Lanet olsun...

ay çok geçmiş olsun... benim de başıma gelmişti.. karakolda mutlaka tutanak tutturup bir örneğini kendinize alın.. benim cüzdanımı çaldılar 5 sene sonra ehliyetimle başka bir şehirde kredi kartları çıkarıp harcamalar yapmışlar.. bana haciz geldi de öyle öğrenmiştim.. aylarca uğraştım.. aman sakın karakoldan tutanak falan almayı unutmayın...

çok büyük geçmiş olsun canım :(((

bunu karnı burnunda bi bayana bile yaptıklarına göre

insanlıktan hiç eser kalmamış demek :(

ay çok geçmiş olsun... benim de başıma gelmişti.. karakolda mutlaka tutanak tutturup bir örneğini kendinize alın.. benim cüzdanımı çaldılar 5 sene sonra ehliyetimle başka bir şehirde kredi kartları çıkarıp harcamalar yapmışlar.. bana haciz geldi de öyle öğrenmiştim.. aylarca uğraştım.. aman sakın karakoldan tutanak falan almayı unutmayın...

karakola gittik ama tutanak tutturmadılar..kaldırılımış tutanak tutma...muhtara gidin dediler...ordan kayıp ilanı alın birde yerel gazetye verin ilan dediler ama gerek kalmadı...
cüzdanı bi mağaza önüne atmışlar daha sonra mağaza sahibi polisi aramış...polis memuru bize ulaştırdı sağolsun..
eksik bişi yok cüzdanda para dışında o da...istanbul gibi bir yerde cüzdanı bulmak bile şans bence...

gecmiş olsun ya ama süşret ki sana hissetirmeden alıp gitmişler.
neler duyuyoruz kızcagazları yaslıları sürüklüyolar. yüzlerine jilet atıyorlar. allah korumus yinede sizi.
hırsını cok iyi anlıyorum. senin olan seyi ne olursa olsun bi baskası adice alıppp gidiyor. o kadar kalabalıkta da bi kişi görmüyor.görsede kesin müdahale etmiyor. berbat.
ama yinede Allah beterinden sakındı diye şükret ve sakinleş.

gecmiş olsun ya ama süşret ki sana hissetirmeden alıp gitmişler.
neler duyuyoruz kızcagazları yaslıları sürüklüyolar. yüzlerine jilet atıyorlar. allah korumus yinede sizi.
hırsını cok iyi anlıyorum. senin olan seyi ne olursa olsun bi baskası adice alıppp gidiyor. o kadar kalabalıkta da bi kişi görmüyor.görsede kesin müdahale etmiyor. berbat.
ama yinede Allah beterinden sakındı diye şükret ve sakinleş.

çok teşekkür ederim canım...
hırsız alırkende mutlaka gören olmuştur ve çanta sırtımda kesik şekilde diğer eşyalarla kimbilir kaç dakika gezdim sanki gören olmadımı?mutlaka olmuştur...ama doğru istanbul burası...gözünün önünde adam öldürseler yanından geçiyosun...insanlıkta ölmüş....allah inancıda yok....allah yedirmesin diyorum...benim bebeğimin 1 haftalık ihtiyacını karşılardı o para....
zehir zıkkım olsun....zıkkımmmmm....çalanın başı beladan kurtulmasın,korkulu rüyalar kabuslar onunla olsun.....en kötüsüde korkulu rüyalar yatağından eksik olmasın...bu mübarek gecede de işallah bu gece duam gerçekleşir:1rolleyes:

istanbula niye lanet okudunuz onu anlamıyorum
bilmiyor musunuz buranın bu halini..hele de eminönü
bu işlerin yeri...sizin tedbirli olmanız gerekiyordu
hiç tahmin edemediniz mi cüzdanın ordan çalınabileceğini..
hem de arka tarafına koymuşşunuz çantanın...
sizin tedbirsizliğiniz...kaldı ki 100 lira gitmiş,kimlik çıkarmak birşey değil..
bukadar üzülmeyin...size birşey olmasın hamilesiniz allah korusun...

istanbula niye lanet okudunuz onu anlamıyorum
bilmiyor musunuz buranın bu halini..hele de eminönü
bu işlerin yeri...sizin tedbirli olmanız gerekiyordu
hiç tahmin edemediniz mi cüzdanın ordan çalınabileceğini..
hem de arka tarafına koymuşşunuz çantanın...
sizin tedbirsizliğiniz...kaldı ki 100 lira gitmiş,kimlik çıkarmak birşey değil..
bukadar üzülmeyin...size birşey olmasın hamilesiniz allah korusun...

keşke hiç yorum yazmasaydın arkadaşım:oklava:
bilsem olmazdı herhalde bütün bunlar...
canım yanmış kullandığınız kelimelere bakın....
kimin ne zaman ne olacağına hiç belli olmaz....
ilk kez kullanmıyorddum sırt çantasını...
son cümleniz için de teşekkürler...

keşke hiç yorum yazmasaydın arkadaşım:oklava:
bilsem olmazdı herhalde bütün bunlar...
canım yanmış kullandığınız kelimelere bakın....
kimin ne zaman ne olacağına hiç belli olmaz....
ilk kez kullanmıyorddum sırt çantasını...
son cümleniz için de teşekkürler...

sizi üzmek istemedim keşke yorum yapmasaydın demeniz doğru değil...niye hiç yazmayacakmışım?
konu açtınızsa her çeşit yoruma sayglı olmanız gerek sizin istediğiniz şekilde yorum yapmadığım acı gerçeği gösterdiğim için üzgünüm..ama ben yorum yaparken içimden ne geçiyorsa söylüyorum..siz oklava sallasanızda sallamasanızda...zemuszemus
..burası istanbul sizin dikkatli olmanız gerek...çantanın ön gözüne para koyup dolaşmak nerden bakarsan bak aşırı yanlış...yani en başta hata sizde dicem ama kızıcaksınız...neyseee
benimde elimden cep telimi aldılar sokağın ortasında üstelik elime falçata atarak..hiç birşey yapamdım ağlayarak eve geldim....çalındıktan sonra veryansın etmenin bağırıp çağırmanın anlamı yok..mirmirmirmir
istanbula lanet etmeniz çok ilginç...istanbul evliyaların enbiyaların dualarıyla ayakta duruyor..bir sürü cami türbe vs..var..hırsızlık olayı her yerde kol geziyor...tepkileriniz fazlaca abartılmış sonuçta hamilesiniz bebeğe birşey olmasın allah korusun..neyse siz yine ne demek istediğimi anlamayacaksınız...size kolay hayırlı doğumlar diliyorum...hoşçakalın..

Giden mal olsun sağlığına bir şey olmasın inşallah. Dua et helalindense gelir bulur de bu o kadar çok etkili bir duaki hepsi bulunur inşallah.

Back
X