laparaskopi olan ve hamiş kalmayı başaranlar

ELISCIM merhaba bu ayda olmadı bugun adet gordum belkı bır umut dıyordum ıste esımle konustum bu aksam senınde verdıın cesaretle bayram sonu laparaskopi olmaya kesın karar verdım ınsalah bende senın gıbı hemen sonunc alırım canım dualarında benı unutma

unutmam bitanem dualarim hep seninle bilmis ol.....iyisallah sende benim gibi hemen kalirsin,,ama kalmazsanda uzulmek yok tamanmi:mymeka:ben ikinci ay kaldim sen ucuincu ay kalirsin.....sozmu..........Allahimdan dilegim 2009 a hamis girersin.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyy cok saol arkadasım :1hug:bana moral kaynağı oluyorsun söz canım sabırla beklıcema.s IYKI VARSINa.s. IYIKI VARSINIZ:enbuyukkk:

ayyyyy cok saol arkadasım :1hug:bana moral kaynağı oluyorsun söz canım sabırla beklıcema.s IYKI VARSINa.s. IYIKI VARSINIZ:enbuyukkk:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bi hamile kal boyle oynamiyan ne olsunsositosositosositosositokendine iyi baka.s.

günaydın kızlar ve bir pazar sabahı daha nasılsınız?

ceydacım üzülme olur inşallah biz kadınlar dayanıklı yaratıklarız.biz neler atlattık bunu da atlatırız.inanıyorum geçecek bu günler.inşallah ileri ki zamanda bu günlerimizi hatırlayıp tebessüm edicez ve dönüp kucağımızdaki yaramazlık yapan kocaman bi öpücük kondurucaz

bizim bu çektiklerimizi erkekler çekse ne yaparlardı acaba

Kızlar merhaba!!Benim hsg de sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı ve hemen 1 ay sonra lsk oldum!Ocak ayının sonuna doğru.Ve lsk da sağın değilde sol tüpün tıkalı olduğu çıktı,ama açılamadı.Lsk dan sonraki ay yumurtalarım hiç gelişmedi ve küçük küçük kistler oluşmuştu.Ama adetle atarsın dedi doktor ve de attım :) 2.ayda yine klomen kullanmaya başladım ama yumurtalarım istenilen olgunluğa erişmedi,3.ayda ilacın dozunu arttırdılar ama yine benim yumişler gelişmedi Artık iğneye geçelim demişti doktorum ama o ay ssk dan yararlanmak için evrakları söylemedikleri için iğneye başlayamamıştım ve ağlaya ağlaya evime döndüm.senağlama
Ama Allahın mucizesi işte tam da o ay doğal yollardan hamile kaldım bebişme Yani lsk dan sonraki 4. ay :)) Hiç hamilelik düşünmemiştim o ay,hani derler ya hiç ummadığın anda gelir bebişin diye,çok doğruymuş.
Umarım sizlerde en kısa zamanda mucizelerinize kavuşursunuz

İyi geceler kızlar...
Bende laparoskopik ameliyat oldum 3 ay olucak, oluş sebebim sizlerden oldukça farklı dış gebelik ve 6cmlik kist. Doktorun dediğine göre hiç bi sorun yok ameliyat mükemmel geçti...
Buraya kadar herşey normal...

Doktorum ameliyattan sonra doğum kont hapı verdi 2 kullanmam gerektiğini söyledi, kullandm ve bıraktım yine herşey iyi...

Şu an ameliyattan sonraki üçüncü adetimi olmam gerekiyordu (yada bebiş olması tabi) ikiside yok...
Yok diyorum çünkü bir haftadır 4-5 tane gebelik testi yptım ucuzundan pahalısına kadar...

Stres yapmadığımı zannediyorum ama farkında olmadan yapıyormuyum bilmiyorum tabii..

Biraz daha bekleyip doktora gideyim değilmi...:çok üzgünüm:

uzme canini..stres yapma kendine...biliyomusun bebisler hic beklemedigin zamanda geliyolar..:ecrin_bebek:..birazcik sabir....sende bebegine kavusucaksin Allahimin izni ile:Saruboceq:

canım üzülme :teselli:seninde dediğin gibi doktora git en dogrusu kan tahlili
senin şu an ki hissettiklerini çok iyi anlıyorum testler negatif çıkıyo ama sen yine hamile olabilirim düşüncesiyle kendini kandırmak istiyorsun negatif çıkan hamilelik testini attıgın halde gidip tekrar tekrar kontrol ediyosun acaba 2.çizgi çıkmışmıdır diye
adet oluncada ruhen bi çöküş yaşıyosun.senağlamaadetinin bittigi güne kadar aglamaktan deliye dönüyosun sonra içinde bişeyler oluyo birden ayaga kalkıp üzülmücem stres yapmıycam bunun üstesinden gelebilirim deyip halkın içine karışmaya karar veriyosun ama sonra ki ay yine aynı film başa sarıyo

bunları içinizi karartmak için söylemiyorum.tekrar tekrar yaşamak istemiyorum kimseninde yaşamasını istemiyorum.

sende bi an önce doktora git evde bekleyip için içini yiyeceğine durumları öğren.bizede müjdeyi ver.dualarım seninle inşallah hamişsindir hemde ikiz:CüvCüv:

Merhaba,
25 ağustosta laparoskopiyle 5,5 cm lik dermoit kistim alındındı tüplerim açıkmış adetlerim düzenli doktor bebek için beklemeye gerek yok dedi operasyondan sonra hiç korunmadım.
Ne zaman gelmek isterse bebişimiz gelsin diyorum ama insan ister istemez strese giriyor

Umarım isteyen herkesin en yakın zamanda bebişi olur.

hanimlar ben de laparoskopi oldum ama benim sol tupum alindi. dis gebelik ameliyatini laparoskopi ile oldum. doktor sag tupune baktim normal gorunuyor dedi. biz de bir ay korunduk. simdi ikinci ayim denedik bu ay ve beklemedeyim su an. 7 ay beklemistim digeri icin. bakalim insallah tek tuple hemen hamis kalirim. tabi Allah hayirli bebekler nasip etsin.

Konu epey eski ama yeni konu açmak istemedim.bende bu ay sonu laparoskopi olacağım fakat çok korkuyorum.olanlar biraz bilgilendire bilir mi beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…