- 9 Temmuz 2015
- 37
- 9
- 29
- Konu Sahibi melekciik66
Öncekı konumda erkek arkadasımdan ayrıldıgımı belırtmıstım.Ihanetten suphe edıodum.Fotolarımı sılmek ıcın onun facebook profılıne gırdım.Şeytan mı dürttü Allah görmemimi istedi bilmiorum mesaj bölümünden diğer kutusuna baktm bızım bırlıkte oldugumuz sırada su mesaj atılmıs kız tarafından: Umarim birini gercekten cok sever..ve seni caresiz bi sekilde terkeder tekrar..umutlarini hayatini adadigin birisi olur insallah...ve sana da akil verenler nasihat edenler cok bulunur o zaman...yasamak icin hicbir sebebin kalmaz...bir arkdasinin dahi dugunune gidemiyecek kadar icin yansin..ve sonra seninde bi kizin olsun..ve onunda umutlari elinden sokulup alinsin..zaten guzel deyildi kizim diyebilesin hepiniz Allahtan bulun insallah...bekliyorum Allahin izniyle o gunleri gormeyide nasip edecek Rabbim bana..ve helal etmiyorum.bakalim sizde benim gibi susup gidebilcekmisiniz çok sinirlendim hemen tel sarıldm hesap sordum ben tanımıorm bısy yapmadm vs sacmaladı cıddıye almadan ben gercek oldugunu dusunuyrm bu mesajın ya sız? Sızde eger oyle dusunuyosanız bunun ıntıkamı alıcam.