- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.409
- 798
Yazik anasina buyukanasi hakaret ederken goruyo cocuk. Uzuluyodur sanaEvet kızımın yanında oldu olaylar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazik anasina buyukanasi hakaret ederken goruyo cocuk. Uzuluyodur sanaEvet kızımın yanında oldu olaylar
Evim hazır olsa bir dakika bile durmam şu cehennemde.milletin evi dediğin evde 8 yıl olacak yaşıyorumÖncelikle kadına tokat atmışsınız. Meydan dayağı atardım diye sırf bu sebeple söyledim.
Kadın mutfağa gelmiş vay efendim sinirlenmişsiniz de bulaşıkları atmışsınız da saçma sapan hareketler. Çok elti kaynana göresin yoksa taşın kardeşim. Milletin evinde havan 1500.
Evet çok üzüldü ben o kvya ağzının payını vermem lazımYazik anasina buyukanasi hakaret ederken goruyo cocuk. Uzuluyodur sana
Evet kızımın yanında oldu olaylar
Evim hazır olsa bir dakika bile durmam şu cehennemde.milletin evi dediğin evde 8 yıl olacak yaşıyorum
Ama o yapıyor hem sinirden yapıyorumBen ne yazsam cildiriyorsun. Uzgunum ama suc sende, etrafta baska birileri varken herhangi bir esya firlatilmaz, bu ayiptir
İlk sen atmissin bulasiklari, oyle yszmissinAma o yapıyor hem sinirden yapıyorum
Sen elti ile barış.
Elti ile anlaşma yap.
Sen, kocan, elti ve eltinin kocası ve çocuklarınız ayrı bir eve çıkın.
Kaynana geride kalsın.
Daha sonra da sen kendi evine çık.
Anladın mı? .
Elti de mutsuz, sen de mutsuz.
Yani da o da yapıyorİlk sen atmissin bulasiklari, oyle yszmissin
Böyle bir şey mümkün değil bu evde elticik kalacak ben değil o sebebden o çıkamaz bu evden
Sen de o yaptiginda tepki verseydinYani da o da yapıyor
Yani benim anlamadığım kaynananın 2 oğlu da ev tutamayacak kadar aç, ama 2 oğlu da evlenip çocuk yapmış. Gerçekten soyunuz devam etmek zorunda değil, bakın gerçektenYani da o da yapıyor
Neyse olan olmuş kv defolup gidiyor Azerbaycan’a 2 haftalık ama onun payını vermem lazımSen de o yaptiginda tepki verseydin
Yani benim anlamadığım kaynananın 2 oğlu da ev tutamayacak kadar aç, ama 2 oğlu da evlenip çocuk yapmış. Gerçekten soyunuz devam etmek zorunda değil, bakın gerçekten
Yahu milletin bir şey yaptığı yok. Bu her davranışı üstüne alınıp saçma sapan davranışlar yapıyor. Burda ki yorumlarından bile belli direkt çemkiriyor. Ayrıca ayrı eve çık diye yazmayın çünkü asla çıkmayacakSen de o yaptiginda tepki verseydin
Çocugun önünde yapmayın bari.Böyle bir şey mümkün değil bu evde elticik kalacak ben değil o sebebden o çıkamaz bu evden
Evim var ama hazır değilBak diyorumki, ikinizde bu evde kalmayın.
Siz yeni ev açın elti ve ailesi ile.
Nilu sizde o evde kalacaksınız gibi görünüyor çünkü eşiniz sizi oyalıyor, ayrı eve çıkmaya niyeti yok adamın, o yüzden herkesle iyi geçinmeye çalışın.Böyle bir şey mümkün değil bu evde elticik kalacak ben değil o sebebden o çıkamaz bu evden
Tabi ki cikmayacak, herkes bunu ev ev diye oyaliyor ama anlamiyor kiYahu milletin bir şey yaptığı yok. Bu her davranışı üstüne alınıp saçma sapan davranışlar yapıyor. Burda ki yorumlarından bile belli direkt çemkiriyor. Ayrıca ayrı eve çık diye yazmayın çünkü asla çıkmayacak