- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
bir düşük model bende var canım ....var yani olmaz olasıcalardan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklım almadı doğrusu.pessdaha önce çok anlattım.artık tahammülüm kalmadı.biriyle evlenmiş o biri beni doğurtan adam.sonra o adam buna yapmadığını bırakmamış.ve beni doğurmuş.5 yaşımda beni doğurdan i.. başka kadın buldu kovdu bizi.beni doğuran s.........te demiş çocuk ne olacak.o da demiş ki "umrumda değil ister götür ister bırak" bu da almış arkasında başka bir adamla evlendi.üvey babayla büyüdüm ama adam çok iyiydi.
şimdi bu kadın beni arkasında getirmekle bana lutuf mu etti? yani beni kendi büyütmekle bu soruya cevap istiyorum 1.
2.si ben yüz olarak bakış olarak beni doğurtan p.....e çok benzerim.ve bu kadın küçüklükten başladı düna kadar (30 yaşımdayım) aynen şu cümleler esliginde büyüttt:
"bakışa bak bakışa aynı it babası, itin kızı , d....büğün kızı, pez...gin kızı, or....p......"
evet durup durduk yere böyle dedi beni sürekli başkalarının kızlarıyla kıyaslayıp "onlar aşılı fidan aşılı çiçek sen nesinküllükte yetişen b.k domatesi" dedi.
üvey babamdan bir oğlu oldu "allah senin ömründen alsın oğlumun ömrüne versin, oğlumun tırnağına taş değene kadar sen öl"dedi.ben okudum öğretmen oldum.BU da oğluna ev yaptırıyor. benim parama gözümü dikti. 8 yıldır ona para verdim belki beni sever bana kızım der diye.(benimle konuşurken ne adımı söyler ne kızım der oğluyla konuşmaya geçtiği anda kanal değiştirir gibi ses tonunu değiştirir söyle oğlumm guzuummm " der.
ben yeni atandım para kazanmaya başladı açtı telefonu "or...pu üniversitede yediğin paraları ver. o...puuu " diye bağoırdı .ağladım üzüldüm şok oldum.para verirsem sever dedim. gittim kredi çektim daha ne kadar nemkadar para verdim.8 yılın sonunda "sen benim oğlumun rızkını yedin keske seni it babandan almasaydım ors...pu olsaydın da kucak kucak gezseydin". dedi.peki ben ne yaptım da bu kadın böyle?
o adamın kendini döven söven ağlatırken kalkıp oynayan bir psikopatın kızı olduğum için mi bana bunları layık gördü?
istemediğin bir adamın karınında sıpasını taşıumak mı bu hale getirdi?
en son da eski resimleri gösteriyordu.
hamileyken çektirmiş bana aynen şunu dedi:
"sen karnımdaydın burda domuz olmaz olasıca"
bu duruma anlam veren beri gelsin.sabahtan beri ALLAH a isyan ediyorum.ve o sürtüğe para yedireceğim diye elimde avucumda kalmadı 0 ı tükettim.en son 7 milyar aldı borç verirrim dedi.şimdi de sen az yemedin bu hale kim getirdi seni dedi.vermeyecek yani. sadece sinirden sigara içiyorum.kadının sözleri kulaklarımda çınlıyor. sanırım içkiye de başlayacağım bu gidişle.ALLAH aşkına var mı aranızda bı tür bir mahluk? ana hakkı bu mu? bana öteki dünyada ana baba hakkı sorulacak mı? bana ana baba hakkı soracak ALLAh a inanmıyorum ben.ben soracağım asıl onlara hak!!!!
Valla anlatsam en az seni ki kadardir 7 yil oldu gormuyorum evlendim evimde yuvamda buldum huzuru inan huzur gibisi yok insallah bi gun sende bulursunçevrenizde buna benzer bir ana!!!!! figürü var mı? tek miyim yoksa bu ülkede? veya dünyada?daha kötüsü gidip öldürür evladını.bunun bir üst modeli budur.
Gorusmemek en guzeli benim annemde para gozdu yedi de yedi doymadi 7 yildir kafam rahat gorusmuyorum cok iyi anliyorum seni takma kafani hic
Biliyorum okumustum annenle ablandi sanirim sen altin kaptirmussin ben 200bin liralik ev kaptirdim ama napayim ya ólumlü dünya butun dunyanin parasi onun huzur benim olsunondan mı adın huzur gibisi yok :)benimde başıma gelenleri okumuşsundur belki bende sildim attım daha 1 hafta olmadı ama başıma darbe aldım :))anca kendime geldim sanırım...ama altınlarımı kaptırdım...
biraz açabilir misin? merak ettim.bir düşük model bende var canım ....var yani olmaz olasıcalardan...
Biliyorum okumustum annenle ablandi sanirim sen altin kaptirmussin ben 200bin liralik ev kaptirdim ama napayim ya ólumlü dünya butun dunyanin parasi onun huzur benim olsun
biraz açabilir misin? merak ettim.
evet burda rahatça yazıyorum üslubuma dikkat etmiyorum.sinir küpüyüm çünkü. 30 yaşıma gelmişim o sürtük benden daha fazla kimseden fayda görmüyor hala doğmadan kanlar iken gitseydin, nerden aldıydım bu o....puyu diyor bana. evet benim de mükemmel bir üslupla yazmam lazım hanımefendi özür dilerim.Ben de bir öğretmenim ve yine bir öğretmen olarak eski konularınızda öğrencileriniz ile ilgili de yazdıklarınız dahil üslubunuzu beğenmedim. Etrafımda çok zor şeyler yaşayıp ona rağmen çok sağlam duran insanlar var. Yaşadıklarınız kolay değildir mutlaka ama bu zorluklara rağmen okuyup atanabilmişseniz sizi bu kadar inciten annenize daha temkinli yaklaşarak hayatınızı sürdürebilirsiniz. Para konusuna çok takıldığınızı farkettim. Farkında mısınız alkol kullanmaya doğru giden bir durumdasınız. Kaç para akıl ve beden sağlığına bedeldir? Bence kafanızı meşgul edecek şeyler bulun hayatınızda ve önce kendinizi iyileştirin. Bu hayatta insanlar anneyle babayla evlatla eşle sınava tutulabiliyor. Sizin sınavınız da annenizmiş. Oturun bir düşünün siz de bu toplumda anneniz gibi sorunlu bir birey olarak mı yer almak istiyorsunuz. Siz de problemlerinizle -anneniz gibi olmasa da sizin de çok sağlıklı olduğunuzu düşünmüyorum çünkü- sağlıksız evlatlar mı dünyaya getirmek istiyorsunuz? Annenizi olduğu gibi kabul edip daha temkinli bir şekilde ilişkinizi mesafeli tutabilirsiniz. Benim de sınavım buymuş deyip bu sınavdan güçlü sağlıklı bir kadın olarak çıkmak da sizin elinizde alkolik kenarda köşede yalnız yaşlanmış bir kadın olmak da sizin elinizde. Annenizi seçemezsiniz ama hayatınızın şeklini az çok seçebilirsiniz...
Valla iste o rahat rahat evinde oturup çatır cutur kira parasi yerken ben elalemin evinde kirada oturuyorum of of iste cok sey yasadim da para sadece gorunen yuzu ama rahmetli babam olsaydi o cok iyi bi adamdi da iste bu kadin boyle degisik bisey iste tek cocuk bide kimsesi de yok benden baska ama iste oyle gorusmemek en guzeli insallah alirsiniz paranizi ben artik ölmesini bekliyorum miras hakkı olarak kalsin paralar diyeciddimisin ...vermedilermi ...o zaman bizimkiler 20bin lirayı hayatta vermezler...burada hepimiz toplandık nasıl alsak altınları diye...ama bi çözüm olmadı gitti...öyle tabii huzurda önemli...ama ev peşinatıydı bizim için...
evet okudum. yazmıştım hatta konuna.ruh hastası insaNLARDAN dünyaya gelip, onların psikolojini şekillendirmesi ne acı.en son konumu okursan anlarsın....çok uzun hikaye benimki taaaa 18 yaşından beri çekiyorum...en son geçen hafta kucağımda çocuğum varken kafamı yumrukladılar.altınlarım paralarım onlarda kaldı ...ben 35 yaşındayım...düşün yani
ayaklarını öpeyim şu yazdığını her yere yaz. o kadar doğru bir cümle ki....Hani çoğu zaman " Allah isteyen herkese evlat nasip etsin " diye dua ederiz ya , demek ki yanlış bir dua ; " O çocuğun sorumluluğunu kaldırabilecek , ruhu hasta olmayan , gerçek anne baba olabilecek kişilere nasip olsun evlat.
sorma daha neler neler var....uzak dur en iyisi bu senin içinevet okudum. yazmıştım hatta konuna.ruh hastası insaNLARDAN dünyaya gelip, onların psikolojini şekillendirmesi ne acı.
yaaaa....... ben de kirada sürünüyorum ona akıttım paraları o da oğluna ev yaptırdı. bana hiçbirşeyi kalmayacak. bana zararı dokunmasın da faydasını istemiyorum o sürtüğün.Valla iste o rahat rahat evinde oturup çatır cutur kira parasi yerken ben elalemin evinde kirada oturuyorum of of iste cok sey yasadim da para sadece gorunen yuzu ama rahmetli babam olsaydi o cok iyi bi adamdi da iste bu kadin boyle degisik bisey iste tek cocuk bide kimsesi de yok benden baska ama iste oyle gorusmemek en guzeli insallah alirsiniz paranizi ben artik ölmesini bekliyorum miras hakkı olarak kalsin paralar diye