Lanet Olası borç

cileqq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
50
0
36
Gaziantep
borç ne zor illetmiş.
kursa ücret yetiştirmekten avona borç ödemekten gına geldi yetişemiyorum bana akıl verin lütfen.
Kursa gittiğim içinn her ay 100 milyon kurs ücreti ödüyordum malesef son 5 ay avon borcuna yatırdım ama ailem avona yatırdığımı malesef bilmiyor ve kursla ilişkimi kötü bir şekilde kavga ederek kestim.
Kurs hocalarına haziranın 15 kurs ücretini vereceğimi söyledim 150 verdim geriye 300 milyon kaldı.
Ama iki borç arasında kaldım avon ürünlerine yine borcum var ortağıma 200 milyon borcum var ve sıkıştırıyor yok 1 haftada 30 mlyon faiz geldi bilmem ne bilmem ne ben anlayamadım kızlar ..

napıcam bir akıl verin buncucuk paramla hangisini ödeyeyim kurs ücretinimi avonumu ..

delirecem ne zor iş bu ya lütfen kızmayın çünkü hiç iyi değilim.
ailemden destekte alamam zaten..

kötü ayrıldık hocalarımla dedim haziranın 15inde vericeksin ...toplu istiyorlar..
borç alacağım 1 allahın kulu yok

canım benim borç bizim de başımızda hoş evlendiğimden beri hiç başımızdan gitmedi.ona versen ora kalıyor,buna versen bura kalıyor.mecbur birini verip birini sallayacaksın Allah kerim diyeceksin.çok fazla kafana takıp kendini sıkma .bin kaygı bir borç ödemez demişler.bugünler de geçer.borç biter ama giden sağlık zor geri gelir.borç herkesin başında biraz gamsız olacaksın.bundan sonra da harcamalarına dikkat et canım tabi bayanız kozmetik de bizim için ekmek su gibi ihtiyaç ama kremlere falan asla para verme mesela,hiç bir işe yaramaz onlar.en gereklilerini al,harcamalarına daha çok dikkat et canım.

Yaşınız kaç çalışıyor musunuz? Ailenizden bir şekilde para almaya çalışın derim ben.

Yani kurs olayını anlıyorum da.. madem bu şekilde sıkışma durumunuz vardı, avon kozmatikle ilgili bildiğim kadarıyla, yani bu kadar açılmayabilirdiniz durumunuzu en iyi siz bilirsiniz sonuçta.. Birinden biriyle görüşüp ertelemeye çalışın, yahut ailenize söyleyin destek çıksınlar.. bilemioyorum aklıma gelenler bunlar..

canım çalışıyorsan eğer -ki ailemden destek alamam dediğine göre tüm bu borçları zaten hep kendi paranla ödedin- bir maaşını komple borç kapatmak için kullanacaksın. gerekirse 1 ay parasız gezeceksin, kurtulacaksın....

ortağın seni 1 ay idare ediversin sen kurs borcunu kapat sonra ortağna ödersin avon borcunu
avon borcu da bu kadarnedir onu anlayamadım?

Ayağını yorganına göre uzatmayı öğren bence. Madem maddi sıkışıklığın var Avon almayıverseydin.

o kadar paraya ne aldın avon'dan anlayamadım ki..?
Annene söyleyeceksin para çok değil temin eder annen..
millete boyun eğiyorsun kurstakilerin ağız kokusunu çekiyorsun annene mi boyun eğemiyorsun..

hakatten ya avondan ne aldın o kadar?
vallaha ailene söylemekten başka çaren yok..birilerinden yardım alman lazım..
veya arkadasın dediği gibi maaşını borçlara yatıracaksın..bir ay sıkıntı çekeceksin ama kafan rahat olacak..

yaa avondan hisse mi aldınız naptınız da bu kadar borç yaptınız?
hem niye etrafa borç varken kozmetiğe para yatırıyorsunuz?
yemeyin içmeyin ama ödeyin borcunuzu derim, annenizden isteyin, akrabanızdan isteyin.
elaleme borçlu olacağınıza akrabanıza borçlu olun.

canım borçla borç silinmez herşeyi göze alarak ailene anlat bir iki hafta üstüne söylenirler sonra unuturlar takma kafana ama bundan sonrada tedbirli davran avonda alma ne olcak sanki ben almıyorum birşeyim mi eksildi

avon borcu ne anlamadım yani kendinizemi bişi aldınız yoksa o işi yapıosunuzda onla ilgilimi
ailenize söylemelisiniz bence baska yol yok

Avondan ne aldın da bu kadar sıkıştın.

Keşke baştan ayağını yorganına göre uzatsaydın da borç açmasaydın başına.

Tek çaren var o da annene açmak bu konuyu.Başka birinden borç almaktansa annenden almak daha mantıklı bence.

kızmayın ne olur demişsin ama
baştan yanlış yapmışsın sen kursun parasını neden gider bi kozmetik firmasına yatırırsın anlamıyorum ki
avondan ürün satıyorsun heralde
ee sattığın malların parası ne oldu ki
avon sana ürün yolluyor sen satıp para kazanıyorsun belli bi karın oluyor yani sen o karı ne yaptın ya da anaparanı
kursa borç yapmışsın avona borç yapmışsın
galiba arada bu paraları yedin mantıklı başka bi açıklaması yok
mecbur ailenden isteyeceksin
çünkü iki tarafta bi yerden sonra borcun tahsilini isteyecekler
ne diyeyim Allah yardımcın olsun bundan sonra biraz daha dikkat et

zor zor aman borc yapmayım derken hepten borçlanıyor insan evdeki hesap çarşıya uymuyor.hiçç offf offff bendede kurs ücreti ve kredi kartı borcu 1000 tl allah büyük diyorum sabrediyorum seninde allah yardımcın olsun.

ama avonda o kadar ne aldınki canım hem senin borcun varken kozmetiğe o kadar yüklenmenin ne gereği var annene söyle bir şekilde hal olur
buda sana ders olur artık arkadaşım bence şöyle bir silkelen
merak etme Allahın izniyle ödenir borçlar ben ne borçlar ödedim bilsen

Back
X