Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayvanlardan insana bit pire geçmez.. insan biti ayrıdırÇocukluğum geldi aklıma
Hayvanlarla ççok içli dışlı olduugm için heep bitlenirdim. Annem her gece kafamı gaz yağı sürerdi
Ve saçlar erkek gibiydi![]()
Jöleyle kaldırırdım falan..
Heyy gidi günlerrrr...
Tam ben yazıyordum ki sen yazmışsın.Hayvanlardan insana bit pire geçmez.. insan biti ayrıdır
Valla köy yerınde insanda yoktu :) kene bile vardı başımdaHayvanlardan insana bit pire geçmez.. insan biti ayrıdır
Çocuk zehirlensin sonra.. o dediklerinizin kokusu dokusu 1ay gecmiyor. Kazitsin tabiki cocuktan onemli mi saclariValla gaz yağı yada benzinle yıkayın diycem çocuğa yazik. Bit olduğuna emin misiniz ya konak diye birşey de var diye hatırlıyorum.
Bebeğinizin saçları içinde en mantiklisi kazitmaniz herhalde
Çocuk zehirlensin sonra.. o dediklerinizin kokusu dokusu 1ay gecmiyor. Kazitsin tabiki cocuktan onemli mi saclari
Olabilir çocukluk hepimiz geçirdik bu anlatılanları ama kedi besliyorsunuz sanirim bilmeniz lazim hayvan biti asla geçmez. Evinde 1köpek 2kedi besleyen biri olarak emin olabilirsiniz bu söylediğimden:))Valla köy yerınde insanda yoktu :) kene bile vardı başımda
Biliyorum zaten geçmediğini.. sadece köy yerınde olduğum için hayvanlarla içli dışıydım başımda her türlü zerzevat vardı. Sadece kedı köpek demiyorum. Onlardan geçtiğini iddaa etmiyorumki zateee ...Olabilir çocukluk hepimiz geçirdik bu anlatılanları ama kedi besliyorsunuz sanirim bilmeniz lazim hayvan biti asla geçmez. Evinde 1köpek 2kedi besleyen biri olarak emin olabilirsiniz bu söylediğimden:))
1 ay önce öyle temizledik ama o kadar zor ki. Laftan anlayacak yaşta değil. 2 dk yerinde durmuyor sıkılıyor hemen.
ayy eski günlerim geldi aklına ilk okuldayken öyle bir bitlenmiştimki senelerce sürdü yaklaşık 4 yıl ama ara ara tabi.arkadaşımın kafası bitten yara olmuştu artık.biz banyodan çıktığımızda kafamızda bit yoksa alkışlardık o derce.sonra bir bit şanpuanı çıkmıştı onu aldık geçti.gaz yağıdıa çok kullandık ama şimdi gaz yağı sürmeyin diyolar.valla biri kibrit çaksa havaya uçardık o gaz yağlardan.bence o saçları sıfıra vurdurun yeni çıkncada bit şanpuanı alın uzun saçlara çok yumurta bırakıyo sirkeler ayy yazarken kafam kaşındı.30 aylık bi kızım var. Yaklaşık 3 ay kadar önce bitlendi. Nereden geldi nasıl geldi bilmiyorum. Bitin ne olduğunu bilmezdim. Zaten arkadaşım farkettim ilk kızımdaki bitleri. Tabii ben farkedene kadar epey sarmış kafasını. Bir de bana da geçmiş. Benim saçımda çok çok az vardı hemen temizlendi. Fakat kızımı temizlemek için halasıyla epey uğraş verdik. Her yolu denedik. En sonunda aktardan aldığımız bi ilaç sonucu kızımı da tamamen temizlemistik. 0 sirkeleri günlerce teker teker kafasından temizledik. Ne kadar zordu allahım. Küçük çocuk durmuyor kuş uçtu kedi koştu diye diye temizledik sirkeleri. 1 aydır yoktu bitler. 2 gün önce bi farkettim yine bitler sirkeler cirit atıyor. Yani sanki aynen başımdan kaynar sular döküldü. Ne yapacağım yine o zorlu süreci nasıl gecirecegim bu lanet olası bitler nereden geliyor. Allahım kafayı yiyeceğim yaaa. Hayır birsey değil çocuğumu sevmeye kucağıma almaya korkuyorum bitler yine bana geçecek diye. Kızım saclarima sarılıp öpmeyi çok sever. Normalde 10 dakika da bir saçlarımı ya öper ya sarılır. 3 gündür ne zaman saçıma yaklaşacak olsa izin veremiyorum korkumdan. 'Ya anne bi tane öperim nolur' diyor içim parcalaniyor. Saçlarım da kalcalarima kadar kolay temizlenmez ama korka korka öptürüyorum kiyamiyorum. Kızım kafasını haldur haldur kasıdıkça öyle üzülüyorum ki tarif edemem.
Yok mu şu bit için kesin çaresi olan. Delirecegim yoksa. Tiksindim nefret ettim bitten artık.![]()
Kafam kaşındı yeminlen30 aylık bi kızım var. Yaklaşık 3 ay kadar önce bitlendi. Nereden geldi nasıl geldi bilmiyorum. Bitin ne olduğunu bilmezdim. Zaten arkadaşım farkettim ilk kızımdaki bitleri. Tabii ben farkedene kadar epey sarmış kafasını. Bir de bana da geçmiş. Benim saçımda çok çok az vardı hemen temizlendi. Fakat kızımı temizlemek için halasıyla epey uğraş verdik. Her yolu denedik. En sonunda aktardan aldığımız bi ilaç sonucu kızımı da tamamen temizlemistik. 0 sirkeleri günlerce teker teker kafasından temizledik. Ne kadar zordu allahım. Küçük çocuk durmuyor kuş uçtu kedi koştu diye diye temizledik sirkeleri. 1 aydır yoktu bitler. 2 gün önce bi farkettim yine bitler sirkeler cirit atıyor. Yani sanki aynen başımdan kaynar sular döküldü. Ne yapacağım yine o zorlu süreci nasıl gecirecegim bu lanet olası bitler nereden geliyor. Allahım kafayı yiyeceğim yaaa. Hayır birsey değil çocuğumu sevmeye kucağıma almaya korkuyorum bitler yine bana geçecek diye. Kızım saclarima sarılıp öpmeyi çok sever. Normalde 10 dakika da bir saçlarımı ya öper ya sarılır. 3 gündür ne zaman saçıma yaklaşacak olsa izin veremiyorum korkumdan. 'Ya anne bi tane öperim nolur' diyor içim parcalaniyor. Saçlarım da kalcalarima kadar kolay temizlenmez ama korka korka öptürüyorum kiyamiyorum. Kızım kafasını haldur haldur kasıdıkça öyle üzülüyorum ki tarif edemem.
Yok mu şu bit için kesin çaresi olan. Delirecegim yoksa. Tiksindim nefret ettim bitten artık.![]()
30 aylık bi kızım var. Yaklaşık 3 ay kadar önce bitlendi. Nereden geldi nasıl geldi bilmiyorum. Bitin ne olduğunu bilmezdim. Zaten arkadaşım farkettim ilk kızımdaki bitleri. Tabii ben farkedene kadar epey sarmış kafasını. Bir de bana da geçmiş. Benim saçımda çok çok az vardı hemen temizlendi. Fakat kızımı temizlemek için halasıyla epey uğraş verdik. Her yolu denedik. En sonunda aktardan aldığımız bi ilaç sonucu kızımı da tamamen temizlemistik. 0 sirkeleri günlerce teker teker kafasından temizledik. Ne kadar zordu allahım. Küçük çocuk durmuyor kuş uçtu kedi koştu diye diye temizledik sirkeleri. 1 aydır yoktu bitler. 2 gün önce bi farkettim yine bitler sirkeler cirit atıyor. Yani sanki aynen başımdan kaynar sular döküldü. Ne yapacağım yine o zorlu süreci nasıl gecirecegim bu lanet olası bitler nereden geliyor. Allahım kafayı yiyeceğim yaaa. Hayır birsey değil çocuğumu sevmeye kucağıma almaya korkuyorum bitler yine bana geçecek diye. Kızım saclarima sarılıp öpmeyi çok sever. Normalde 10 dakika da bir saçlarımı ya öper ya sarılır. 3 gündür ne zaman saçıma yaklaşacak olsa izin veremiyorum korkumdan. 'Ya anne bi tane öperim nolur' diyor içim parcalaniyor. Saçlarım da kalcalarima kadar kolay temizlenmez ama korka korka öptürüyorum kiyamiyorum. Kızım kafasını haldur haldur kasıdıkça öyle üzülüyorum ki tarif edemem.