lanet olsun

sade2011

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
115
31
298
Samsun
birkaç aydır eşimden bu lafı sıkça duyuyorum. kendisi kendi kendine yeten,annesi dışında kimseye ihtiyeç duymayan biri..eşim herkeste bir kusur bulduğu için yakın ilişkileri sevmiyor.evlenmek belki de onun ilk yakın ilişkisi oldu.şimdi benim en ufak kusurlarıma anlayışı yok.insanlara koyduğu duvarı benim de koymamı istiyor.ne arkadaş,ne akraba her ilişki anlamsız onun için. zaten beni kıskandığı için hep sorun çıkarıyor. son zamanlarda ben de biraz dur dedim yanlış bulduğum düşüncelerine. o zaman en kötüsü ben oluyorum. küfürler,lanetler düşmanıyım sanki. sonra özür dilemek yerine onu ne kadar çok üzdüğümü ve anlayışsızın biri olduğumu söylüyor.bazen aslan kesiliyor evde konuşmuyor sonra da çocuk gibi kırgın bir şekilde ilgi çekmeye çalışıyor.
3 yıllık evliyiz.anlaşacağımızı düşündüğümüz için evlendik ama gördük ki değerlerimiz apayrı elimden geldiğince hoşgördüm bu zamana kadar ama o hiç anlamadı.sorsanız neler yaşatmışım ona.
aslında en üzüldüğüm nokta eşimin içinde hiç sevgi barındırmaması.herkesin olumsuz bir tarafını bulurken kimseye iyi dediğini duymadım.ve bu sevgisizliğnden ben de nasibimi alıyorum bir hatam olduğunda. birine kızarsan salak mal dersin anlarım kızgınlıkla da lanet okumak nedir ya bunu anlamıyorum.içinizden anlayan var mı arkadaşlar?

Allah sabır versin,sevmediğim,katlanamayacağımı düşündüğüm insan profili.Çocuk yoksa iyi düşünün derim

Bu kadar dert yaptığınız şeyi acaba eşiniz düşünüyor mu? Sizde takmayın

Eşinizin kişilik bozukluğu var herhalde..
Lanet okurken bir gün çarpılıvermesin de....

Her sabrın bir sonu vardır..
Peki ya sizin nereye kadar ?
Nereye kadar bu duruma sabır göstereceksiniz..

Direk konus katlanamiyorum artik sen degismezsen ben vazgecicem de evlilikten bak nasil kuzu oluyor o ne oyle ya kendini begenmis gibi heralde Allah sabir versin duzelir insallah

Direk konus katlanamiyorum artik sen degismezsen ben vazgecicem de evlilikten bak nasil kuzu oluyor o ne oyle ya kendini begenmis gibi heralde Allah sabir versin duzelir insallah

denedim ama umrunda değil .onun için boşandığında kaybeden bayan olur.bu yüzden boşansak bile kendisini avantajlı görüyor.ben olmasamda bir başkası olacak.sonuçta hiç evlenmemiş biriyle evlenme ihtimali yüksek.işi var maddi durumu iyi fiziği iyi... ben olmasam da olur görüşünde. bazen benimle sadece düzenini bozmamak için evli olduğunu düşünüyorum.çünkü insanlara mesafeli olsa da asla arkasından başarısızlıklarının konuşulmasını istemez

BoYle bi adamla neden hala evlisin Allah sabir versin cidden

ya evlenmeden ben de aile bireylerimle kavga ederdim ne kadar tartışsak da asla salak manyak gibi ifadeler kullanmazdık.lanet etmek ise büyük günahtı bizim için. düşmana bile söylemez birine çok kırıldıysak Allahından bulsun derdik.ama eşim çok kolay adam harcıyabiliyor.eşime vefa hatır duygusunu anlatamıyorum zaten.biri bir yanlış yaptıysa hemen karşılık vermemi istiyor.hatrı var desem de anlamaz.o kim ki onun için beni kırıyosun der.ailesinin de kan bağı dışında ailecek görüştükleri birileri yok.o yüzden anlamıyor.benim de insanlara yakınlığımı gereksiz bulduğu oluyor.

Benim eşimde kimseyi sevmez, beğenmez. 9 yıllık evliyiz, ne doğru düzgün misafirimiz geldi ne de biz misafirliğe gitmişizdir. Ben birinden iyi diye bahsetsem iyiyse cennete gitsin bize ne der. Banada insanlara iyi güleryüzlü davrandığım için kızar. Benim eşimde kıskançtır. Eğer çocuğunuz yoksa ayrılın derim, düzelir diye düşünüp benim gibi hata yapmayın

Benim eşimde kimseyi sevmez, beğenmez. 9 yıllık evliyiz, ne doğru düzgün misafirimiz geldi ne de biz misafirliğe gitmişizdir. Ben birinden iyi diye bahsetsem iyiyse cennete gitsin bize ne der. Banada insanlara iyi güleryüzlü davrandığım için kızar. Benim eşimde kıskançtır. Eğer çocuğunuz yoksa ayrılın derim, düzelir diye düşünüp benim gibi hata yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…