Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin konuların hep dikkatimi çekiyor.. Okuyorum ve ne bu karamsarlık diyorum..
Yaa insanın başına gelebilecek çok daha kötü şeyler varken niçin bu kadar kasvet?
Lütfen artık her şerde bir hayır vardır yarın iyi ki böyle olmuş diyeceğimi biliyorum
diye söylemeye başla kendine..
Ne zaman neden aramıyor diye kendimizi yıpratsak ısrarla aramaz..
Ne zaman niçin beni benim onu sevdiğim gibi sevmiyor diye üzülsek ısrarla sevmez..
Ne zaman değmeyecek insanları seviyorum lanet olsun desek ısrarla sevmeye devam ederiz..
Ne zaman ne zaman ne zaman ben sevip sevilcem ne zaman çok mutlu olcam diye
kendimizi paralasak ısrarla mutlu olamayız..
Niçin bu kendini hırpalama?
İçtenlikle söylüyorum ne zaman huzursuzca niçin aramıyor diye üzülsem aranmayarak kahroldum..
Ve ne zaman huzurla yaşadığım anın tadını çıkardım.. Oluruna bıraktım.. Olsa güzel olur ama
olmuyorsa da benim göremediğim başka bir güzellik vardır diyerek bekledim işte o zaman
o beklediğim arama gelmiştir.. İstediğim ama ümidini kestiğim şey oluvermiştir..
Not: Yeni evli olup evliliğinde umduğu hiç bir mutluluğu bulamayıp boşanmayı düşünen biri yazıyor bunları
Keşke bekar olup yalnızca aşktan yana şansız biri olsaydım..İnatla aşkın masumiyetine inancımı yitirmezdim..
Ne kadar abartmışsın ya. :s
Bunda kahrolacak bir durum yok.
Milyonlarca insan yaşıyor senin yaşadığını.
Ayrılmışsın, aklın onda kalmış. Olabilir.
Ne var bunda? İsterse o adam sana kötülükler yapmış olsun, isterse pisliğin teki olsun; sevmişsin, beraberlik yaşamışsın, ayrılmışsın ve sonuçta hala içinden atamadığın şeyler olmuş.
Bu zaten doğal bir süreçtir.
Sen ne diye biraz kafanı toplamak varken başka bir erkekle görüşüyorsun ki?
Hayatına birini alma ve kendine gel önce.
Böyle sinirlenmeyi, arabesk tavırlar takınmayı bırak aksi taktirde cidden gülünç oluyor.
Komiğime gitti yani. Gerçekten önemli bir mesele sandım.
Görüşmeyi kes. Kendinle barış önce. Sevgi dolu ol birazcık.
Başka insanların da canını yakma. Hayat böyle ufak şeyleri dert edip karalar bağlamak için çok kısa.![]()
insanoğlu iyilikten anlamazmış illaki kötü olan imkansız olan canını acıtan sana hoş geliyormuş. eski erkek arkadaşımdan ayrıldım o hayatına başka birini almış çok ta mutluymuş. ben öylece kalakaldım ne onu istiyorum nede başkasını mutluluğu istiyorum ama karşıma çıkanı kabul etmiyorum aklım öüründe kalmış besbelli. biri çıktı şimdi karşıma yenice görüştük geldik çocuğun işi var memleketimden birisi biraz kaba ve saf daha doğrusu iyi niyetli ama ben.. ben kötü olmuşum besbelli çocuğa kanım akmadı umutta vermedim bakalım dedim düşüneyim dedim oda uzatmasak iyi olur diyor. bellliki o hemen birşeyler olsun isttiyor ama ben kalbimde öbürü tam çıkmıyorki lanet olsun yaa bu yaşadıklarıma olmayan aklıma 3 kuruşluk insanlara akan kalbime herşeye lanet olsun...