• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olasi enişte

Yeterince kotuydum ne düşünecegimi bilemedim. Çünkü teyzemlerin öyle mevzulari vardi. Kafama o takildi. Sinirliyken demiş oldugum birsey. Asla savunmuyorum.

Bu nasıl bir sey ya? Hoşuna gitmiş ne demek? Ben yıllarca korkumdan rahat uyku uyuyamadim. Paranoyak hale geldim. Erkeklerle ayni ortamda bile bulunamadim. Babama bile guvenmem suan. Abimin bana sarilmasini istemem. Böyle bir şeyi nasil soyleyebiliyorsunuz? Nasil? Başkasına da bir sey yapar diye neler neler yaşadım. Ya yeter yeterince kahrolmus durumdayiz. Yeter gerçekten yeter. Konu silinemiyor, bu kadar acımasızlığı kaldiramiyorum. Birileri mantikli fikir sunar diye giriyorum. Şuan sizin yuzunuzden elim ayagim birbirine girdi zor tutuyorum kendimi. Içiniz rahat mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen o msjı görmezden gel yok farz et..Allah'a havale et..

peki buraya konu açtıktan sonra ne yaptın,teyzenle konuştun mu? ne karar aldın?

Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum çok üzüldüm umarım atlatırsın canım bir piskoloğa gitmeni öneririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakın ben teyzemi çok severim. Bu adamla inat üzerine evlendi. Ananemler serseri dedi diye. Iyi biri olamaz mi falan diye kalkti evlendi. kendisi de soyler zamanla sevdim diye. Annemler bile yillarva konusmadilar teyzemle evlilik yaptigi icin.
Yani teyzem dinleseydi biz böyle birşeye maruz kalmazdik. Ben bunun sinirindeyim. Enistemin o facesini bildigi halde sustu ve adam oradan da rahatsız ediyordu bizi.

Çok büyük travma atlatmışsin. Onun için teyzeni suçladığıni hissettim. Senin yada teyzenin suçu değil.

Adam pislik.

Ama pedofili ise. Başka çocuklara da hatta çocuklarinida yapıyorsa. Kız erkekte farketmez. Bir şekilde küçük teyzenle birlikte annenle konuş. Teyzeni ve o zihniyette büyütülen çocuklari kurtar

bu arada sende destek al...

Son düzenleme:
Bakın, herkes bir yorum da bulunuyor kendine göre değil mi? yazdığımın başında da dedim üzüldüm ve yol gösterecektim..fakat 'o cümle'..
benim için o noktadan sonra samimiyetini kaybetti bu konu üzgünüm.
tacize uğramış olsam düşüneceğim en son şey "teyzem kocasını tatmin edemiyor da ondan beni güzel buldu bana geliyor" şekli bir yaklaşım olurdu.
bu cümleden yapmış olduğum çıkarımı yazdım ben, hoşuna gitmiştir haketti vs. bilmem diye asla demedim.demem de zihniyetime ters çünkü.
bu bence en az eniştenin zihniyeti kadar hastalıklı bir zihniyet,o halde sapıkların eline geçerli bir bahanemi vermiş olacagız partneri tatmin edemiyor vs.
kusura bakmayın önceki sayfalarda özür dilemiş de vs. sonuçta bunu düşünmüş ve bu şekilde yorumlamış mı?
olay bitmiştir.

Cocuklukta tacize ugramis olsam, simdi genckiz olmus bu konu sahibi gibi dusunur muydum bilmiyorum
ama yorum yapan kisi olarak, hicbir zaman sizin yazdiginiz gibi hosuna gitmek vb sekilde dusunmeyecegim kesin.

Mesele zihniyetse eger, pedofiliye oldugu kadar direkt veya dolayli yoldan buna canak tutan zihniyetle de mucadele etmek gerektigini dusunuyorum.

Yani sapikliga bahane uretilmemesi gerektigi kadar, istismara ugramis kisiler de dusunceleri yuzunden sucun bir parcasiymis gibi aksettirilmemeli.

Biz cocuklarimizi boyle korumayi planliyor, yardimi bu sekilde algiliyor ve zaten bozulan psikolojilerini daha da yipratmaktan cekinmiyorsak... vah ki ne vah!

Cok dogru yazmissiniz.
Konuda teyzeye dedigi laf cok cirkin ama bundan daha oncelikli sorun konu sahibinin psikolojisi, yasadiklari ve pedofili birinin baska kiz cocuklarini da taciz etmeye hala devam ediyor olma ihtimali!!!

Birsuru kadinin cocuk istismari konusunda tacize ugramis kisiden ziyade baska seylere odaklanmasi ve 'bosver anlatma' vb cumleler kurmasi, maalesef hepimizin bu konudaki eksikligini gozler onune seriyor!

Konu sahibi,
yanitini bulamadim, ne yaptin konustun mu annenle ve kucuk teyzeyle?

Buyuk teyzeyle konusmadan once bi uzmana gitmenizi (en azindan ucunuzden birinin..) tavsiye ederim.
Paylastiktan sonra da duzenli terapiye gidin.
Adli sikayet etme dusunceniz varsa (bence korkmayin, o korksun sizden...) sakinliginizi koruyun ki enisteniz teyzeyle kavga edip -suc olarak cocuk goruntuleri barindiriyor ise- hazirlik yapmasin...

Evet konuştuk ve anlatma karari aldik. Fakat bir kac kisiye de danismayi düşünüyoruz. Ben zaten tedavi goruyordum bu olay vücuduma zarar vermeye baslamisti. Krizler geciriyordum. Bas agrilari, kusmalar.Bunu doktorum farketmisti. O da bilincaltinda yerleseb bir olay var unutamiyorsun demisti. Hipnoz tedavisi görüyorum ama küçük teyzemlede tedavi göreceğim.

Teyzemin psikolojisini o vereceği tepkiyi ve yapacaklarini bilmemiz lazim. Allah korusun bu olay birinin intiharina falan sebep olmamali. Korkuyoruz. Bu yuzden bir kac kisiyede danışıp öyle anlatacağız.

Bakın ben teyzemi çok severim. Bu adamla inat üzerine evlendi. Ananemler serseri dedi diye. Iyi biri olamaz mi falan diye kalkti evlendi. kendisi de soyler zamanla sevdim diye. Annemler bile yillarva konusmadilar teyzemle evlilik yaptigi icin.
Yani teyzem dinleseydi biz böyle birşeye maruz kalmazdik. Ben bunun sinirindeyim. Enistemin o facesini bildigi halde sustu ve adam oradan da rahatsız ediyordu bizi.

Teyzene kizgin olabilirsin fakat inan o da senin bu yasadiklarin gerceklessin istemezdi.
Inatkasmis hata yapmis fakat sapik oldugunu bilmiyordur ki... sonrasinda da ayrilamadi demek ki cocuklari icin kaldi belki...
Ama cocuklarini asil bu adamdan korumasi gerektigni ogrenmeye hakki yok mu?
Emin ol psikologa gittikce o erkeklerden kacma istegin de yillarca teyzene karsi biriktirdigin ofke de asil nedene enistene yonelecek.
Simdi bunlari dusunmeden yapman gerekenlere odaklanmaya calis canim.

Annenle konustum demissin.
Kucuk teyzeyle konus ve ucunuz beraber teyzene soyleyin.
Tabi istersen tryzenden once bi uzmana gidin. Bu tur vakalar icin ozel egitim aliyorlar... seni cok iyi yonlendirir.
Fakat sen zaten zor olani yapmissin su an.
Sadece senin paylasip kurtulman degil, o sapiktan tum cocuklarin korunmasi gerekki tum bu hissettiklerini baska cocuklar da hissetmesin.

Evet konuştuk ve anlatma karari aldik. Fakat bir kac kisiye de danismayi düşünüyoruz. Ben zaten tedavi goruyordum bu olay vücuduma zarar vermeye baslamisti. Krizler geciriyordum. Bas agrilari, kusmalar.Bunu doktorum farketmisti. O da bilincaltinda yerleseb bir olay var unutamiyorsun demisti. Hipnoz tedavisi görüyorum ama küçük teyzemlede tedavi göreceğim.

Teyzemin psikolojisini o vereceği tepkiyi ve yapacaklarini bilmemiz lazim. Allah korusun bu olay birinin intiharina falan sebep olmamali. Korkuyoruz. Bu yuzden bir kac kisiyede danışıp öyle anlatacağız.

En dogru karari vermissiniz.
Sizden bir kisi psikologa gitsin aciklamadan once derken aynen bu ihtimali dusunmustum..

Anlatirken ozellikle annen yaninizda olursa bi anne olarak cocuklarinin yaninda olmasi gerektigi, teyzene ihtiyaclari oldugunu vs cok daha guzel anlatir.

Muhtemelen ilk basta reddedecek belki sizi evden kovacak vs. Ona destek olmaya calisin... anliyorum ofkelisin ama o da boyle oldugnu bilse evlenmezdi ki.
Bu olay simdi canini cok sıksa da zamanla psikolojik destekle ve rahatlamanin verdigi etkiyle dusuncelerin biraz daha degisecek. Teyzene ve kendine zaman vermeye calis...

Cocuklukta tacize ugramis olsam, simdi genckiz olmus bu konu sahibi gibi dusunur muydum bilmiyorum
ama yorum yapan kisi olarak, hicbir zaman sizin yazdiginiz gibi hosuna gitmek vb sekilde dusunmeyecegim kesin.

Mesele zihniyetse eger, pedofiliye oldugu kadar direkt veya dolayli yoldan buna canak tutan zihniyetle de mucadele etmek gerektigini dusunuyorum.

Yani sapikliga bahane uretilmemesi gerektigi kadar, istismara ugramis kisiler de dusunceleri yuzunden sucun bir parcasiymis gibi aksettirilmemeli.

Biz cocuklarimizi boyle korumayi planliyor, yardimi bu sekilde algiliyor ve zaten bozulan psikolojilerini daha da yipratmaktan cekinmiyorsak... vah ki ne vah!

enişte sapık,enişte hayvanoğlu hayvan ve derhal insanların oldugu yerlerden uzaklaştırılmalı bunda hemfikiriz.
ama yapılan yorum, bozulan psikolojinin çok ötesinde.çok terbiyesizce.yaptığım şey canak tutan bir yorum asla olamaz.çünkü zihniyetime ters.
fakat kendisini lokantadaki yemeğe benzeten bir insan..
burdan bir çıkarım yaparak bilinçaltına bir soru yönelttim aslında,herkes anlamamış olabilir.
ayrıca dikkat ettiyseniz buna burada sadece ben takılmadım.farkındaysanız buraya yorum yapanların yarısı sizin fikrinizde,yarısı da teyzesine yaptığı çirkin ithama takıldı.
ben bu kadar pollyanna değilim malesef ve eleştirileceğim diye fikrimi söylemekten de çekinmiyorum.
siz fikrinizi söylediniz ben fikrimi söyledim.
saygılar

enişte sapık,enişte hayvanoğlu hayvan ve derhal insanların oldugu yerlerden uzaklaştırılmalı bunda hemfikiriz.
ama yapılan yorum, bozulan psikolojinin çok ötesinde.çok terbiyesizce.yaptığım şey canak tutan bir yorum asla olamaz.çünkü zihniyetime ters.
fakat kendisini lokantadaki yemeğe benzeten bir insan..
burdan bir çıkarım yaparak bilinçaltına bir soru yönelttim aslında,herkes anlamamış olabilir.
ayrıca dikkat ettiyseniz buna burada sadece ben takılmadım.farkındaysanız buraya yorum yapanların yarısı sizin fikrinizde,yarısı da teyzesine yaptığı çirkin ithama takıldı.
ben bu kadar pollyanna değilim malesef ve eleştirileceğim diye fikrimi söylemekten de çekinmiyorum.
siz fikrinizi söylediniz ben fikrimi söyledim.
saygılar

Dedigniz gibi zihniyetle alakali bu durum.
Siz o kelimeleri kendinize yakistirabiliyor,
ustune de israrla savunuyorsaniz... soylenecek birsey kalmiyor maalesef.

Polyanna ise bambaska bir karakter... Istismara ugramis cocuklarla ilgilenip o hikayeyi onlara okumanizi tavsiye ederim...
Belki hayattaki her seye karsi hosgorulerini nasil yitirdiklerini gozlerinde gorursunuz de bir nebze empati kurarsiniz.
Iyi forumlar...

Back
X