Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi üniversite hastanesi canmÜniversite hastanesinde bir profesör ameliyatımı yaptı ve ücret ödemedim. Sadece özel oda da kaldığım için özel oda ücreti ödemiştim.
Geçmiş olsun canımm çok zor bi süreç
geçmiş olsun canım peki ameliyatı nerde ne kadara oldun acabaGeçmiş olsun canımm çok zor bi süreç
hastanede ne kadar kaldım canım iyileşme süreci nne kadar sürdüTeşekkür ederim. Allah sizin de yardımcınız olsun
Hangi üniversite hastanesi canm
Saol canmTeşekkür ederim. Allah sizin de yardımcınız olsun
Anladım canmBen Ankarada yaşıyorum. Bir profesörün özel muayenehanesinde muayene oluyorum. Ameliyat işlemleri Ankara tıp fakültesinde yapılıyor.
Aynn iyileşme süreci uzon sürüyo mu canmmhastanede ne kadar kaldım canım iyileşme süreci nne kadar sürdü
hastanede ne kadar kaldım canım iyileşme süreci nne kadar sürdü
Anladım canm çok geçmiş olsun tekrardan inşallah tekrarını yaşamazsın rabbim tez zamanda kucağını doldururİlk laparaskopide 2 gece hastanede kaldım. Bunda 4 delik açmışlardı göbek deliğim sızlıyorduoturup kalkarken ve rahmimin ordan açılan yer giyisilere değdikçe ağrıyordu. Aslında 4 ya da 5 güne toparlanıyor insan. Benim bir de dış gebelik olunca psikolojimi toplamam 1 ayımı buldu. Ama ikinci laparoskopide 1 gece hastanede kaldım. 2, 3 güne normal hayatıma döndüm. Rahmin orda delik açılmamıştı. Çok daha rahat iyileştim
Laparoskopiden ne kadar sonra transfer yapılıyo acaba
Uzun sürüyomu ki
Anladım canm çok geçmiş olsun tekrardan inşallah tekrarını yaşamazsın rabbim tez zamanda kucağını doldurur
Anladım canm saol cevapladığı için hepimizin hakkında hayırlısıHep ilk ve ikinci olarak yazıyorum ama kusuruma bakmayın. İlk laparaskopiden 3 ay sonra transfer oldum. Tutmadı. İkinci laparoskopiden de 5 ay sonra transfer oldum. Rahmim bir türlü hazırlanmadı. Sebebi bilinmeyen sıvıyla uğraşıp durduk
Aminnn inşllahhhAllah kimseye yaşatmasın. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin benimle birlikte inşallah
Anladım canm saol cevapladığı için hepimizin hakkında hayırlısı
Saol canm aminRica ederim. Şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.