• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lanet olasıca sivilceler

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
sivilce sorunu yaşayan biriyim geçen sene bu zamanlar doktora gttim ve antibiyotik vs kullandım sadece 2-3 ay rahattım daha sonra antibiyotik bitince tekrar çıkmaya başladı doktorumdan çok memnundum ama özel olduğu için malum öğrenciyim bende gidemedim tekrar. sivilceleri geçirmek için ne yapabilirim denenip memnun kalınan birşeyler söylerseniz. cilt tipim yağlı

canım bende de varlardı yüzümün her yerinde değil ama olan kısımlarında büyüyüp biraz derinleşip baya kötü gözüküyorlardı 1 sene kadar oldu cildiyeye gittim doktor bir tonik bir sabun ve bir de krem verdi bir süre düzenli kullandım gectiler ama doktor cok ileri gibi gozükmüyor eğer ileri olsaydı ilac tedavisi olmadan fayda etmez demişti bana yani ben onlarla kurtardım ama sen:44: ilac kullandığını söylüyorsun o yüzden sende bi etkisi olur mu bilemedim

Benim sadece regl dönemlerimde çıkar sivilce 2 - 3 tane kadar ama büyük olur..

Bactroban pomad diye bir krem kullanıyorum.

Antibiyotik içerikli bir krem.Gece sürüp yatınca sabaha kadar hiç bir şey kalmıyor..

Fiyatı da çok uygun..Kullanmanızı tavsiye ederim..

Defalarca bir sürü şey denedim. Sabunlar kremler jeller vs hepsi geçici 1 ay sonra tekrar çıkıyordu.
Tek çözümü ilaç tedavisi. Zoretanin kullandım 6 ay. (lütfen doktorunuz vermeden kullanmayın ağır ve kontrol altında kullanılması gerekiyor. )
3 senedir sivilce problemim yok.

Sana tavsiyem bir devlet hastanesine git. Daha önce şu şu şu ilaçları bunları kullandım de anlat. Ona göre tedavi uygular...
Özellere para dökmenizin manası yok hepsi aynı / benzer tedavi uygulayacaktır.
Not: eğer ilaç tedavisi gerekirse bu zamanlar ilaca başlamak için iyi zamanlar. Yazın çok zorlanırsınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X