Biliyorum belki size cok sacma gelecek ama son 3 senedir fallar astroloji ne bileyim hocalarla basim belada. yanlis anlasilmasin aslinda dindar biriyim, böyle kadere gelecege doga üstü seylere karsi hep merakim var cogu insan gibi.
Ama imanimda köreldi hayattan umudumda...
Aslinda hersey üzerimde agirlik ve sansizliklarla basladi. özel hayatim hep umutsuz vaka, iyi giden derslerim kötüledi. üzerinde büyü felan olabilir diye taninmis bi hocaya gittim o da dediki iste senin isin hic rast gitmez üzerinde büyü var felan filan ama tuhaf biriydi dalga geciyordu sanki ve para tuzagidir diye bozdurmayla felan ugrasmadim.
Bi teyze vardi cay falima bakti sözlünden ayrilacaksin istenmiyeceksin felan dedi inanmadim hersey güzel giderken durduk yere ayrildik ayni teyze, bu cocuk iyi kismet sonra karsina cikacak kisiler dandik bi ise yaramaz dedi morelimi yerle bir etti.
Neyse unuttum derken 2 sene sonra tesadüf bi akraba cok temiz kalpli girgirina falina bakayim dedi bende bana morel verir iyi birsey der diye baktirdim öylesine. fala bakarken agladi vah vah senin kaderin cok kara kizim diye sok oldum hic böyle birsey beklemezdim morelim yerle bir oldu.
Bunlarin unutmaya calissamda bilinc altima takildi.
Bi arkadasim gecen ay ünlü bi astrologdan dogum analizi yaptir cok iyi inamasanda bi yol haritan bi morelin olur dedi. Ona cok iyi gelmisti kendine güveni gelmisti.
Astrolog evliligi bosver olsada bosanacaksin senin askta hic sansin yok bi ailen olamiyacak diye seyler zirvaladi durdu. Iste su tarihlerde evlernirsin su tarihlerde bosanma var kesinlikle. yok tehlikeli bi merkürmü oglakmi ev haritanda var kendini hayatta sadece kariyerine ver dedi
Zaten o kadar umutsuzum o kadar üzgünüm her yerde böyle felaket tellali seyler duymak beni mahvetti. Resmen kafaya takiyorum hic mutlu olamicam diye evlilik hayali kuramiyorum bosanirim diye.
En büyük hayalim bi aile kurmak anne olmak. bende asik olmak sevmek sevilmek istiyorum bende huzurlu bi yuvanin hayaliyle yasiyorum.
Bu arada belirteyim 25 yasindayim ve yeni cok iyi bi üniversiteye basladim bazi olumsuzluklardan sonra sil bastan bi hayat kurdum.
Kendimi bunlara inandigim icin dert ettigim icin cok cahil hissediyorum ama kafaya takmaktanda geri alamiyorum. Ne okul bitecek ne mutlu olucam sadece dügünlerde gelinleri görüp agliyacakmisim gibi geliyor.
Kafaya cok takiyorum ve oldukca huzursuz ve gerginim yasamak istemiyorum
Lütfen beni ciddiye alin hanimlar ve ne olur konu kapanmasin cok ihtiyacim var size!