- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Instagram kullanıyorum; anılar biriktiriyormuşum gibi geliyor. Hesap gizli ve sadece real hayatta da tanıdığım insanlar ekli.
Twitter kullanıyorum; ruhum muhalif. Orada anca çapulculuk (kendi ad soyadımla kullanıyorum. illegal bir şey yok)
Facebook kullanıyorum; canım sıkıldığında patlattığım şekerlerim, çiflik kahramanlarım var. Bir iki de grubumuz var; güncel olayları gıybetlediğimiz.
Pinterest kullanıyorum; panolar yapıp oradan fikirler almak hoşuma gidiyor.
Youtube kullanıyorum; takip ettiğim belgeseller var.
E yeter. Yaş 43. Fazlası başa bela
Bugüne kadar ne resim ne video çekerken başkasının kadrajda gözükmesine müsaade etmedim.
Kazara birini çekmiş ve yayınlamış olsam, onlar söylemeden ben silerim. Özel hayata saygı denen bir şey var.
Twitter kullanıyorum; ruhum muhalif. Orada anca çapulculuk (kendi ad soyadımla kullanıyorum. illegal bir şey yok)
Facebook kullanıyorum; canım sıkıldığında patlattığım şekerlerim, çiflik kahramanlarım var. Bir iki de grubumuz var; güncel olayları gıybetlediğimiz.
Pinterest kullanıyorum; panolar yapıp oradan fikirler almak hoşuma gidiyor.
Youtube kullanıyorum; takip ettiğim belgeseller var.
E yeter. Yaş 43. Fazlası başa bela
Bugüne kadar ne resim ne video çekerken başkasının kadrajda gözükmesine müsaade etmedim.
Kazara birini çekmiş ve yayınlamış olsam, onlar söylemeden ben silerim. Özel hayata saygı denen bir şey var.