2017 yılında aşır mide bulantısı ve kilo kaybından dahiliye gittim tüm tetkikler yapıldı tabi ciğer dahil olmak üzere birçok organa ultrason çekildi. Bunun sonucunda sol yumurtalıkta 7 cm kist olduğunu saptanması üzerine jinekoloğa sevk edildim. Jinekoloğ kistin içinde yoğun kristaller olduğunu ve ne olduğunu bilmediğini söyledi ve acil ameliyat olman lazım dedi. MR sonucuna ve hormon test sonucuna göre ameliyat tarihi belirleyelim dedi. Okey dedik MR sonucunda kistim 5cm çıktı. Hormonlarımda Ca129 olması lazım 125 çıktı. Laboratuvar da çalışan arkadaşım vardı sonuçları ona gönderdim kanser değilsin korkma bişeyin yok dedi. (Bu arada kurban bayramı tatili doktor yok kafayı yiyorum) arkadaşım öyle söyleyince rahatladım. Evet hormonum yüksek ama bi insana kanser teşhisi koymak için daha fazlasına ihtiyaç var dedi arkadaşım. Sonra doktora kistin ne olabileceğini ısrarla sordum en son bana çatlamamış yumurta olabilir dedi. Ve ben ameliyat olmayı reddettim ilaç tedavisi istiyorum dedim bana doğum kontrol hapı verdi 2 ay onu kullandım. Memlekete gittiğimden annemin doktoruna göründüm ultrasonda 5 cm çıktı yani küçülme vardı. 5cm kistin o kadarsa önemli olmadığını söyledi. Egzersiz hareketler verdi o zamanlar bekar olduğum için çocukta yapma şansım yoktu ama geçti gitti çok şükür. Yani diyeceğim şu gidebileceğin başka bi hastane varsa oraya da bi git. Rabbim şifalar versin