• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Lancome vısıonnaıre mi lancome Dreamtone mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

UsLaNmAm_GS

Prenses & prensim benim herşeyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
51
6
48
Bu iki serum arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz.kırışık azaltma renk tonu düzenleme leke giderme ve yüzü makyajsız kullanmamı sağlayacak bi ürün arıyorum.bu 2 serumdu aradığım özellikler var ama kullananlardan bilgi almak istiyorum.hamgisi daha iyi ve en kısa sürede kalıcı etki gösterir?:18:

Ben de çok araştırıyorum bu ürünleri bu aralar,dreamtone leke ve kızarıklık için daha etkili sanırım canım.Faydası konusunda emin değilim.İnş kullanan arkadaşlardan yorumlar gelir de biz de rahat rahat kaar veririz :)

Ben de çok araştırıyorum bu ürünleri bu aralar,dreamtone leke ve kızarıklık için daha etkili sanırım canım.Faydası konusunda emin değilim.İnş kullanan arkadaşlardan yorumlar gelir de biz de rahat rahat kaar veririz :)

Evet ama yardımcı olacak yok galiba kızlar aranızda kullanan yokmu

Bu ürünleri kullanan kimse yokmu ya off:18:
uslanmam ben henüz visonnaire serisinin serumunu yeni kullanmaya başladım.. 1 haftalık numune (serum ve krem) denemem sonucunda cildimde bir farklılık oluşmaya başladığını gözlemledim. belirttiğim gibi henüz yeni aldım 21. günden sonra bir gelişme olursa yazarım. ( benim sorunum geniş gözenekler ve cildim kurudan yağlıya dönük olduğu için minimal oranda anti aging bir ürün arayışında olmamdı) yaşım 28 . ben bu yönde etkilerini bekliyorum..
dediğim gibi yazacağım gelişme görürsem.. sevgiler

Back
X