Cilt Bakımı Ürünleri Lancome ürünleri?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
banu arkadaşım size bir şey danışmak isterim lancome hakkında
bir krem var arkadaşımdan almıştım oda yurt dışından getittirmiş nemlendirici diye aldım bende
fakat nette ve kremin üzerinde tatmin edici bir açıklama göremedim
siz bana biliyorsanız tam içeriğini kaç yaş civarına iyi geldiğini söyleyebilirmisiniz acaba rica etsem
ürün şu
lancome
parıs
the lıve skin makes
up shu shuang

ön celikle merhaba arkadaşlar. ben eski bir lancome güzellik uzmanı olarak( 3 yıl çalıştım) ambalaj haricinde lorealden bir farkı yok. lancome zaten loreal firmasının bir ürünüdür. sadece lancome lüx ürünlere girer loreal mas . iananın pahalı diye çok ekstra bişeyler yaptıgını zannetmeyin. ben bir kozmetikçi olarak içeriklerini bile biliyorum. kanmayın bunlara ne olurrr. bu cilt kremleri bakım ürünlerinin çinde kolajen var. kullandıgınız süre içinde cildiniz çok güzel gözükür kolejen dan dolayı. ama bıraktıgınız zaman cildiniz eskisinden daha kötü görünür arkadaşlar. ömür boyu kullanacaksanız eger yaş ilerledikçe ürün d eğişir . ürün değiştikçe fiyat 2 misli artar. mesela lancome un absolut diye 40 yaş ve üstü ürünlerinin krem fiyatları yaklaşık 400 ytl dir. sadece kremle de bitmiyor. en ucuz genç ciltidr. orta ve yaşlı grubu daha pahalıdır. ben bir kozmetikçi olarak senelerce kullandım bu kremleri ve cildim mahfoldu inanın bırakınca. 2 yıldır sadece bitkisel ürünler kullanıyorum ve bebek gibi oldu cildim. hee evet makjay ürünleri kullanıyorum. mesela dior ,lancome makyajda 1 numara ama cilt bakım ürünleri istediğinizi sadece kullandıgınız ömür boyu kullandıgınız sürece verir. elind ekremi olanlar 1 ay kullanın 1 ay bırakın bakalım sizde dediklerimi göreceksiniz. sorunuz olursa cvplarım

tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı ?

Back
X