Sivilce ve lekelerimden çukurlarından kurtuldum ❤️

ebe07estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
34
3
1
yüzümde berbat sivilceler çıkıyordu kabustu artık benim için adetten önce çıkıp adetle hafifliyodu ama tamamen ggeçmeden arkasından bi düzine daha. Aynaya bakmaktan korkar olmuştum sivilceler yetöezmiş gibi lekelerinden bıkmıştım. Fondötenle kapatmak rahatlatıyodu ama cildim tam tersine hava almıyordu. Tanıdığımın tavsiyesi ve kullanımıyla bi ürüne başladım Allaha çok şükür geçti insanın kendine bakarken mutlu bakması çok güzel. Bu durumdan muçuzdarip olan varsa yazaın ben fayda gördüm inşallah sizede yarar sağlasın. Paylaşalım deneyimlerimizi

IMG_6755.webp
IMG_7113.webp

Üstteki görmek istemediğim psikolojimi bozan fotoğraf:KK43:(
Alttakide aon hali Çözüm uygun ve kolay bence

Eylül evet lr ürünü kullandım burdan bi arkadaş bende denedim olmadı dedi ama herkeste farklı kullanım süresi lazım bide cilt problemine göre farklı ürün kombinleri kullanılıyo ben sağlıkçı olduğum için etken maddelerine bakarak ve bilen birine sorarak kullandım. bende dahil etrafımdakiler çok memnun kaldı. Eşimin ablası önermişti ondan Allah razı olsun denemek lazım. internetten araştırın isterseniz. Ben de veriyorum mesaj atarsanız yardımcı olurum istersenizde başka yerden ister benden farketmez ama denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Kullanın

Tonik mikroplardan arındırıyo sivilce olusumunu önlüyo
Neyi neden kullandığımı biliyorum tonik yerine bi sabun ve sirke kullandım sivilceler için lr kullandım, yüzüm bu haldeyse kullandıklarıma borçluyum bana neden bilgi vermek zorunda hissettiğinizi anlayamadım!

Son düzenleme:
Back
X