- 9 Temmuz 2015
- 37
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi melekciik66
-
Hayır ona atmıs sonrada engellems bulamıorm kım oldugunu salak herıfte ben tanımıorm dıyo eskı olabılırmı dıorm eskıler neden sımdı atsın dıyokız mı size mesaj atmış anlamadım?
Kız engellemıs onun adındakı herkzle ıletısıme gectm ama yok onlar değil sizce benleykenmi canını yakmıs bu kızın kız 1 hafta once atms mesajı bız 5yıldr bırlıkteydkmesaj gönderen kişiyle iletişime geçsen daha iyi olmaz mı. çok az erkek evet yaptım suçluyum diye kabul eder.
5 yıldır birlikteysenz muhtemelen szinle birlikteyken olmuştur olanlar. senin yerinde olsam başka bir facebook profili açarım ve kıza mesaj atarım. niyetimin onu sorgulamak falan olmadığını sadece bu adamın nasıl bir adam olduğunu anlamaya çalıştığımı söylerdim. eğer ılımlı bir mesaj atarsan gerçekleri dökülecektir. öyle bir mesaj attığına göre adaman nefret ediyordur ve eminim ki her mokunu anlatacaktır.Kız engellemıs onun adındakı herkzle ıletısıme gectm ama yok onlar değil sizce benleykenmi canını yakmıs bu kızın kız 1 hafta once atms mesajı bız 5yıldr bırlıkteydk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?