Lansinoh Affinity Elektrikli Gögüs Pompası kullananlar

duru3574

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
22
0
16
İzmir
merhaba kızlar doğum iznim bittikten sonra işe geri döneceğim için elektrikli bir göğüs pompası almayı düşünüyorum. araştırmalarım sonucunda bu Lansinoh marka pompanın hem fiyat hemde kullanış olarak iyi olduğu düşünülüyor. gittigidiyor da 125 tl ye satılıyor hatta. aranızda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

bende bugün mamajoo elektirikli pompa aldım.lansınoh 2li vardı aldığım yerde çekimi çok kuvvettli değildi açıkçası... ama tabi ben hiç kullanmadığım için yeterlı mi değil mi net bir şey söyleyemem.. alırken motorunun biberondan ayrı olmasına dikkat et derim ben motoru biberonla birlikte olanlarda süt kaçıp motoru bozuyormuş ve buda kullanıcı hatasına giriyormuşşş.

Ben ilk çocuğumda kraftın bir pompasını kullandım. Canımı yakıyordu ama bilmediğim için hepsi aynıdır diyordum. İkinci çocuğumda ise Lansinoh affinity aldım gayet memnun kaldım. Önce sütü indiriyor sonra çekim yapıyor. Hız ayarı var ve dijital ekrandan kontrol edebiliyorsunuz. Temizlemesi de kolaydı. Sterilizatöre rahatlıkla sığacak şekilde parçalara ayrılabiliyor. Fiyat olarak da benzerlerinden hesaplı geldi bize. Ben tavsiye ederim. Ama inşallah bebecikler emer de fazla süt için kullanmanız gerekir. :3:

avent elektrikli süt sağma makınesi satıyorum. tekli çantasız olanını 1 ay kullanıldı. sütüm olmadığı için ameda marka aldım. çiftli olanını. aventı 1 ay kullandım. biberonlarını kullandığım için sadece makinesini satıyorum. ilgilenen marmaraxxx@mynet.com veya burdan ozelden ulaşabilir. 5532778908 ulaşabilirsiniz. piyasada en ucuzu 180 tl. ben 100 tl ye satıyorum.

merhaba kızlar doğum iznim bittikten sonra işe geri döneceğim için elektrikli bir göğüs pompası almayı düşünüyorum. araştırmalarım sonucunda bu Lansinoh marka pompanın hem fiyat hemde kullanış olarak iyi olduğu düşünülüyor. gittigidiyor da 125 tl ye satılıyor hatta. aranızda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

lansinoh affinity bende gg adlı siteden 1 hafta önce aldım ve süt sağmanın sütü artırıcı etkisini gördüm çok memnunum 15 dakikada işim bitiyor çok kullanışlı. hız ayarını kendiniz yapabiiliyosunuz hiç acıtmıyor fiyatta uygun tavsiye ederim

Düşünen varsa lansinoh affinity elektrikli gerçekten de emziren annelere adanmış güçlü bir çekim yapıyor can da acıtmıyor ben el pompası kullanamıyorum ilk sütten sonra gelen yağlı sütü de sağıyor sütümü arttırdı neredeyse kesilecekmiş bebeğim 3 aylık keşke daha önce alsaydım çok pişmanım hatta doğmadan önce almalıymışım...:50:

Kesinlikle tavsiye ediyorum sutu bebek emer gibi sagiyor acitmiyor.baska marka kullanmadim kiyas yapamiycam ama arkadasimdan odunc olarak almistim satin almayi dusunuyorum dogrusu.ayrica ben emzirirken diger bosta kalan gogsumu elimle sagiyorum gercekten sutum oluyor.sutum az diyenlere siddetle rezene cayini oneriyorum.

avent elektrikli süt sağma makınesi satıyorum. tekli çantasız olanını 1 ay kullanıldı. sütüm olmadığı için ameda marka aldım. çiftli olanını. aventı 1 ay kullandım. biberonlarını kullandığım için sadece makinesini satıyorum. ilgilenen marmaraxxx@mynet.com veya burdan ozelden ulaşabilir. 5532778908 ulaşabilirsiniz. piyasada en ucuzu 180 tl. ben 100 tl ye satıyorum.

Merhaba forumdaki yazinizi okudum bende bebeğim emdikten sonra durumu arttirmsk için sagim yapmak istiyorum.ameda almayi düşünüyorum şuan lansinoh var ama memnun değilim sanki göguslerimi bosaltmiyor.
Ameda aldiniz mi memnun kaldiniz mi yorumlariniza ihtiyacim var

Back
X