Lanet ev ve insancıkları

Kıaaz gerçekten sinirlenmişsin beni engellemeyi unutmuşsun konu açarken.
t1302.gif

Bir çözüm yok ki sizin olaylarda. Aynen böyle devam edin yuvarlana yuvarlana saç baş yolmalı dövüşün. Bari bize anlatıp bizden duyduklarınla da sinirlenme.
t1302.gif

Yorum yapanlar arasında Nilu’dan başka Azerbaycanlı üyeler de var galiba, sizlere sorayım Azerbaycan kadınları hep kayınvalide yanına mı mahkum? Sitede tanıdığım başka Azerbaycanlı kadınlar vardı evleri ayrıydı, çalışma hayatı da olan kadınlardı, Türkiye’de de Azerbaycanlı kadınlar gördüm çalışıyor kendilerine ait evleri var, sitede ilk defa Nilu’ya denk geldim böyle o yüzden şaşırıyorum, asla yapamayacağı bir şey mi tavsiye ediyorum?

Yorum yapanlar arasında Nilu’dan başka Azerbaycanlı üyeler de var galiba, sizlere sorayım Azerbaycan kadınları hep kayınvalide yanına mı mahkum? Sitede tanıdığım başka Azerbaycanlı kadınlar vardı evleri ayrıydı, çalışma hayatı da olan kadınlardı, Türkiye’de de Azerbaycanlı kadınlar gördüm çalışıyor kendilerine ait evleri var, sitede ilk defa Nilu’ya denk geldim böyle o yüzden şaşırıyorum, asla yapamayacağı bir şey mi tavsiye ediyorum?
Yok hepsi değil tabiki.Çalişan ayri yaşayan kadınlarımız çok.Bende ayrı yaşıyorum.Her ülkede olduğu gibi bizim ülkedede var böyle kayinvalideyle yaşayan sorunsuz geçinen çok.Nilu gibi hirçinina ben ilk defa denk geliyorum yalan yok.😂

Hiç altta kalmıyorsun. Ama ona rağmen eziliyorsun , çünkü onların evindesin. Sığıntı gibi. Kendilerinde hak görüyorlar. Sana beğenmiyorsan git deseler ağzını açamazsın. Eşin seni bir kere savunmuyor. Bir özel hayatınız yok. Bunun acısını 21 yaşında ki kızdan çıkartma
Bana o lafı etmişler ben de cevabında “gidecek yerim olsa bir dakika durmam” demişim.Moskova’da yaşıyorum ailem Azerbaycan’da .kim beni eziyor?anlayamadım kimi kastettiniz

Ve hayır yapıla bilir birşey tavsiye ediyorsunuz.Böyle kayinvalide ile sorun yaşayanlar başka eve çıkıyor çoğu zaman.

Yok hepsi değil tabiki.Çalişan ayri yaşayan kadınlarımız çok.Bende ayrı yaşıyorum.Her ülkede olduğu gibi bizim ülkedede var böyle kayinvalideyle yaşayan sorunsuz geçinen çok.Nilu gibi hirçinina ben ilk defa denk geliyorum yalan yok.😂
Yani isteselerdi daha evlenirken biz ayrı ev istiyoruz diyebilirlerdi değil mi? O zaman Nilu kusura bakmayın ama baştan hata etmişsiniz, tek bir odası bile olsa ben ayrı ev istiyorum diyecektiniz, kayınvalideyle yaşamayı kabul etmeyecektiniz, ev olmazsa evlenmem diyecektiniz, Allah sağlıklı ömürler versin 🧿🙏 ama böyle bir ortamda 2 çocuk yapmam diyecektiniz.

Asla yapamayacağım şey değil de kimse arkamda durmuyor ki hem ben uzaktayım kimsenin eli bana yetmiyor bana hep sabret derler hep

Ay abla, men o gedder Azeri balası gördüm amma belesini görmedim.

Yani isteselerdi daha evlenirken biz ayrı ev istiyoruz diyebilirlerdi değil mi? O zaman Nilu kusura bakmayın ama baştan hata etmişsiniz, tek bir odası bile olsa ben ayrı ev istiyorum diyecektiniz, kayınvalideyle yaşamayı kabul etmeyecektiniz, ev olmazsa evlenmem diyecektiniz, Allah sağlıklı ömürler versin 🧿🙏 ama böyle bir ortamda 2 çocuk yapmam diyecektiniz.
Tabiki isteye bilir en doğal hakkı.Böyle görünmesini bende istemezdim sanki ülkemizde herkes böyleymiş gibi ama zaten şimdi herkes dikkat ediyor önce ayrı ev olmasına yada birlikte alıyorlar.
Herkes özgur kararlarını vere biliyor yani.Baştan böyle herşeye evet dersen olacaği bu yani Nilu şimdi kabul etmeyecek ama önceden bunu düşünmeliydi.

Bana nişanlanırken dediler ayrı yaşayacağız guya.evlendikten sonra belli oldu herşey

Back
X