• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun böyle anaya!!!

Dur bi sakin ol, nedir bu isyanlar? Annen denen varlık hayatının icine etmiş, bide maneviyatınımı çürütmesini istiyorsun? Okumuşsun Gül gibi mesleğin var, giden para olsun. Kendine yeniden bi hayat kur, kimseyle Görüşmek zorunda değilsin. Ana baba Hakkı varsa, Analık Babalık yapanlara var, Allah senden bunun Hesabını sormaz elbette ama isyan etme lütfen

Valla iste o rahat rahat evinde oturup çatır cutur kira parasi yerken ben elalemin evinde kirada oturuyorum of of iste cok sey yasadim da para sadece gorunen yuzu ama rahmetli babam olsaydi o cok iyi bi adamdi da iste bu kadin boyle degisik bisey iste tek cocuk bide kimsesi de yok benden baska ama iste oyle gorusmemek en guzeli insallah alirsiniz paranizi ben artik ölmesini bekliyorum miras hakkı olarak kalsin paralar diye
yiyemesin inşallah...ölmez canım merak etme bizi gömer böyleleri...hadi sen teksin bende iki abla var ...reddi miras yapacaklar beni büyük ihtimal....haram zıkkım olsun başka bişiy demiyorum...bende babada olmadı sarhoşun tekiydi...pislik ...ağlatmaaa ya şimdi kızım uyanıcak

:KK57:İçime bi fil sürüsü oturdu sanki bu ne yaa.
bu daha buz dağının görünen yüzü. evlendim ayrıldım evine döndüm. dışarı çıktı a......ni s.........tirdin de geldin diye bağırdı. sinirden kendimi evden aşağı atacaktım. üvey babam tuttu. evin tahta parmaklıkları vardı oraya çıktım başaşağı döndüm bırakacaktım ellerimi tepe üstü gider ölürdüm üvey babam engelledi.

Canim sen bu kadinla niye gorusuyorsun, hadi onu gectim niye her seferinde para yediriyorsun?
Kendine bunu yapmaya hakkin yok. Ne yapabilir sen para mara vermiyorum deyince?
Sende de hata var, akillanmamissin. Sana tek tavsiyem, bu insana anne denmez, farzet ki öldü. Yokmuş gibi davran. Hic bi halt yapamaz sana.

Sevgili öğretmenim kizginsiniz anlıyorum ama bu üslupla yazarak o annenin ve babanın çocuğu olduğunuzu ispatladı gibisiniz...biraz daha kibar olunki onlardan farkınız olsun...iyi günler
olamıyorum :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:o sürtükle o pe....venge ben mi dedim beni çıkarın diye.o adamın tabancayla beynini dağıtmak istiyorum. o sürtüğünde kafasını duvarlara vura vura beynini akıtmak ağzını burnunu dağıtmak istiyorum.

olamıyorum :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:o sürtükle o pe....venge ben mi dedim beni çıkarın diye.o adamın tabancayla beynini dağıtmak istiyorum. o sürtüğünde kafasını duvarlara vura vura beynini akıtmak ağzını burnunu dağıtmak istiyorum.
Rabbime havale edin şayet o herşeyi gören ve bilendir..kimsenin hakkı kimsede kalmaz ne bir adım ileri ne bir adım geri...

Eski konularınızı hatırlıyorum, zaten çoğu birbirinin aynısı.

Her konuda neden aileyle görüştüğünüz sorgulanırdı.

Tamam içinizde bir boşluk var, dolmaz da o boşluk.
Ama sizin anneniz böyle, kabullenmek çok zor, ama böyle.

Yani bunu kabullenip görüşemeyi kesmek daha mı çok acıtacak sizi?
Hiç sanmıyorum.

Canım kardeşim epey dolmuşsunuz haklı olarak psikolojik olarakda kötüsünüz,hayatınızda ki kim olursa olsun size değer vermeyene sizde değer vermeyin.ne güzel mesleğiniz var kimseye muhtaç değilsiniz bunun için şükredin..iyilik yapanda kendisine,kötülük yapanda kendisine bu bilinçle yaşarsanız daha mutlu olursunuz.Selamete cıkmanız dileğiyle..

Benim bi tanıdığım kadın oğlu kocasına benziyo diye almadı yanına annane büyüttü VR malesef boyleleri okumuş meslek sahibisin ne güzel uzaklas ondan çalış zaten faydası yokmuş sana zararı da olmasın verme para falan ama işte ana ya kırıcı da olma uzaklasman senin menfaatine gibi görülüyor bugüne kadar uzulmussun hep inşallah bundan sonra yüzün güler

Back
X