. 30 dan sonra gece gündüz kremine başla. 35 den sonrada kırışıklık kremlerine başla bence . hatta cilde göre 30 bile oluyor. ama agır olmaması gerekir kremin. eger bitkisel değilde llaki bir krem alıcaksan mav anemon çiçeg kremi veya dr murad ürünlerini eczanelerden bulabilirsin

cnm 28 yaşındayım. şuan onu kullanıyorum fena da deil. hassas bi cildim var ve rahatsız etmiyo beni.. snaki iide geliyo ama lancome daha iidir diye kafam çok karıştı açıkçası..

ön celikle merhaba arkadaşlar. ben eski bir lancome güzellik uzmanı olarak( 3 yıl çalıştım) ambalaj haricinde lorealden bir farkı yok. lancome zaten loreal firmasının bir ürünüdür. sadece lancome lüx ürünlere girer loreal mas . iananın pahalı diye çok ekstra bişeyler yaptıgını zannetmeyin. ben bir kozmetikçi olarak içeriklerini bile biliyorum. kanmayın bunlara ne olurrr. bu cilt kremleri bakım ürünlerinin çinde kolajen var. kullandıgınız süre içinde cildiniz çok güzel gözükür kolejen dan dolayı. ama bıraktıgınız zaman cildiniz eskisinden daha kötü görünür arkadaşlar. ömür boyu kullanacaksanız eger yaş ilerledikçe ürün d eğişir . ürün değiştikçe fiyat 2 misli artar. mesela lancome un absolut diye 40 yaş ve üstü ürünlerinin krem fiyatları yaklaşık 400 ytl dir. sadece kremle de bitmiyor. en ucuz genç ciltidr. orta ve yaşlı grubu daha pahalıdır. ben bir kozmetikçi olarak senelerce kullandım bu kremleri ve cildim mahfoldu inanın bırakınca. 2 yıldır sadece bitkisel ürünler kullanıyorum ve bebek gibi oldu cildim. hee evet makjay ürünleri kullanıyorum. mesela dior ,lancome makyajda 1 numara ama cilt bakım ürünleri istediğinizi sadece kullandıgınız ömür boyu kullandıgınız sürece verir. elind ekremi olanlar 1 ay kullanın 1 ay bırakın bakalım sizde dediklerimi göreceksiniz. sorunuz olursa cvplarım
cok ılgınc bende bır uzman tavsıyesıyle kullanıyorum lancomun urunlerını..pekı senın tavsıye edebılecegın bır urun varmı yaglı ve karma cıltler ıcın..

kesinlikle tavsiye etmem,yıkama köpüğü ve toniğini kullandım hiç bi faydasını görmedim piyasa ürünlerinden bi farkı yok..

off kızlar hakkaten baya pahalı bi ürünmüş.. 70 tl civarı fiyatı.. arkadaşın yazdığı kremde 150 civarı! ben en iyisi bunları kullanmaya devam edim :))

Lancome ben de kullanıyorum. Pahalı bir ürün ama geçenlerde facebook da reklamını gördüğüm bir sitede çok uygun fiyatlara buldum. Lancome ve Loreal in bir çok ürününü aldım ve gayet de güzel başarılı. adresi makyaj-malzemesi.com göz kalemi de alcam. 12 tane birden alana daha uygun fiyata sunuyorlar öyle yapmayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile4

Back
X