Laparoskopi afyon afsu hastanesi

Aklikarisikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
39
13
18
35
Merhabalar,
4 aydır afsu hastanesinde kontrollere gidiyorm.sol yumurtalikta 5 cm kist var ne kisti olduğu belirlenemedi malesef.sadece içerisi yogun icerikli gorunuyor.hoca biraz riskli bulduğu içi alalım dedi.7 martta ameliyat olacam Allahı izniyle.ameliyatta riskli bir durum görürsem sol yumurtaligi almak zorunda kalabilirim dedi.patolojiye göre. Gerçekten çok korkuyorm

2017 yılında aşır mide bulantısı ve kilo kaybından dahiliye gittim tüm tetkikler yapıldı tabi ciğer dahil olmak üzere birçok organa ultrason çekildi. Bunun sonucunda sol yumurtalıkta 7 cm kist olduğunu saptanması üzerine jinekoloğa sevk edildim. Jinekoloğ kistin içinde yoğun kristaller olduğunu ve ne olduğunu bilmediğini söyledi ve acil ameliyat olman lazım dedi. MR sonucuna ve hormon test sonucuna göre ameliyat tarihi belirleyelim dedi. Okey dedik MR sonucunda kistim 5cm çıktı. Hormonlarımda Ca129 olması lazım 125 çıktı. Laboratuvar da çalışan arkadaşım vardı sonuçları ona gönderdim kanser değilsin korkma bişeyin yok dedi. (Bu arada kurban bayramı tatili doktor yok kafayı yiyorum) arkadaşım öyle söyleyince rahatladım. Evet hormonum yüksek ama bi insana kanser teşhisi koymak için daha fazlasına ihtiyaç var dedi arkadaşım. Sonra doktora kistin ne olabileceğini ısrarla sordum en son bana çatlamamış yumurta olabilir dedi. Ve ben ameliyat olmayı reddettim ilaç tedavisi istiyorum dedim bana doğum kontrol hapı verdi 2 ay onu kullandım. Memlekete gittiğimden annemin doktoruna göründüm ultrasonda 5 cm çıktı yani küçülme vardı. 5cm kistin o kadarsa önemli olmadığını söyledi. Egzersiz hareketler verdi o zamanlar bekar olduğum için çocukta yapma şansım yoktu ama geçti gitti çok şükür. Yani diyeceğim şu gidebileceğin başka bi hastane varsa oraya da bi git. Rabbim şifalar versin

Merhaba doğum kontrol hapı çok kullandım ama hiçbir etkisi olmadı.kuculme de olmadı.2 ayrı doktora göründüm ikisi de bir parlak alam var rahatsız ediyor beni dedi.hemen hemen aynı şeyler söylendi.ca testim normal cikti çok şükür. Ama bu süreç beni çok yordu ben de alınmasını istiyorm ama yumurtalik zarar görür diye de korkuyorum çünkü henüz cocugum yok.persembe kan tahlili verilen tekrar büyük ihtimal pzt ameliyat

Tekrardan çok geçmiş. Kist alımları sırasın da olası olumsuzluklar için zaten imza veriyorsun. Doktor bunu söylemek zorunda olduğu için söylediğini düşünüyorum üniversitede oda arkadaşım da kist ameliyatı oldu yalnız göbekten girerek almışlardı onu belki seninki de öyle olur. Sen yine de kötü düşünme. Zaten ameliyat kararını vermişsin umarım hiç bi aksilik yaşamadan olur çıkarsın

Evet söyledi. Laparoskopi olacak ameliyat kist kötüyse yjmurtaligi da alacaklar umarım öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…