mrb kızlar çok canım sıkılıyo burya yazarsam açılacagımı düşündüm. dün nişanlım bize geldi iyi güzel gezdik eve geldik oturuyoduk saçma nedenlerden dolayı tartıştık surat asdım. surat asıyorum die oda ice sinirlendi 1 saat konuşmadan oturduk canıma tak etti bagırdım bende ' yeter şimdiye kadar gururunu dinledigin, ortada ne var gelip gönlümü alsan' dedim. bu çogu zman böyle yani sinirlensin saçmada olsa sinirliyse gurur dinler yaklaşmaz o günümüzde mahvolur. tabi bendede var gurur ama suç bende degilki gidim özür dileyim dimi.sonra oda bana laf söyleyince daha beter oldum sürekli böyle yaşandıgı için sinirlendim ve ' ALLAHIM KURTAR BENİ DAYANAMIYORUM, BUNU YAŞAMAK İÇİNMİ NİŞANLANDIM' DEDM. daha sonra giderkende ne öptü nede iyi geceler dedi. gidiyodu tam geri gel iyi geceler de yoksa bu eve giremessin ..! dedim inanın arkasına dahi bakmadı. herzman ayetel kürsü kesinlikle okurum arkasından bu sfeerde canımı okadar yaktıki aklıma bile gelmedi. veee 5 ddk sonra
kapı çalındı bende sandım kıyamadı bana geri döndü ama degildi. üstü başı çamurdu. noldu dedim. tinerci yolunu kesmiş ve bıçak çekmiş aşkıma. nişanlım bunları anlatıyo bende dişimi öyle bi sıkmışım ki sonrdn hissettim
ççok üzüldüm ona öyle şeyler söyledigm için. ve ben inanıyorum ve sürekli üzdügü için bu başına geldi. ama canımdan can gittigini hissettim. sevgilime bişe olsa ben nasıl yaşardım bunu hissettim. bu pis insanlar yüzünden hiç sokaga çıkamıcazmı biz
ahhh su lanet olası gurur yıkıyo mahvediyo biizi. ben diyorum o adım atsın o dio ben... napcagımı şaşırdım kızlar. bide bu olanlar iyice yıktı beni. ne olursa olsun canınız yansada büyük laf etmeyin...!