Yok cnm haksız olarak değil ama o zaman annesi kardeşinden alıp abisine verdirtmeseydi o zaman eşimde bi yolunu bulmak zorunda kalırdı ve ya en azından o salak kaynıma boçlanmamış olurdu...(Vallahi devlete borçlu olmak ailesine borçlu olmaktan çok çok daha iyidir)
Kabahat ne kaynananda nede kayninda arkadasim, burda tek kabahatli olan esindir bana göre.:hulya:
Evlenmek isteyen adam kendine güvenecek, hem manevi hem maddi....ondan bundan heleki evlencegi kizin ailesinden medet umarak olmazki bu is....bana göre racona ters.
Kayninla kaynanan sanki size kötülük etmis gibi kabahati onlarda bulman bana göre yanlis, Kaynin zor zamanininzda size borc vermis kaynananda vermesine vesile olmus, bunda ne kötülük var anlamadim?
Ayrica esim bir yolunu bulmak zorunda kalirdi diyorsun ya, ne gibi bir yol bulacaktiki?
Kardesinden borc almasaydi baskasindan alacakti, yani yine bir sekilde borclu olacaktiniz!
Kayninin sana telefonda söyledikleri sözler hic hos degil fakat yine ben bu konudada esini kabahatli buluyorum......Neden seni bu denli ailesi ile yüz göz ediyorki? Bu isi kardesi ile kendi halletmiyor?
Kaynin neden abisini degilde seni ariyor? Demekki oda abisini passif görüyor....öyle degilmi?
Bence esinle konusmalisin....ailenle kardesinle olan hesaplara seni karistirmasin, cünkü onlar kardes, sövselerde birbirine yine barisirlar konusurlar, ama onlarin sana veya senin onlara söyledigin ufacik bir söz hicbir zaman unutulmaz.
Umarim durumunuzu düzeltirsiniz.....Allah yardimciniz olsun:Saruboceq: