• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Lanett! Sivilc ve izlerinde ürün deneyimim!! İnşallah sizinde geçer

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ebe07estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
34
3
1
yüzümde berbat sivilceler çıkıyordu kabustu artık benim için adetten önce çıkıp adetle hafifliyodu ama tamamen ggeçmeden arkasından bi düzine daha. Aynaya bakmaktan korkar olmuştum sivilceler yetmezmiş gibi lekelerinden bıkmıştım. Üztüne bide çukurluklar oluşuyordu. Fondötenle kapatmak rahatlatıyodu ama cildim tam tersine hava almıyordu. Hatırlamak bile istemiyodum. Tanıdığımın tavsiyesi ve kullanımıyla bi ürüne başladım Allaha çok şükür geçti insanın kendine bakarken mutlu bakması çok güzel. Deneyimlerimi paylaşabilirim. Fotoğraf bs görmek şsteyen olursa! Bu durumdan muçuzdarip olan varsa yazın ben fayda gördüm inşallah sizede yarar sağlasın.

Üstteki aynaya bakamadığım zamanlar:((( alttakide aon hali Allaha çok şükür sonuç mükemmel

Eklentiler

• IMG_6755.webp
    IMG_6755.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_7111.webp
    IMG_7111.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 140
meraba benımde aynen sıvılce ızlerı lekelerı ve 3 tanede cukur var beyaz tenlı oldugum ıcın hep kırmızı olarak kalıyor senın cıldın cok guzel olmus ne yaptın ne kullandın soylermısın

AllHa şükür o halimi harırlamak bile isteyorum :KK43: face adresimin linkini atıyorum ekleyin Şuan çok rahatsızım küçük operasyon geçirdim
mesaj atamıyorum sürekli giremediğim için, faceten ekleyin mesaj atın iyi olunca yardımcı olcam inşallah
Meryem ezanoğlu ismim

canım kısaca anlatayım hemen LR dan 4 5 ürün kullandım aynı anda çokta fazla külfeti olmadı. hayatımda bunun için döktüğüm paraları düşünce:KK43: doğal bitkisel harika bi ürün sadece sivilceye değil bütün cilt problemlerine kullanılıyo, ilk ön yargılıydım çok şey kullanıp fayda görmeyince sonra karar verdim nasıl olsa sürekli ürün kullandım bunuda demeyeyim diye başladımkullananlardanda öneriler çok olunca, eşimin ablası satıyo ondan aldım ve Allaha binlerce şükür diyorum kimden alırsan al ama kullanın yaşadığınız duyguları bende yaşadım çünkü sen yaz bana inşallah sende benim gibi duygular yaşarsın ve bana dua edersin yardımcı olabilirim inşallah

IMG_6732.webp
meraba benımde aynen sıvılce ızlerı lekelerı ve 3 tanede cukur var beyaz tenlı oldugum ıcın hep kırmızı olarak kalıyor senın cıldın cok guzel olmus ne yaptın ne kullandın soylermısın
bu daha yakından çekilmişi. çukurlar tamamen geçince çenedeki küçük güneş lekeleri için ürün kullancam

burdan bi arkadaş bende denedim olmadı dedi ama herkeste farklı kullanım süresi lazım bide cilt problemine göre farklı ürün kombinleri kullanılıyo ben sağlıkçı olduğum için etken maddelerine bakarak ve bilen birine sorarak kullandım. bende dahil etrafımdakiler çok memnun kaldı. Eşimin ablası önermişti ondan Allah razı olsun denemek lazım. internetten araştırın isterseniz. Ben de veriyorum mesaj atarsanız yardımcı olurum istersenizde başka yerden ister benden farketmez ama denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Kullanın

Benimde yüzümde kırmızı lekeler var Şu an 4 aydır aknetrent kullanıyorum ama geçmiyor bende kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Back
X