laparoskopi amaliyatı ve rahimde perde

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
bu amaliyatları geçirip hamile kalan varmı bana y
ardımcı olurmusunuz lütfen

benim yaşadıklarımı yasayan hiç kimse yok mu arkadaşlar

ve çok agrlarım var kimse rahimde perde olayını duyup tedavi olmadı mı arkadaşlar

ben laparoskopi amaliyatı olmak için gittim rahmimde perde oldugunu görmüş dr onun için spiral takmışlar iki ay kalacak dedi rahimde perde tadavisi olan var mı

canım çok geçmiş olsun. sana çok yardımcı olamıcam ben böyle bi operasyon geçirmedim daha doğrusu son anda vazgeçtim laparoskopi olmaktan. 8 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim hamile iken gittiğim doktorum rahmimde perde olduğunu söyledi daha sonrada kanamalarım başladı ve bebeğimi kaybettim. bu kaybımı rahimdeki perdeye bağlamıştı. daha sonra başka bi doktora gittim o da rahimde perde olabileceğini laparoskopi yapıp tedavi yapacağını söyledi. bende o kadar çok araştırdım ki olup olmama konusunda çok kararsız kaldım sonra tekrar başka bi doktora gittim o da tekrar gebelik denememi ilk kayıptan sonra böyle bi operasyona gerek olmadığını söyledi. düşükten 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 20 günlük bi kızım var. yani rahimde perde varmıydı yokmuydu bilemicem ama çok araştırdığım için operayondan sonra sağlıkla bebişlerine kavuşanlar çok var arkadaşım. ama bu operasyonu geçirmeyip bebeğini kucağına alanlar hatta 2. hamileliklerinde bile rahiminde perde olduğunu öğrenenler bile var. yani herşey allaha kalmış . o ol derse ne perdeye bakar ne de başka bişeye. yarabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrunu yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen allaha sığın ondan iste ben inanıyorum ki herşey yolunda gidecek bebişine kavuşacaksın...

cevap verdigin için çok sağol benim tüplerim tıkalı oldugu için laporoskopi oldum ben ameliyat sırasında farketmiş doktorum ve onu da kesmişler sanırım onun için spiral takılmış ve iki ay duracak daha sonra bebek için tedaviye başlıcaz dedi doktor ALLAHIM sağlıklı bi ömür nasip etsin evladınla insallah bi gün bende bebeğimi alırım kucağıma tek dileyi de o zate

n ALLAHIM isteyen herkeze versin

senin neyin var tedavi görüyormusun perde amaliyatı oldun mu

Back
X