Merhaba kizlar, 3 yildir evliyim ve çocuğum yok
3 yildir bir kaç doktora göründüm çeşitli tahliler yaptilar ve bütün sonuçlar iyi çikti, eşiminde tahlileri değerleri iyi çikti, son 1 yildir 2 defa aşi yaptim iki defa tutmadi, doktorumda laparaskopi yapalim bakalim içini dedi haziran 18 tarihinde laparaskopi yaptirdim kanalar açik, herşey düzgün çikmiş miyom, polip yokmuş çikolata kisti de et parçasi gibi yokmuş doktorum kronik endometrium (çikolata kisti) tahlili de aldi ameliyat sirasinda ve biopside çikolata kisti çikti (et parçasi çikolata kivaminda değil, yuzeysel içten bir tabaka gibi) çikti ve tedavi verdi ilaç tedavisi 21 gün içip tekrardan cikolata kisti tahlili alicakti doktorum yani
Adet oldum 3 gun sonra 18 haziran laparaskopi oldum 2 hafta sonra tahlil geldi, 21 gun ilaç içtim adetim 9 temmuz gelecekti gelmedi simdi de 6 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim ihtimal varmi?
Sabah test yaptim 1 çizgi cikti görünce bir köşeye biraktim sonradan baktim silik çizgi çikti ne yapacağimi bilmiyorum bu gün kontrol günümdü gidicektim doktorumla konuştum bana adet sokturucu ver dedim, pazartesi gel dedi, gelince ilaç yazarim dedi, aklim karisti
Laparaskopi ayi hamile kalinirmi? Sağlikli olurmu? Anne olmayi çok istiyorum hayirlisi inşAllah
Yarimci olurmusunuz lütfen bu durumu yaşayan varmi?