- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
Kardesim olmaz olsa bu aldatmalar nasil peydah olacak kimse kendine yakistirmaz ki kim ister 2. kadin olmak falan ama olaylar oyle bi gelisir girer kizin kanina Allah korusun dedigin gibi bu isi karistirmak hayra alamet deyil yazarken herkez ona gore yazmali bizler akil verirken hislerin duygularin oldugunu unutuyoruz arkadaslar akil vermis ha ben olsam cevap yazardim muge derdim ki soyle boyle falan sen yazardin kardes bi duygun yok adama karsiliginda gelecek cevap seni yaralamaz ama bu kiz o adami aklindan atamamis ki adam kizin sevdiginden emin nasil baska biri olur hayatinda diyo ozguvene bak vallahi basina bela olur bu adam zaman gecer senle ugrasmasi hosuna gider ilgiye zaafimiz var kendine bile itiraf edemezsin sonra duygularin depresir... beni sakin ha yanlisda anlama konu sahibi aklim yettigince senin iyiligin icin yazdim boswer kardesim yasadigin bedellerin daha agirini odersin aradiginda bile nasil heycanlanmisindir sesini duyunca senden uzak olsun mutsuzsa mutsuzlugunda bogulsun seni kendi karanligina mutsuzluguna ortak etmesin cabasi bu o adam sana sadece kotuluk mutsuzluk asilar gitsin karisiyla ugrassingüzel yazmışsınız teblikler
evet tamda bu olmaz olmaz demeyin bu işi daha karıştırmak hayra alamet degil