lanet olsun bana.ne biçim bir insanım ben...

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
insanoğlu iyilikten anlamazmış illaki kötü olan imkansız olan canını acıtan sana hoş geliyormuş. eski erkek arkadaşımdan ayrıldım o hayatına başka birini almış çok ta mutluymuş. ben öylece kalakaldım ne onu istiyorum nede başkasını mutluluğu istiyorum ama karşıma çıkanı kabul etmiyorum aklım öüründe kalmış besbelli. biri çıktı şimdi karşıma yenice görüştük geldik çocuğun işi var memleketimden birisi biraz kaba ve saf daha doğrusu iyi niyetli ama ben.. ben kötü olmuşum besbelli çocuğa kanım akmadı umutta vermedim bakalım dedim düşüneyim dedim oda uzatmasak iyi olur diyor. bellliki o hemen birşeyler olsun isttiyor ama ben kalbimde öbürü tam çıkmıyorki lanet olsun yaa bu yaşadıklarıma olmayan aklıma 3 kuruşluk insanlara akan kalbime herşeye lanet olsun...

Onu aklınızdan çıkarmadan başka bir ilişkiye başlamak size eziyet olur.
Değmeyen insanları unutmakta çok zor oluyor maalesef..

bugüne kadar karşıma çıkan hiçbir erkek tam anlamıyla istediğim kriterlere uymadı ben buna dikkat ettim ve bir kişiyle çıktım sadece oda hayatımı mahveden kişi. ve onun bana uyan 1 tane tarafı bile yokken aşık oldum herşeyi kabul ettim aşkın gözünüğn kör olduğunu ondan öğrendim kalbim onun için attı onu görmek beni deli gibi mutlu etti oda benle oynayıp çekti gitti. şimdi mutlu olmak istiyorum birisiyle güzel aşk yaşamak evlenmek istiyorum maalesef tık yok. öldümü bu kalp yaa. ben buz gibi nasışl oturuyorum bir görseniz. allah canımı almış gibi. birisiyle görüşmeye çalıştıkça daha da dibe batıyorum. bu nasıl iş ya neden herkes unuturken ben unutamıyorum herkes gibi olamıyoum

Biraz kendine zaman vermelisin. Unutmak kolay değil. Bir süre hayatına kimseyi alma. Hazır değilsin çünkü. O ilişkinin olacağı varsa bile şu anki psikolojinden dolayı yürümez. İkinize de eziyet olur.

temmuzdan bu yana kavgalıyız 2-3 kez görüşüp kavga ettik yine tam anlamıyla da 2 aydır ayrıyız

Daha çok yeni gibi geldi bana
Henüz bişeyleri sindirememişsiniz,belli ki bu adama çokta değer vermişsin,sevmişsin
Şimdiki görüşmelerin o yapabiliyosa bende yapabilirim,nispet gibi oluyo sanki biraz
Kendine zaman versen daha iyi olur aslında

İstediğin özelliklerde biri olursa yine seversin..İş ki o özellklerde biriyle tanışasın..

temmuzdan bu yana kavgalıyız 2-3 kez görüşüp kavga ettik yine tam anlamıyla da 2 aydır ayrıyız

Daha çok yeni gibi geldi bana
Henüz bişeyleri sindirememişsiniz,belli ki bu adama çokta değer vermişsin,sevmişsin
Şimdiki görüşmelerin o yapabiliyosa bende yapabilirim,nispet gibi oluyo sanki biraz
Kendine zaman versen daha iyi olur aslında

Mustafa sandal ın bir sarkısı var sana yolluyorum

gönlünü gün edeni sevmez sevda,ister hep onu üzeni

Daha yeni ayrılmışsın niye acele yeni sevgili derdine düştün.Sevgilisiz yaşayamazmısın işin gücün okulun arkadaşın hiç kimsen yokmu.1 sene boş gezsen kafanı bu işlere yormasan olmazmı.Beğenmediğin saf kaba dediğin adamla evlenip de adamında hayatını karartma sakın.

civi civiyi söker demeyecegim fakat madem gitmiş sende oturup yas tutmayacaksın sanırım.ama denize düstükten sonrada yılana sarılmanı tavsiye etmem.mantıklı ise yeni arkadas senin için saglam kafayla otur düsün ve karar ver.sorun yok

Anlaşılan daha ayrılık acısı çok yeni, peki hemen başkasıyla görüşmek neden? bir durun. Kalp ağrılarınız, hüzüntünüz, pişmanlıklarınız geçene kadar bekleyin.

Ayrılmanız henüz çok sıcak,bırakın gitsin boş verin.
Hayat devam ediyor, illaki yeni birileri, yeni insanlar olacaktır.
Belkide iyi ki hayatımdan çıkmış dedirtecek birisi çıkacak karşınıza.
Zaten seven gitmez ki, sizi sevmeyini sizde sevmeyin.
İnanın bir kişinin sevgisi hiç birşeye yetmez.
Kısacası zaman gerekiyor unutmak için.

Yeni erkek arkadaşına aşık değilsin.
Onun da aşktan çok mantıkla yaklaştığını düşünüyorum.
Sanki evlenmiş olmak için evlenmek istiyor gibi.
Daha çok yeniyken ve sen ilişkiye fazla kaptırmamışken uzatmayalım demesi düşündürücü.
Bu kişiyle bir yola girmen pek doğru gelmedi bana.
Kendine biraz zaman ver.Kalbini hoplatacak birisi mutlaka karşına çıkacaktır.

Senin ihtiyacın ne biliyor musun? Ne aşk, ne heyecan ..Senin ihtiyacın olan sana sevgi gösterecek, seni anlayacak, anlayışla seni sarıp sarmayalacak bir erkek..Ama o kişiye de haksızlık olmaması için bir süre kendini dinlemen en iyisi.Başka birine aşık olmaya, onu unutmak için olur olmadık kişilerle takılmaya çalışma.Kendini dinle, herşeyi ölç biç, izne ayrıl bir süre..Sonra da seni yormayacak, kavga gürültü , belkiler acabalar yaşatmayacak biriyle ol olacaksan tatlım.Çünkü biliyorum, tek ihtiyacın bu..

Son düzenleme:
bu acele neden??? aslında benim acelem mutlu olmak çin bu evlilik olur bu arkadaşlık olur ama yaş geldi 30 a abla 32 yaşında bekar anne baba hasta yaşadığın yer küçük. insanların heleki akrabaların baskısı inanılmaz herkes evde kaldınız evlenin diye tututrur dünkü arkadaşın bugün 2-3 çocuklu olup iyiki evlendim mutluyum der sen işe işim vardır büyük şehirde yaşarsın istediğini yer giyersin ama evin bomboştur. soğuktur konuşacak kimsen yoktur. otururum düşünürüm ablamı beni annemi babamı hastalığı yalnızlığı dedikoduyu çocuksuzluğu yaşlılığı sonra ağlarsında ağlarsın üzülürsünde üzülürsün uzun süre yazamadım dikkat ettiseniz ablam aradı ağlaıyorki nasıl ona akıl vermeye yardımcı olmaya çalıştım işyerinde arkadaşlarıyla sıkıntısı var (hata ablamda inşallah düzelir) kiminle görüşme durumu olsa bir yerden engel çıkar mesela biri onu tanışmak için tavsiye etse karşı taraf tamam yarın görüşelim diye ararsa yarın o kişinin işi çıkar gelemez görüşme iptal olur sonrada bir daha karşı taraf aramaz. 2 kişi vardı yakın zamanda ablamla tanışacak 2 side firar etti oda bunu nasipsizlik olayına üzülüyor ağlıyor bende öyle amannn allahtan inancımız olmasa intihar etcez vallahi... ama olmuyor

çivi çiviyi söker güzelim...
karşına çıkanlara bi şans ver tanımaya çalış...

2 ay henüz çok yeni, önce kendini toparla, onu içinden atmadan başka bi ilişkiye sakın adım atma.zaten karşına o kişi çıkınca içinden bişeyler yeniden canlanıcak, sen de onunla canlanıcaksın...ama önce zaman....

Back
X