lanet olsun bana.ne biçim bir insanım ben...

yaşın evlenmek için müsait, belki de bunun için acele ediyor, zorluyorsun kendini karşına çıkan kişilere ısınmak için...ama nasip canım...nasibin önüne geçilmez.ummadığın anda oluverir.yaşamak,görmek lazım.

bu işler zorla yada olsun diye olmazki
olandan da hayır gelmez ki
dur bi kafanı dinle,kendıne gel,at o negatif enerjiyi üzerinden,dinlen
emin ol karşına gerçekten hoşlanacağın biri çıkacak ve bu çelişkilerden kurtulacaksın böylece
hem yalnız değilsin,kim zaman zaman kendıne hıç uygun olmayan,acı çektiren brine gönlünü kaptırmıyor ki...

Hayatınızın her döneminde bi erkek olması zorunluluğu yok

Önce birini unutun sonra yeni ilişki düşünün derim

2 ay üstelik çok kısa bir süre, ben 2 ayda kaybettiğim setcardımı unutamam :1:

canm seni çok anlıyorm yaşadıkları azda olsa yaşadım deliler aşık oldgm adama teslim oldm kadını oldm o naptı aldattıı gitti mutlu oldumu peki olmadı..bn naptmmm bqşkasıyla oldmm inan bana bi başkasıyla unutulmuyo boşver hayatına alma bi süre kimseyi zamnla sadece onun sana yaptıgı kötülükleri dğüşünüceksn elbet karşına biri çıkıcak ne kendine ne bi başkasına yazık etme

bugün bir adım attım psikologtan randevu aldım salı günü görüşmeye gideceğim ve güzel günler yaşamak için daha çok çabalayacağım.. dualarınızı beklerim.

Senin konuların hep dikkatimi çekiyor.. Okuyorum ve ne bu karamsarlık diyorum..
Yaa insanın başına gelebilecek çok daha kötü şeyler varken niçin bu kadar kasvet?
Lütfen artık her şerde bir hayır vardır yarın iyi ki böyle olmuş diyeceğimi biliyorum
diye söylemeye başla kendine..
Ne zaman neden aramıyor diye kendimizi yıpratsak ısrarla aramaz..
Ne zaman niçin beni benim onu sevdiğim gibi sevmiyor diye üzülsek ısrarla sevmez..
Ne zaman değmeyecek insanları seviyorum lanet olsun desek ısrarla sevmeye devam ederiz..
Ne zaman ne zaman ne zaman ben sevip sevilcem ne zaman çok mutlu olcam diye
kendimizi paralasak ısrarla mutlu olamayız..
Niçin bu kendini hırpalama?
İçtenlikle söylüyorum ne zaman huzursuzca niçin aramıyor diye üzülsem aranmayarak kahroldum..
Ve ne zaman huzurla yaşadığım anın tadını çıkardım.. Oluruna bıraktım.. Olsa güzel olur ama
olmuyorsa da benim göremediğim başka bir güzellik vardır diyerek bekledim işte o zaman
o beklediğim arama gelmiştir.. İstediğim ama ümidini kestiğim şey oluvermiştir..
Not: Yeni evli olup evliliğinde umduğu hiç bir mutluluğu bulamayıp boşanmayı düşünen biri yazıyor bunları:ssz:
Keşke bekar olup yalnızca aşktan yana şansız biri olsaydım..İnatla aşkın masumiyetine inancımı yitirmezdim..

Senin konuların hep dikkatimi çekiyor.. Okuyorum ve ne bu karamsarlık diyorum..
Yaa insanın başına gelebilecek çok daha kötü şeyler varken niçin bu kadar kasvet?
Lütfen artık her şerde bir hayır vardır yarın iyi ki böyle olmuş diyeceğimi biliyorum
diye söylemeye başla kendine..
Ne zaman neden aramıyor diye kendimizi yıpratsak ısrarla aramaz..
Ne zaman niçin beni benim onu sevdiğim gibi sevmiyor diye üzülsek ısrarla sevmez..
Ne zaman değmeyecek insanları seviyorum lanet olsun desek ısrarla sevmeye devam ederiz..
Ne zaman ne zaman ne zaman ben sevip sevilcem ne zaman çok mutlu olcam diye
kendimizi paralasak ısrarla mutlu olamayız..
Niçin bu kendini hırpalama?
İçtenlikle söylüyorum ne zaman huzursuzca niçin aramıyor diye üzülsem aranmayarak kahroldum..
Ve ne zaman huzurla yaşadığım anın tadını çıkardım.. Oluruna bıraktım.. Olsa güzel olur ama
olmuyorsa da benim göremediğim başka bir güzellik vardır diyerek bekledim işte o zaman
o beklediğim arama gelmiştir.. İstediğim ama ümidini kestiğim şey oluvermiştir..
Not: Yeni evli olup evliliğinde umduğu hiç bir mutluluğu bulamayıp boşanmayı düşünen biri yazıyor bunları:ssz:
Keşke bekar olup yalnızca aşktan yana şansız biri olsaydım..İnatla aşkın masumiyetine inancımı yitirmezdim..

sende haklısın arkadaşım. karamsar olduğumu çok düşündüğümü, kılı kırk yardığı ve bir olayda hep olumsuzlukları gördüğümü bende biliyorum inanki halimden hiç memnun değilim bu dönem yaşadığım baskılarda beni yordu. açıkçası insanların gözünün bende olup sürekli benimle ilgili olumlu- olumsuz konuşmalarınada tahammül edemeyip kendimi yıpratıyorum. ama bende bittim artık destek almam lazım kafamı yenilemem lazım..

yarın saat 10 da psikologla ile görüşmem olacak 2 saate yakın görüşeceğiz. çok heyecanlıyım. yorucu bir gün yaşadım dün gecede sabahın 5 ine kadar uykum yoktu işlerimi halletmeye çalıştım. durduk yere sağladım bol bol dua ettim.. şimdi kalktım börek yaptım bu saatte kafam uykuya hazır değil uyku kaçtı yarının heyecanı bastı. umarım ilk görüşmemiz güzel geçer kendimi düzeltebilirim. bugün manende çok iyiydim sıkıldığımda ailemi arkadaşlarımı arayp 2-3 saate yakın konuşarak kendime terapi yapıyorum sanki. buda iyi birşey..

Son düzenleme:
bu arada polis olan çocuğa msj ile görüşmeyi düşünmediğimi uygun bir şekilde yazdım oda anlayışla karşıladı. mesajdan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam zorla olmuyor bu işler kalbini ne kadar zorlasanda evlilik aşk+ mantık bütünlüğüyle oluyor bence. birinin eksikliği diğerinide siliyor..

Ne kadar abartmışsın ya. :s
Bunda kahrolacak bir durum yok.
Milyonlarca insan yaşıyor senin yaşadığını.
Ayrılmışsın, aklın onda kalmış. Olabilir.
Ne var bunda? İsterse o adam sana kötülükler yapmış olsun, isterse pisliğin teki olsun; sevmişsin, beraberlik yaşamışsın, ayrılmışsın ve sonuçta hala içinden atamadığın şeyler olmuş.
Bu zaten doğal bir süreçtir.
Sen ne diye biraz kafanı toplamak varken başka bir erkekle görüşüyorsun ki?
Hayatına birini alma ve kendine gel önce.
Böyle sinirlenmeyi, arabesk tavırlar takınmayı bırak aksi taktirde cidden gülünç oluyor.
Komiğime gitti yani. Gerçekten önemli bir mesele sandım.
Görüşmeyi kes. Kendinle barış önce. Sevgi dolu ol birazcık.
Başka insanların da canını yakma. Hayat böyle ufak şeyleri dert edip karalar bağlamak için çok kısa. :ssz:

Ne kadar abartmışsın ya. :s
Bunda kahrolacak bir durum yok.
Milyonlarca insan yaşıyor senin yaşadığını.
Ayrılmışsın, aklın onda kalmış. Olabilir.
Ne var bunda? İsterse o adam sana kötülükler yapmış olsun, isterse pisliğin teki olsun; sevmişsin, beraberlik yaşamışsın, ayrılmışsın ve sonuçta hala içinden atamadığın şeyler olmuş.
Bu zaten doğal bir süreçtir.
Sen ne diye biraz kafanı toplamak varken başka bir erkekle görüşüyorsun ki?
Hayatına birini alma ve kendine gel önce.
Böyle sinirlenmeyi, arabesk tavırlar takınmayı bırak aksi taktirde cidden gülünç oluyor.
Komiğime gitti yani. Gerçekten önemli bir mesele sandım.
Görüşmeyi kes. Kendinle barış önce. Sevgi dolu ol birazcık.
Başka insanların da canını yakma. Hayat böyle ufak şeyleri dert edip karalar bağlamak için çok kısa. :ssz:

kendince haklısın arkadaşım. birisinin derdi diğerini etkilemez hatta komik bile gelebilir. aşk acısı unutulur değmeyen kişiye gönül verilmez, acı çekiyorsan kendini toparlamalı yoluna devam etmelisin, kendini sev kendinle barışık ol sevgi dolu ol.... bütün bunları uygulayabilseydim kendimi öperdim ama bende kalp taşıyan bir insanım robot olamadım henüz.
matematikte 2*2=4 ama hayatta maalesef bu kadar kolay sonuç elde edilmiyor ve 4 cevabıda herzaman doğru kabul edilmiyor.

hayatın boyunca herzaman mutlu olmanı ve her istediğinin olmasını dilerim. karşılıklı cevap yazacağımız bir durum yok..iyi geceler

Kendine lanet okuma lutfen..
Yasadiklarini cok iyi anliyorum oyle zor ki..deli gibi severken ayrilmak.. Yada vazgecmek...

Sen sen ol, sakin onu icinde bitirmeden kimseyle evlenme..sonra cok daha buyuk izdirap olur.. Sevgini sahiden hak ediyorsa birakma onu, mucadele et vazgecme.. Hak etmiyorsada sindire sindire kabul et bu ayriligi..

Birden gömdüm,bitti deme.. Zamansiz gomdüklerin,aniden hayat icinde dirilince olan yine sana olur.. Sindir ayriligi acini dibine kadar yaşa hic caren yoksa..

Ama sakin baska biri ile iliskiye girme.. Asla .. Kendini dinle...

insanoğlu iyilikten anlamazmış illaki kötü olan imkansız olan canını acıtan sana hoş geliyormuş. eski erkek arkadaşımdan ayrıldım o hayatına başka birini almış çok ta mutluymuş. ben öylece kalakaldım ne onu istiyorum nede başkasını mutluluğu istiyorum ama karşıma çıkanı kabul etmiyorum aklım öüründe kalmış besbelli. biri çıktı şimdi karşıma yenice görüştük geldik çocuğun işi var memleketimden birisi biraz kaba ve saf daha doğrusu iyi niyetli ama ben.. ben kötü olmuşum besbelli çocuğa kanım akmadı umutta vermedim bakalım dedim düşüneyim dedim oda uzatmasak iyi olur diyor. bellliki o hemen birşeyler olsun isttiyor ama ben kalbimde öbürü tam çıkmıyorki lanet olsun yaa bu yaşadıklarıma olmayan aklıma 3 kuruşluk insanlara akan kalbime herşeye lanet olsun...

:)böyle lanet okumayla eline bişiy geçmez sen sadece güvenmişsin ve dürüst olmuşsun kalbin kırılmış o acıyla ne dedğini bilmiyosun benzer olayları bende yaşıyorum 18 yaşıma kadar hiç bir erkekle olmadogım kadar yakın ve samimi,ydim 1 sene çıktık aldatıldım kullanıldım fazlasıyla küçük düştüm .. ilk öpücüğümde boşa gitti .. 1 senedir kimseyle çıkmıyorum çıkamıyorum :) uzun bi sürede atlatacağımı sanmıyorum ama umudum var her ne yaşıyosak bu dünya da bi sebebi vardır cektiğimiz acılarında bence bi getirisi mutlaka oluyodur bizim ders çıkarmamız lazım ..zor biliyorum ama kendine şans ver hayat senn hayatın sen ne istersen neye izin verirsen o olur .. herkez yaşadıklarından dolayı kötüdür ama bu seçim de bizim :) ben senin sizin hepimizin iyi olduguna inanıyorum sadece canımız yandı ve güvensiziz ve tedirginiz .. umarım bunları atlatır ve hakettiğin şeyleri yaşarsın :)

erkek arkadasindan ayrildin diye lanet mi okuyorsun kendine
sacmalamayi birak daha gencsin
ne kadar yil yasayacagimizi hic birimiz bilemeyiz
zaman parmaklariyin arasindan akip gider eyvah dersin
tikandim surda su meselelei omrumu yedim dersin
inan zaman cok kiymetli
unut gitsin degmeyen biri

Back
X