• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olasi enişte

vav123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
17
0
1
Diğer
Merhaba hanımlar. 18 yaşındayım. Ben 14 yaşındayken annemler şehirdisina çıkmış beni de teyzemlere birakmislardi. Teyzemle enistem nisanliykan ben 9 10 yaslarindaydim ve bu herif beni kucagina alir oksardi ben hiçbir zaman art niyetli olduğunu düşünmedim. Neyse gece biz uyuyoruz teyzemde benimle ayni odada uyudu enistem ust katta kaldi odaya girmiş sesinden uyandim teyzemi öptü daha sonra benim yanimda uzandi teyzem bu arada uyuyor. Sirtima dokunmaya başladı elini kalcama dogru goturuyordu bi anda irkildim oda hemen odadan uçtu gitti. Uyuduğumu sanıyordu heralde. Bu herifin iki tane tertemiz çocuğu var. Kahroldum bu olanlardan sonra. Birde benden sadece bir yas büyük teyzem var israr etti cok kotuydum aglamaktan helak oldum ona anlattim. Ne dese beğenirsiniz?? Ayni seyi bana da yapti diyerej aglamaya basladi oda. Ve biz bunu bir türlü teyzeme soyleyemedik. Enistemden kaçtım hep oysa hala benimle konusuyor gülüyor espiri yapiyor. Deliriyorum. Daha kötü oluyorum. Bir yandan teyzem trip atıp duruyor evime gelmiyorsun. Arayip sormuyorsun. Ben cocuklarini gördükçe kahroluyorum. Sanki benim bir sucum varmis gibi vicdanim sizliyor.

Ben bu herif yüzünden kimselere guvenemiyorum. Teyzeme söylemeye korktum iftira attigimi, başka birsey zanneder diye. Ömrüm boyunca bu yükü taşımak ağır geliyor. Belki de ben bu herif yüzünden evlenemeyecgim paranoyak olacagim. Herkesten şüphe ediyorum. O günden sonra asla kimseye güvenmedim. Her gun rabbime yalvariyorum onu cezasiz birakma diye. Anlatamıyorum bir yandan vicdanim. Allahim sabır. Kizlar unutamiyorum. Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye. Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir. Yanlış mi düşünüyorum?? Ne dusunecegimi dahi bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşadığın çok kötü bir olay, seni en iyi anlayacaklardan biriyim.
Ama Teyzene neden kızıyorsun ki? Ne demek tatmin etmiyor ondan böyle?
Enişten sapık... manyak.. hasta diyemiyorum. hastalık tanımıma uymuyor bu benim için....
Lütfen bir psikologdan yardım al..
Ben çocukluğumda yaşadığım travmayı 33 yaşımda artık dayanılmaz olduğunda uzmana giderek büyük ölçüde çözdüm...
Ve teyzen seni anlayamayacak düzeyde, yani seni suçlayacak biriyse ona bu konudan bahsetme.
Kocasını savunabilme ihtimali yüksek...Sen üzülürsün bu durumda...
Ama kesinlikle bir uzmana gitmelisin... ve psikiyatrist değil, psikolog olmalı...
Geçmiş olsun.. :(

Kötü şeyler yaşamışssın da teyzeni suçlayacak kadar kendini kaybetmişsin, enişten ş....... ise her türlü pisliği yapar. Teyzen için söylediklerin çok ayıp bu konuda yaralı olabilirsin ama hiç tasvip etmedim . :19:

Gittim. Antidepresanla gecistirdiler. Küçük bir şehirde yaşıyorum adam gibi doktor yok. Farkındayım aslında teyzemi çok severim ama ne düşünecegimi bilmiyorum.

Teyzenize söylemek için daha neyi bekliyorsunuz ?
İki kadın bir araya gelip ispat edemiyor musunuz bu adamın pislikliğini.. ?

Bu herifin internettede yaptigi pislikliklere sahit oldum. Bir gün dayanamadim oturdum anneme anlattim annemde çıldırdı ama engel oldu yapma dedi o çocukların hatrina teyzem mahvolurmus. Barisirlarsa bu sefer suçlu sen olursun kizim dedi duraksadim yoksa bende ortaya cikarma niyetindeyim

Yanlış düşünüyorsun o mantıkta olsaydı.Çoğu erkek her gördüğü kıza taciz tecavüz eder sonra da ee napim tatmin eden yok derdi:20: Böyle bi şi mi var ya sen dışardan bir kız bile değilsin bunu yapacak insan niye karısına yapmıyor da sana yapıyor.Sapıkta ondan manyak pisliğin biri olduğu için.Bu durumda ne teyzeni suçla ne de kendini suçla.Adam sapığın önde gideni.Teyzen dese de sen fazla gitme bence .Beynınden atamıyorsan da psikolog faydalı olabilir.

internetten iyi bir psikiyatr bulun ve bir şekilde gidin... Ve eniştenizin bu yaptığını teyzenizle beraber olup büyük teyzenize anlatın... Bugün bunu yapan ve utanmadan sizinle konuşan yarın neler yapar... Bence bir an önce teyzenize açık bu konuyu

Adam pedofili. Yarin birgun kucucuk masum bir yavruya zarar verirse vicdaninizi susturamazsiniz. Bu adam cezasini bulmali. Teyzenizin de gercegi bilmeye hakki var. Adam cezasini bulursa bu size de iyi gelecektir. Cok büyük geçmiş olsun

Sondaki cümle hiç olmamış.. Enişteninki kanı bozuk olmak. Tatmin olamayan her erkek eşinin ailesindeki kadınları taciz etmiyor..
Sen ve teyzelerin için çok üzüldüm, keşke bu kadar beklemeseydiniz, nişanlıyken söyleseydiniz, işte bunun için vicdan yapabilirsiniz.. Psikolojik yardım almayı düşün bence. Allah böylelerini ıslah etsin.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. 18 yaşındayım. Ben 14 yaşındayken annemler şehirdisina çıkmış beni de teyzemlere birakmislardi. Teyzemle enistem nisanliykan ben 9 10 yaslarindaydim ve bu herif beni kucagina alir oksardi ben hiçbir zaman art niyetli olduğunu düşünmedim. Neyse gece biz uyuyoruz teyzemde benimle ayni odada uyudu enistem ust katta kaldi odaya girmiş sesinden uyandim teyzemi öptü daha sonra benim yanimda uzandi teyzem bu arada uyuyor. Sirtima dokunmaya başladı elini kalcama dogru goturuyordu bi anda irkildim oda hemen odadan uçtu gitti. Uyuduğumu sanıyordu heralde. Bu herifin iki tane tertemiz çocuğu var. Kahroldum bu olanlardan sonra. Birde benden sadece bir yas büyük teyzem var israr etti cok kotuydum aglamaktan helak oldum ona anlattim. Ne dese beğenirsiniz?? Ayni seyi bana da yapti diyerej aglamaya basladi oda. Ve biz bunu bir türlü teyzeme soyleyemedik. Enistemden kaçtım hep oysa hala benimle konusuyor gülüyor espiri yapiyor. Deliriyorum. Daha kötü oluyorum. Bir yandan teyzem trip atıp duruyor evime gelmiyorsun. Arayip sormuyorsun. Ben cocuklarini gördükçe kahroluyorum. Sanki benim bir sucum varmis gibi vicdanim sizliyor.

Ben bu herif yüzünden kimselere guvenemiyorum. Teyzeme söylemeye korktum iftira attigimi, başka birsey zanneder diye. Ömrüm boyunca bu yükü taşımak ağır geliyor. Belki de ben bu herif yüzünden evlenemeyecgim paranoyak olacagim. Herkesten şüphe ediyorum. O günden sonra asla kimseye güvenmedim. Her gun rabbime yalvariyorum onu cezasiz birakma diye. Anlatamıyorum bir yandan vicdanim. Allahim sabır. Kizlar unutamiyorum. Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye. Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir. Yanlış mi düşünüyorum?? Ne dusunecegimi dahi bilmiyorum.

yanlış düşünüyorsun. ne demek eşini tatmin edemiyor da ondan böyle şeyler yapıyor? böyle şey mi var ya?:20:

her tatmin olamayan çıksın dışarıda önüne geleni taciz etsin. böyle bir savunma olabilir mi?:47:

senin psikolojik yardım alman lazım. ayrıca bence bu olay o zaman ortaya çıkmalıydı yaptığı yanına kar kalmamalıydı.

az da olsa bu olayın gerçekliğinden şüphe ettim ne yalan söyliyim çünkü anlatımında bir duygu hissedemedim. :44:

ama gerçekse eğer yorumum bu şekilde. bir psikologa git, yoksa bu senin gelecek hayatını etkiler.

teyzenin evine de gitme. anlatabiliyorsan annene anlat.

Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye. Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir. Yanlış mi düşünüyorum?? Ne dusunecegimi dahi bilmiyorum.

bence de ne düşüneceğini bilmiyorsun çünkü şu son cümlen çok saçma olmuş.daha teyzenle nişanlıyken seni taciz etmiş o pislik o zamanda mı teyzen doyuramıyordu onu? ne alaka? adam sapık,aç değil!

sen ve tacize uğrayan diğer teyzen bu olayı birlikte anlatmalısnız bu adam belkide çocuklarını da taciz ediyodur onlarda sizler gibi korkup susuyordur belki. o yüzden bence ikiniz birlikte bi şeyler düşünmelisiniz.karşınızda sapık bi adam var ve herkese size yaşattığı şeyi yaşatıyor olabilir.

Son düzenleme:
sen evli olmadığın için yanlış düşünüyorsun..çok az erkek böyle aç gözlüdür..haramada bakar..tatminsizlikten değil yani..

Son sozun cok cirkin olmus

Enistene gelecek olursak o adam sapik bu acik belli benim korkum kendi cocuklarinada birsey yapmis hatta yapiyo olabilir tacize ugrayan diger teyzenle birlikte teyzenize konusup anlatin hem kardesi hem yigeni yalan soyleme ihtimalini dusunemez heralde

Açıkçası son benzetmen hiç hoş olmamış. Ki bu en hafif tabirim. Öyle bir benzetme mi olur? Enişten ahlaksız ve teyzen onun gibi aç gözlü bir ş....i nasıl doyursun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence hemen bu konuyu annene anlat
çünkü Allah muhafaza daha küçüklere de yapabilir bana dokunmasında ne yaparsa yapsın deme sakın
durumun zor ama enişten sapık diye tüm erkekler sapık zannetme

eniştenin durumunu anladık sapık. peki senin durumun ne. teyzen için kullandığın tabirler.
küçük teyzen de mağdurmuş, eee şahitin var, internette de pisliklerini görmüşsün kanıtın da var, annene de anlatmışsın o da inanmış ki söyleme diyor. sorun ne arkadaşım. teyzene burada bu kadar ağır ithamlarda bulunacağına git yüzüne söyle zavallı kadının trip yapmasını önlersin.

Back
X