Lanet olsun.

Tam anlayamadım ama bence dua beklemeyin, ilâhi adalet elbette var. Kimse dua etmese de herşeyimizi bir gören duyan rabbimiz var ve mükafatı o verecek bize inşallah. Bazen insan ruhen zayıf düşer canı dar gelir hepimizin böyle zamanları var mutlaka. Ama bu da hayatın bir parçası değil mi? Herşey insanlar için. Biraz bırakmak lazım bazen suyu, o akar yolunu bulur. Huzurlu geceler diliyorum size.

Yok yok gerçekten çok güzel yazmışsınız. Kelime olarak bayanın söylediğinin gösterişlr ikiyüzlülükle alakalı bulmadığım için öyle söyledim de çok çirkin bi uslüp kullanmışım afedersiniz 🙊 sinirli bi anımdı ağzımdan çıkanı gözüm görmemiş
Sizi tebrik ederim hatasını anlayıp da bu şekilde yazabilen insan sayısı çok az.

Her gecenin bir sabahı vardır. Bu da senin imtihanın. İsyan ederek elimize birşey geçmiyor ne yazık ki. Bence yardım alın.

Riya gösteriş demek ne alaka 😅 öğrendiğim dini gözüken kelimelerin hepsini kullanayım da bilgili görüneyim diye mı düşündünüz 🤪🤪 ama anlamı itibarıyla şahane şeyler söylemişsiniz maşallah
Yo dogru kullanmis riya cikar elde etmek icin dindar gorunmekte demek ayni zamnda yani konu sahibi karsiligini bekleyerek iyilik yapmis yaptigi riya dogru

Lütfen bir psikolog ile görüş, gerçekten durumun gittikçe kötüye gidiyor. Hepimizin sorunları var, neler neler yaşadık. Kaç ölüm gördüm sayısını unuttum. Hastalıklar yıllarca yakamı bırakmadı, bazılarını atlattım ama bazıları hala benimle. Onlarla yaşamayı öğrendim. Sevdim sevilmedim, bazen manyakça sevildim karşılık vermedim tehdit edildim, kpss zaten hayal, birkaç yıl önce cebimde 10 tl görünce sevinirdim, arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğu oldu ben bekarım... Bunları neden yazdım biliyor musun? Çünkü sen bunları takıyorsun, sadece ben öyleyim sanıyorsun ama yanılıyorsun. Senin gibi, benim gibi, bizim gibi birçok insan var, kimsenin hayatı mükemmel değil. Keşke öyle olsa! Normalde dert yarıştırmayı sevmem ama sen her şey seni buluyor diye düşünüyorsun bu da ruh halini etkiliyor. Daha çok gençsin, hayat karşına neler neler çıkaracak. Bu kadar karamsar olursan olumsuzluklar yakanı bırakmaz. Biraz olumlu düşün, hayata farklı pencereden bak.

Eğer inançlıysak imtihan dünyasında olduğumuzu kendimize sürekli hatırlatmak zorundayız.

Sabırla kurtulmayı beklememiz gerek, çünkü hiç bir imtihan ölene kadar devam etmez biz daha hayattayken biter. Kazanır kaybederiz orasını Allah bilir.

Tabi ki git gelleri olur insanın, bazen canına tak ettiği aslında işte tam da o anda dua etmemiz gerekir.

Konu sahibi emin olun yaşayan herkes, ömründe sizin şu anda hissettiklerinizi hisseder. Her zaman da beterin beteri vardır. Lanet etmemeye çalış ve ettiğin için de tövbe etmen senin adına iyi olur.

Allahım içinizi tez zaman da ferahlatıp huzura erdirsin..

Önemli değil, benim için sorun olacak bir şey değil bu. Yalnız samimiyetle söylüyorum, öfkenizi kontrol edin ki insanların kalbinin kırılmasına sebep olmayasınız.
Çok haklısınız bende hiç sevmiyorum bu halimi sosyal hayatımda da böyle durumlar yaşayabiliyorum kendime çok kızıyorum bundan kurtulmak için uğraşıyorum ama pek yol katedemedim 😔

Konu sahibi ben de sıkıntı anımda çabuk pes edip sizin gibi neden diye sorup durduğum için faydalı tavsiyelerim olamadı size malesef arkadaşlar çok güzel yazmışlar sadece dua edebilirim sizin için umarım sıkıntınızdan en kısa sürede kurtulur huzura kavuşursunuz

Hayat sosyal medyadaki gibi değil insanlardan da bekleme hiçbir şey. Ben bunu annem gibi sevdiğim teyzem sayesinde öğrendim. Şimdi mesafeli akraba ilişkim var. Ailemi severim ama onlardan bile birşey beklemiyorum. Kısaca büyüyoruz ve kendimize kalıyoruz.
Geçecek sağlık olduğu sürece herşey yerine gelir👍🏻🙏

Gecenin zifiri karanligindan nefret ediyorum. Yarama tuz oluyor adeta.

Olene kadar aci icinde kivranacagimi dusunuyorum. Hayat burnumdan fitil fitil getiriyor her seyi. Cok guclu gorunuyorum ama icim curuk agac govdesi gibi.

Bu agladigim kacinci gece?

Yatalak olan anneanneme aylarca ailece bebekler gibi bakan bizken simdi en kotu durumda olan biziz. Hani duasini alirdik? Hani ilahi adalet vardi? Palavra hepsi.

Icimde en ufak yasama sevinci yokken can cekistire cekistire yasatan hayata lanet olsun.
Neden bu kadar üzgünsün bilmiyorum canım ama hep şunu düşün bir sene sonra bu acı beni bu kadar üzmeyecek bu kadar yıpratmayacak.Kendini bırakma,kendisini bırakan insan maalesef hayatta bir yaprak parçası gibi savrulup yokoluyor sen bütün herşeye rağmen inatla dur ve de ki ben savrulmayacağım,ben sağlam duracağım.Allah yardımcın olsun inşallah🙏🏻

Güçlü görünümeyin ,güçlü olun.
İsyan etmeyin, yaptıgınız iyilik sşze dönecektir ama vakti zamanı belli değildir. Belkide baktıgınız hasta size şefaatçi olacaktır. Sıkıntılarınızın geçmesi için dua edin.
Rabbım feraha çıkarsın inşaallah.

Çok haklısınız bende hiç sevmiyorum bu halimi sosyal hayatımda da böyle durumlar yaşayabiliyorum kendime çok kızıyorum bundan kurtulmak için uğraşıyorum ama pek yol katedemedim 😔
Sizin gibiydim, çok kişi kaybettim. Hiçbir işe de yaramadı bu şekilde insanlarla iletisim kurmak bu yaşıma dek. Birilerini kaybetmeden kendinizi frenleyin derim. Burda tanımadığınız birine bile böyle yükseliyorsaniz nazinizi çeken insanlara neler yapıyorsunuz acaba merak ettim. Konu bu değil tabi ama bir öneri vermek istedim.

Sizin gibiydim, çok kişi kaybettim. Hiçbir işe de yaramadı bu şekilde insanlarla iletisim kurmak bu yaşıma dek. Birilerini kaybetmeden kendinizi frenleyin derim. Burda tanımadığınız birine bile böyle yükseliyorsaniz nazinizi çeken insanlara neler yapıyorsunuz acaba merak ettim. Konu bu değil tabi ama bir öneri vermek istedim.
Teşekkür ederim frenlemeye çalışıyorum aslında ama beceremiyorum iş işten geçtiğinde farkediyorum konuşma tarzımın yanlış olduğunu geri dönüşü de olmuyo söz ağızdan çıkınca kalbi kırpılyo bi kere karşımdakinin üzülüyorum bende

Back
X