E ecem898 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Eylül 2016 4 1 86 17 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ecem898 #1 Hanımlar lancome nutrix adlı nemlendirici el kremi aldım el üstüm cok kurudugu ıcın uyguladım ve hafıf kızarıklık yanma oldu sizce krem nasıl kullanan var mı?
Hanımlar lancome nutrix adlı nemlendirici el kremi aldım el üstüm cok kurudugu ıcın uyguladım ve hafıf kızarıklık yanma oldu sizce krem nasıl kullanan var mı?
kavun kokusu Buraya reklam alınır Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 6.447 15.481 448 17 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ecem898 #2 Kremi kullanan olsun/olmasın, sizin cilt tipinize gitmemiş demek ki. 2-3 gün sonra tekrar sürün, yine aynı şey olursa direkt kremden olduğunu anlayabilirsiniz.
Kremi kullanan olsun/olmasın, sizin cilt tipinize gitmemiş demek ki. 2-3 gün sonra tekrar sürün, yine aynı şey olursa direkt kremden olduğunu anlayabilirsiniz.
E ecem898 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Eylül 2016 4 1 86 21 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ecem898 #3 kavun kokusu .!.: Kremi kullanan olsun/olmasın, sizin cilt tipinize gitmemiş demek ki. 2-3 gün sonra tekrar sürün, yine aynı şey olursa direkt kremden olduğunu anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
kavun kokusu .!.: Kremi kullanan olsun/olmasın, sizin cilt tipinize gitmemiş demek ki. 2-3 gün sonra tekrar sürün, yine aynı şey olursa direkt kremden olduğunu anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.