Merhaba hanımlar. 18 yaşındayım. Ben 14 yaşındayken annemler şehirdisina çıkmış beni de teyzemlere birakmislardi. Teyzemle enistem nisanliykan ben 9 10 yaslarindaydim ve bu herif beni kucagina alir oksardi ben hiçbir zaman art niyetli olduğunu düşünmedim. Neyse gece biz uyuyoruz teyzemde benimle ayni odada uyudu enistem ust katta kaldi odaya girmiş sesinden uyandim teyzemi öptü daha sonra benim yanimda uzandi teyzem bu arada uyuyor. Sirtima dokunmaya başladı elini kalcama dogru goturuyordu bi anda irkildim oda hemen odadan uçtu gitti. Uyuduğumu sanıyordu heralde. Bu herifin iki tane tertemiz çocuğu var. Kahroldum bu olanlardan sonra. Birde benden sadece bir yas büyük teyzem var israr etti cok kotuydum aglamaktan helak oldum ona anlattim. Ne dese beğenirsiniz?? Ayni seyi bana da yapti diyerej aglamaya basladi oda. Ve biz bunu bir türlü teyzeme soyleyemedik. Enistemden kaçtım hep oysa hala benimle konusuyor gülüyor espiri yapiyor. Deliriyorum. Daha kötü oluyorum. Bir yandan teyzem trip atıp duruyor evime gelmiyorsun. Arayip sormuyorsun. Ben cocuklarini gördükçe kahroluyorum. Sanki benim bir sucum varmis gibi vicdanim sizliyor.
Ben bu herif yüzünden kimselere guvenemiyorum. Teyzeme söylemeye korktum iftira attigimi, başka birsey zanneder diye. Ömrüm boyunca bu yükü taşımak ağır geliyor. Belki de ben bu herif yüzünden evlenemeyecgim paranoyak olacagim. Herkesten şüphe ediyorum. O günden sonra asla kimseye güvenmedim. Her gun rabbime yalvariyorum onu cezasiz birakma diye. Anlatamıyorum bir yandan vicdanim. Allahim sabır. Kizlar unutamiyorum. Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye. Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir. Yanlış mi düşünüyorum?? Ne dusunecegimi dahi bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bu herif yüzünden kimselere guvenemiyorum. Teyzeme söylemeye korktum iftira attigimi, başka birsey zanneder diye. Ömrüm boyunca bu yükü taşımak ağır geliyor. Belki de ben bu herif yüzünden evlenemeyecgim paranoyak olacagim. Herkesten şüphe ediyorum. O günden sonra asla kimseye güvenmedim. Her gun rabbime yalvariyorum onu cezasiz birakma diye. Anlatamıyorum bir yandan vicdanim. Allahim sabır. Kizlar unutamiyorum. Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye. Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir. Yanlış mi düşünüyorum?? Ne dusunecegimi dahi bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.