lanet olası gurur..! ve pişmanlık

Oof off bu derdin bitmez nişanlının huyu biraz kötü galiba canım. Hep bu tür konular açacağın gibime geliyo :26:
Otur iyice konuş derim yani ufak bir sorun gibi görünebilr ama büyür yani bu tür mevzular

ben en çok neden tartıştığınızı merak ettim

ya nişanlımla şakalaşıyoduk. oda beni sürekli ısırır hatta acıtırda ama ben sesimi çıkarmam. bende kolundan ısırdım agzımı dha geri çekmeden eliyle kafama vurdu öyle sert degilde nasıl diyim itersin ya hani. benimde zoruma gitti. ısırmıyorum al kolunu dedim surat astım olay tamamiyle saçma. insan gelir tamam aşkım bi an acıdıda ondan öyle yaptım der ben ondan büyük bişe beklemiyrm ki oda nie surat astın die gurur yaptı. onun canı tatlıda benimki degilmi.

Oof off bu derdin bitmez nişanlının huyu biraz kötü galiba canım. Hep bu tür konular açacağın gibime geliyo :26:
Otur iyice konuş derim yani ufak bir sorun gibi görünebilr ama büyür yani bu tür mevzular

hiç sorma canım evet aynennnn böyle gider. ders aldınmı diyorm evet diyo ama 2gün sonra aynısı olcak. biliyorm oda istemiyo ama gururunu ezemiyo. nasıl olcak bilmiyrm. böyle hep üzülürüm. alttanda sürekli ben alamam yaa.

Sürekli çekilmez gerçekten olgun mu peki nişanlın ? Niye hep özür bekliyor.. Hep allttan alan sen olursan çooook çekersin

hiç sorma canım evet aynennnn böyle gider. ders aldınmı diyorm evet diyo ama 2gün sonra aynısı olcak. biliyorm oda istemiyo ama gururunu ezemiyo. nasıl olcak bilmiyrm. böyle hep üzülürüm. alttanda sürekli ben alamam yaa.

yanii... Evlenirsin sonra yine konular açarsın bebek olur dayanamıyom dersin nişanlılık dönemi geri dönüşü olabilir. iyice düşün baksana bu türleri çoook iyi tanırım ders alamıyorsa 2 gün geçmiyorsa işin zor .
Hem unutma gurur farklı durumlarda devreye girer. ne oldu ki gurur yaptı yanii..
Gurur ha dedimmi olmaz seven adam gururuna bakmaz .
Şımarıktır o!

Son düzenleme:
Sürekli çekilmez gerçekten olgun mu peki nişanlın ? Niye hep özür bekliyor.. Hep allttan alan sen olursan çooook çekersin

yok özür beklemiyo. sadece ne olursa olsun gel koluma gene gir yaklaş bana bak gör nasıl sinirim gider o anda diyo ee bende sürekli yapamam bunu. o benden bekliyo adımı hep hatalı bende olsam oda olsa.. aynı yaştayız pek de olgun degil.

yanii... Evlenirsin sonra yine konular açarsın bebek olur dayanamıyom dersin nişanlılık dönemi geri dönüşü olabilir. iyice düşün baksana bu türleri çoook iyi tanırım ders alamıyorsa 2 gün geçmiyorsa işin zor .
Hem unutma gurur farklı durumlarda devreye girer. ne oldu ki gurur yaptı yanii..
Gurur ha dedimmi olmaz seven adam gururuna bakmaz .
Şımarıktır o!

sinirli bi yapısı var oyüzden gururda olunca böyle oluyo. benden istedigi çok bişe degil aslında surat asma diyo ama bende o anda kırılıyorum .

dün uyuyamadım die çagırdım gel seni görmek istiyorm dedm nasıl oldugnu görmek istiyorm dedm. geldi bugun giderken annem de aşşagı iniyodu gözümün içine bakıyo :) nasıl öpsemde görüşürüz desem die aklı başına gelmiştir umarım.

tinerci olayı bana gerçekçi gelmedi pek ..aklıma benim eşim geldii..benle küstüğünde eğer böle evden giderse gururuna yedirip özüür dilemek yerine böle herşey bitmiş gibi çekip gider bi 5 dk sonra yalan uydurur(şunumu unutmuşum,sende bana ait olan şeyleri almaya geldim vs ) sonra o ciddiyet gider güler ve geri barışarak evden giderdi......

bence çok gereksiz bir kapris yüzünden uzamış olay..
nişanlına geçmiş olsun ama, sen abartmışsın..

hayır görünende şer, şer görünende de hayır olabilir bizler bunları kestiremeyiz bazen... sen bana kötü davrandığı için bunlar geldi başına demişsin ama unutma bu olay sayesinde aranızdaki sevginin kıymetini anlamışsınız....şer görünen bu olay bence allahın takdiri size...bunu benimseyin...ve çok abartmışsınız gibi geldi...her erkekte okadar gurur olur...normaldir.. yaradılışı gereği bu böyle...

tinerci olayı bana gerçekçi gelmedi pek ..aklıma benim eşim geldii..benle küstüğünde eğer böle evden giderse gururuna yedirip özüür dilemek yerine böle herşey bitmiş gibi çekip gider bi 5 dk sonra yalan uydurur(şunumu unutmuşum,sende bana ait olan şeyleri almaya geldim vs ) sonra o ciddiyet gider güler ve geri barışarak evden giderdi......

yokkk öyle bişe olmadıgına eminim. baştan aşşagı çamurdu düşmüş. hem öyle bişe yapmaz çogu zamn küs gitti öle bişe yapmadı.

hayır görünende şer, şer görünende de hayır olabilir bizler bunları kestiremeyiz bazen... sen bana kötü davrandığı için bunlar geldi başına demişsin ama unutma bu olay sayesinde aranızdaki sevginin kıymetini anlamışsınız....şer görünen bu olay bence allahın takdiri size...bunu benimseyin...ve çok abartmışsınız gibi geldi...her erkekte okadar gurur olur...normaldir.. yaradılışı gereği bu böyle...

yorumunuz için tşkler. evet çok haklısınız. onu sevdigimi daha iyi anladım oda anladıgına eminim. biraz fazla gururu yaa bilmiyorm bukadar olmazz. en azından sevdigi için.

bence çok gereksiz bir kapris yüzünden uzamış olay..
nişanlına geçmiş olsun ama, sen abartmışsın..

hayır nereyi abartmışım. oda canımı yakar bazen ben kırmak istemem bişe demem oda öyle yapsın istiyorum incitmesin beni çokmu?_

ben sindrella olmak için nişanlandım dedigim sanmıyorm yani mutlu olmak ister herkes ama o sürekli saçma nedenlerle gurur yaptı. hepde ben alttan almak istemiyorm buna alışır ondan sonrada ayıkla pirincin taşını. ALLAHM BENİ KURTAR DEMEMİN sebebide ben oakadar diyorm ki bak böyle yapma gelip iki yanaşsan tamam derim böyle zmaanımız boşuna gidiyo diyorm yok banamısın demiyo umursamıyo çok rahattır kendileri oyüzden canım sıkıldı hep yapıyo bunu.

İşte bunu nişanlınıza demeyi bırakın artık..Yani küslük olduğunda gel şunu yap v.s diye. O sanki bilmiyor mu nasıl gönül alınır, biliyor da işine gelmiyor.

Tartışmalar elbette olacaktır ama küslük olmaması gerektiği üzerine bir konuşma yapın.

Bir erkeğe ne kadar çok bunu yap diye tekrarlanırsa o yapmamakta direnir. Özellikle davranış konularında.

Kırgın olduğunuzda barışma çabası içinde olmayın..Öfkeli görünmeyin ve öfkeyle cümleler kurmayın. Zamanla düzelecektir.

İki cümlenizde öfkeyle kurulmuş cümle..

Mesela ''iyi geceler demezsen bir daha '' bu ve benzeri cümleler ilişkiyi yıpratır.

Gayette güzel gelecektir o eve ve sizin sözleriniz hep fevri olarak kalacaktır.

Ha bu arada illa tavır yapacaksanız nazlı, şirin tavırlar oluyorya öyle yapın..

Düzelir inşaallah. :16:

İşte bunu nişanlınıza demeyi bırakın artık..Yani küslük olduğunda gel şunu yap v.s diye. O sanki bilmiyor mu nasıl gönül alınır, biliyor da işine gelmiyor.

Tartışmalar elbette olacaktır ama küslük olmaması gerektiği üzerine bir konuşma yapın.

Bir erkeğe ne kadar çok bunu yap diye tekrarlanırsa o yapmamakta direnir. Özellikle davranış konularında.

Kırgın olduğunuzda barışma çabası içinde olmayın..Öfkeli görünmeyin ve öfkeyle cümleler kurmayın. Zamanla düzelecektir.

İki cümlenizde öfkeyle kurulmuş cümle..

Mesela ''iyi geceler demezsen bir daha '' bu ve benzeri cümleler ilişkiyi yıpratır.

Gayette güzel gelecektir o eve ve sizin sözleriniz hep fevri olarak kalacaktır.

Ha bu arada illa tavır yapacaksanız nazlı, şirin tavırlar oluyorya öyle yapın..

Düzelir inşaallah. :16:

yorumunuzu dikkate alcam çok önemli şeyler yazmışsınız. evet ben dedikce daha beter oluyo. ama canım yandıgı için bunu dile getiriyorum onunda canı yanıyo ama rahat görünüyo ben yapamıyorm bide su 3 günlük hayatı boşa geçirmeyelim istiyorm ama ona bunu anlatmak sandıgımdan da zor:50:

Canım ben senin eski bir konunu hatırlıyorum, nişanlın kuzenine selam verdi yolda diye bir tartışmanız olmuştu karıştırmıyorum dimi başka biriyle? Eğer doğru hatırlıyorsam sen de çocuğun üzerine biraz fazla gidiyor olabilirsin, hatayı başkasında arama hep, belki de asıl sana bir işaretti o durum heran sevdiğin insanı kaybedebilirsin gereksiz kavgalarla onu üzme diye. Hatta sevgilin kendi bile yaratmış olabilir o senaryoyu, onun değerini anlaman için ya da geri dönmek isteyip geri dönmeyi gururuna yediremediği için... Bence sen üzerine gitme çocuğun çok fazla.

Amaaan erkeklerin rollerimi yok allaşkınıza ... Yalan bol onlarda normal geliyor onlara bahane uydurmak rol yapmak yalan atmak..
Bana çok yaptı öyle acındırmalar düştüm kafamı vurdum hastaym tinerci durumları... Bende diyordum ki direk , hı tamam geçmş olsun diyodum hiç acımam. Acıncak durumda olsa telefonda arayamaz zaten salakmıyım ben :15:
sonra da diyor sen beni sevmiyosun . peeeh çokta tın baska kızlarada yapmş demek gelip bana da yapıyo alla alla

Son düzenleme:
Canım ben senin eski bir konunu hatırlıyorum, nişanlın kuzenine selam verdi yolda diye bir tartışmanız olmuştu karıştırmıyorum dimi başka biriyle? Eğer doğru hatırlıyorsam sen de çocuğun üzerine biraz fazla gidiyor olabilirsin, hatayı başkasında arama hep, belki de asıl sana bir işaretti o durum heran sevdiğin insanı kaybedebilirsin gereksiz kavgalarla onu üzme diye. Hatta sevgilin kendi bile yaratmış olabilir o senaryoyu, onun değerini anlaman için ya da geri dönmek isteyip geri dönmeyi gururuna yediremediği için... Bence sen üzerine gitme çocuğun çok fazla.

yok senaryo oldugunu sanmıyorm çok titizdir kendisi yani üstünü başını çamur etmez. inanıyorum oldugunada. evet o anlattıgın konuyu ben açtım. canım bazen tamm benmde hatam oluyo ama ben hiç kin beslemem kırdıgı zmn yanıma gelsn istedigm bu. birazda nazlıyım galiba:):) ondan oluyo. bu olay ikimizede işaret buna eminim anlayana

Back
X