Lanet ev ve insancıkları

Ah Nilu kayınvalidenizin gerçek yüzünü evlenmeden önce gördünüz madem neden evlendiniz ? Akıllı da bir kadınsınız aslında ama kararlı duramıyorsunuz, en kısa zamanda bir iş bulup çalışmaya başlayın kendinize ev kurarsınız, kocanız gelmezse de gelmesin.
İnşaAllah Mune abla çok teşekkür ederim bana bu gece destek olduğunuz için ❤️Allah yardım etsin de şu insancıllardan kurtulayım🤲🏻Bir arkadaş yazdi instagramda satış yapmamı falan.ama nasıl başlasam bilmiyorum.bir şey pişirirsem de bana kvlar “elektrik gitti sobayı meşgul ediyorsun “ gibi laflar edeceği kesin

Esas başlamaqdır.hardan ve nece başlayım bilmirem özümü nece tanıtdırım bilmirem.instagramda sehifem var amma tanıtdırmaq nece edim bilmirem
Tortlarıvı paylaş.Reseptini yaz.Tortu bişirerken videoya çeke bilersen nece etdiyini danışaraq.Insanlar çox baxır ele videolara.Ve sehifeni reklama qoy ilk vaxtlar keşfete düşsun.Biraz başqa tort sehifelerine bax gör olar nece edib tecurube qazan.Başlasan ardı gelecek heç kimden qorxma biraz deyinecekler sonra alışacaqlar qazandığın pulu görende.

Herkes seni oyalıyor; kendi ailen bile. O eve kapatılmışsınız. Herkes topu başkasına atıyor, seni mahkum bırakıyorlar. Onca zamandır Moskova'da sadece bir ev mi yapabilmisler? Neye guvenipte eşin seni istemiş? Kendi sesini dahi çıkaramıyor.
Buyurun bu da benim bitmek bilmeyen evim

Eklentiler

• 80AAC6D5-C175-457C-BDFA-BAFAD430F511.webp
    80AAC6D5-C175-457C-BDFA-BAFAD430F511.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 82
Tortlarıvı paylaş.Reseptini yaz.Tortu bişirerken videoya çeke bilersen nece etdiyini danışaraq.Insanlar çox baxır ele videolara.Ve sehifeni reklama qoy ilk vaxtlar keşfete düşsun.Biraz başqa tort sehifelerine bax gör olar nece edib tecurube qazan.Başlasan ardı gelecek heç kimden qorxma biraz deyinecekler sonra alışacaqlar qazandığın pulu görende.
Menim zaten YouTube kanalım var amma gizli çekirem videoları Azerbaycan’a gedir qaynana İnşaAllah çeke bilerem serbest video.telefonum olduğunu bilmirler gizli işledirwm birce elticik bilir

Yoldaşının qardaşı kömek etse tez başa gelerdi eviniz.Onlarada serf eden sizin o evden tez çıxmagınızdır ama bunu düşünemeyecek qeder agılsızdılar.
Onların otagı lap balacadır 4 nefer bir Otaga.qaynana deyir kilidi veren kimi evin tadilatına başlarıq amma kilit hele verilmeyib

Kendi sesini dahi çıkaramıyor.
Freddy kocasının işine geliyordur, karısını çocuklarını bırakıyor annesinin başına, eziyet mi görüyorlar karısı dayak mı yiyor umursamıyor bile, adam hayatını yaşıyor, tek başına eşya alma ev geçindirme derdi yok, evi bile kendisi almamıştır babası vermiştir parayı.
Sorumsuz koca modellerinden, Nilu’yu da oyalıyor evi yapıyoruz diye, adam karısına çocuklarına ne yapmış şimdiye kadar?

Menim zaten YouTube kanalım var amma gizli çekirem videoları Azerbaycan’a gedir qaynana İnşaAllah çeke bilerem serbest video.telefonum olduğunu bilmirler gizli işledirwm birce elticik bilir
Bu nece evdi bele.🙄
Rusiya kimi ölkede sene 90ci ilin heyatın yaşadırlar.Bele qaynananın gözüne eslinde soxa soxa o telefonu işletmek lazımdır.Yoldaşın gunahkardi heçbir şeye ses etmir.
Çekinme bunlardan bu qeder inanki heçne ede bilmezler sene.Youtubede yaxşı qazanc var çalış kaliteli videolar hazırla.

Freddy kocasının işine geliyordur, karısını çocuklarını bırakıyor annesinin başına, eziyet mi görüyorlar karısı dayak mı yiyor umursamıyor bile, adam hayatını yaşıyor, tek başına eşya alma ev geçindirme derdi yok, evi bile kendisi almamıştır babası vermiştir parayı.
Sorumsuz koca modellerinden, Nilu’yu da oyalıyor evi yapıyoruz diye, adam karısına çocuklarına ne yapmış şimdiye kadar?
Evet ona yaşananları söyledim demin.bana ne diyor?”ben iyiki evde değildim ikinizin de ağzının payını verirdim,annem de sana ne demişse iyi demiş”

Bu nece evdi bele.🙄
Rusiya kimi ölkede sene 90ci ilin heyatın yaşadırlar.Bele qaynananın gözüne eslinde soxa soxa o telefonu işletmek lazımdır.Yoldaşın gunahkardi heçbir şeye ses etmir.
Çekinme bunlardan bu qeder inanki heçne ede bilmezler sene.Youtubede yaxşı qazanc var çalış kaliteli videolar hazırla.
Telefonumu qaynata gece saat 3’de heyete atdı qaynanabın şeklini qoymadıgım üçün.bu telefonumu öz pulumla almışam onu da götürüb atacakları üçün çuxarmıram .

Çok doğru abla. Işte olan da çocuklara, anneye oluyor. Nilu'nun hikayesi beni hüzünlendiriyor. Umarım radikal adimlar atıp hayatını mutlu yaşar evlatlariyla özgürce.

Evet ona yaşananları söyledim demin.bana ne diyor?”ben iyiki evde değildim ikinizin de ağzının payını verirdim,annem de sana ne demişse iyi demiş”
İşte kocanız yaramaz, sorumsuz, onun umurunda değil ki sizin dertleriniz, adam keyfine bakıyor. Ne yapıp edip çalışacaksınız Nilu, siz sadece kendinizi değil kızınızı da düşünün, bu aileyle beraber yaşadığınız sürece kızınızın kaderi de size benzer, yazık değil mi evladınıza?

Telefonumu qaynata gece saat 3’de heyete atdı qaynanabın şeklini qoymadıgım üçün.bu telefonumu öz pulumla almışam onu da götürüb atacakları üçün çuxarmıram .
Çox berbad bir ailenin içine düşmüsen.Il 2024 olub ama bunlar sanki daş dövründe yaşayır.Hele boṣanmamağın bir möcuzedir eslinde çunki yoldaşında sene hormet qoymur oda anasinin aglındadır.

İşte kocanız yaramaz, sorumsuz, onun umurunda değil ki sizin dertleriniz, adam keyfine bakıyor. Ne yapıp edip çalışacaksınız Nilu, siz sadece kendinizi değil kızınızı da düşünün, bu aileyle beraber yaşadığınız sürece kızınızın kaderi de size benzer, yazık değil mi evladınıza?
Allah yaşatmasın böyle bir şeyi kızıma🤲🏻Onlar o insanlar ki kaynımın kızını benim oğluma guya alacaklar hadsizler.İnşaAllah şu çalışmak tatlı yapmak işi iyi de nasıl başlasam bilmiyorum .evet o sadece kendini düşünsün .onu reddettim diye bana küstü ancak kendini düşünsün benim ne halde olduğum umrunda değil

Çox berbad bir ailenin içine düşmüsen.Il 2024 olub ama bunlar sanki daş dövründe yaşayır.Hele boṣanmamağın bir möcuzedir eslinde çunki yoldaşında sene hormet qoymur oda anasinin aglındadır.
Bacım gör de siz yadsız mene acıyırsınız.menim öz ana atam niye susurlar anlamıram.qaynana redd olunca Azerbaycan’a ,üzümü lazer erdireceğim Moskova’da.ona da qarışırdı

Allah yaşatmasın böyle bir şeyi kızıma🤲🏻Onlar o insanlar ki kaynımın kızını benim oğluma guya alacaklar hadsizler.İnşaAllah şu çalışmak tatlı yapmak işi iyi de nasıl başlasam bilmiyorum .evet o sadece kendini düşünsün .onu reddettim diye bana küstü ancak kendini düşünsün benim ne halde olduğum umrunda değil
Nilu boşanmak gibi bir isteğin var mı?

Bacım gör de siz yadsız mene acıyırsınız.menim öz ana atam niye susurlar anlamıram.qaynana redd olunca Azerbaycan’a ,üzümü lazer erdireceğim Moskova’da.ona da qarışırdı
Allah insaf versin ailenize.Indi heç kim qızını qaynana ümüdüne saxlamır ayırırlar sizinkiler niye bele edir anlamıram.Ve esla qoyma qızıvı emisi oglu ile evlendirsinler oda senin heyatını yaṣamasın bunu ona borclusan.O xoşbext olsun normal bir insanla.

Çok doğru abla. Işte olan da çocuklara, anneye oluyor. Nilu'nun hikayesi beni hüzünlendiriyor. Umarım radikal adimlar atıp hayatını mutlu yaşar evlatlariyla özgürce.
Bilmiyorum Freddy, yani ben olsam ne yapardım diye düşünüp ona göre yazıyorum ama bazen kadınların hiçbir şey yapamayacak gibi davranmaları da kızdırıyor beni, her şey baştan beri belliymiş, evlenirken aynı evde yaşamaya başladıkları anda daha çocuk bile olmadan ailesinin evine gitmeliydi Nilu, ailesi de yüz mü çevirdi işe girip kendisine ayrı ev açmalıydı adamı da boşamalıydı, bugün bu kadar fevriyse eltisinin varlığından bile rahatsız oluyorsa sebebi kocası.

Ben mi ütopik düşünüyorum bilmiyorum ama vallahi böyle bir aileyle 1 dakika bile yaşamam, sokakta yatarım sırtımda yük taşırım yine de hiçbirine pabuç bırakmam, şuraya bak çalışırsa kayınpederi duyarmış sokağa atarlarmış, ne kayınvalide tanırım ne kayınvalide, beni anne babasının sözüyle evden atacak kocanın da alnını karışlarım.

Back
X